Selamlar Dostlar.
Test Konuğumuz Cartainer The Ultimate Tyre Dressing Applicatör V2 + Bonus K2 Sigma Jel
Yeni Nesil Lastik Parlatici Aplikatörü
°°Eski Versiyona göre Kıl Yapisi Daha Sert
°°Dış Kısmı yumusak bir kaplama
Arkadaşlar ben bayagi uğrastim herhangi birtane dökülme vs olmadi kıl yapisi lastik parlatici sürerken eski versiyona göre çok egilme yapmiyor.
Aracin Lastikleri K2 Neorim ile yikandi ve kullanima hazir.
Ekipman olarak K2 Sigma Kullandim,Zirveye oynayan bir ürün gercekten sahane dayanimi cok iyi parlakligi benim istedigim tarzda.
Aplikatör güzel alinir uzun süre kullanilir simdilik dedigim gibi kıl dokme olmadi kullandiginiz lastik parlaticinin icerigine bagli olarakta dayanim degisebilir.
Son olarak
Arac Davlumbazlari Meguiars40
İç Diş Camlar ADBL Glass Holo
Dıs Plastik ve Trimler K2 Bono
Boya Koruyucu ADBL Sentetik Wax
Finalle Kapatayim konuyu (Port Bagaj Benim Degil Arkadasin Ödünç aldim
)
Bu arada Davlumbazlara Meg40 ı şu tarz aplikatör ile sürüyorum rahat oluyor bilginize
Aktaracaklarim bu kadar arkadaşlar bir sonraki testimiz de görüsürüz iyi detaylar.
Test Konuğumuz Cartainer The Ultimate Tyre Dressing Applicatör V2 + Bonus K2 Sigma Jel
Yeni Nesil Lastik Parlatici Aplikatörü
°°Eski Versiyona göre Kıl Yapisi Daha Sert
°°Dış Kısmı yumusak bir kaplama
Arkadaşlar ben bayagi uğrastim herhangi birtane dökülme vs olmadi kıl yapisi lastik parlatici sürerken eski versiyona göre çok egilme yapmiyor.
Aracin Lastikleri K2 Neorim ile yikandi ve kullanima hazir.
Ekipman olarak K2 Sigma Kullandim,Zirveye oynayan bir ürün gercekten sahane dayanimi cok iyi parlakligi benim istedigim tarzda.
Aplikatör güzel alinir uzun süre kullanilir simdilik dedigim gibi kıl dokme olmadi kullandiginiz lastik parlaticinin icerigine bagli olarakta dayanim degisebilir.
Son olarak
Arac Davlumbazlari Meguiars40
İç Diş Camlar ADBL Glass Holo
Dıs Plastik ve Trimler K2 Bono
Boya Koruyucu ADBL Sentetik Wax
Finalle Kapatayim konuyu (Port Bagaj Benim Degil Arkadasin Ödünç aldim
Bu arada Davlumbazlara Meg40 ı şu tarz aplikatör ile sürüyorum rahat oluyor bilginize
Aktaracaklarim bu kadar arkadaşlar bir sonraki testimiz de görüsürüz iyi detaylar.