İnceleme Cartainer The Ultimate Tyre Dressing Applicatör V2 + Bonus K2 Sigma Jeli

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar Dostlar.

Test Konuğumuz Cartainer The Ultimate Tyre Dressing Applicatör V2 + Bonus K2 Sigma Jel

Yeni Nesil Lastik Parlatici Aplikatörü

°°Eski Versiyona göre Kıl Yapisi Daha Sert
°°Dış Kısmı yumusak bir kaplama

Arkadaşlar ben bayagi uğrastim herhangi birtane dökülme vs olmadi kıl yapisi lastik parlatici sürerken eski versiyona göre çok egilme yapmiyor.

Aracin Lastikleri K2 Neorim ile yikandi ve kullanima hazir.

Ekipman olarak K2 Sigma Kullandim,Zirveye oynayan bir ürün gercekten sahane dayanimi cok iyi parlakligi benim istedigim tarzda.

Aplikatör güzel alinir uzun süre kullanilir simdilik dedigim gibi kıl dokme olmadi kullandiginiz lastik parlaticinin icerigine bagli olarakta dayanim degisebilir.

Son olarak

Arac Davlumbazlari Meguiars40
İç Diş Camlar ADBL Glass Holo
Dıs Plastik ve Trimler K2 Bono
Boya Koruyucu ADBL Sentetik Wax

Finalle Kapatayim konuyu (Port Bagaj Benim Degil Arkadasin Ödünç aldim :terlisırıtan:)

Bu arada Davlumbazlara Meg40 ı şu tarz aplikatör ile sürüyorum rahat oluyor bilginize

Aktaracaklarim bu kadar arkadaşlar bir sonraki testimiz de görüsürüz iyi detaylar.

GhostSoldier

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık abi, ben de K2 Sigma kullanıyorum senden almıştım. Çok memnunum. Biraz daha satin bir finishi var.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar Dostlar.

Test Konuğumuz Cartainer The Ultimate Tyre Dressing Applicatör V2 + Bonus K2 Sigma Jel

Arkadaşlar ben bayagi uğrastim herhangi birtane dökülme vs olmadi kıl yapisi lastik parlatici sürerken eski versiyona göre çok egilme yapmiyor.

Ekipman olarak K2 Sigma Kullandim,Zirveye oynayan bir ürün gercekten sahane dayanimi cok iyi parlakligi benim istedigim tarzda.

Aplikatör güzel alinir uzun süre kullanilir simdilik dedigim gibi kıl dokme olmadi kullandiginiz lastik parlaticinin icerigine bagli olarakta dayanim degisebilir.

Son olarak

Finalle Kapatayim konuyu (Port Bagaj Benim Degil Arkadasin Ödünç aldim :terlisırıtan:)

Bu arada Davlumbazlara Meg40 ı şu tarz aplikatör ile sürüyorum rahat oluyor bilginize

Aktaracaklarim bu kadar arkadaşlar bir sonraki testimiz de görüsürüz iyi detaylar.
Babamın Kangoo aracında da dış plastiklerde K2 bono kullandım geçen gün sonuçtan çok memnunum uygulaması da acayip kolay. Sıkıp üzerinden bir aplikator ile geçtim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Selamlar Dostlar.

Son olarak

Emeğinize sağlık gayet iyi duruyor parlatıcı, benimde çok canım çekti ancak daha elimde litrelerce lastik parlatıcısı var kendimi durdurmam lazım :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık abi yine döktürmüşsün maşallah. Port bagaj da yakışmış beğendim :sevilenx:
Kardesim tesekkur ederim Port Bagaji ilk defa kullaniyorum ya gercekten cok iyi birseymiş :terlisırıtan: 2 Buyum Valiz Rahat sigiyor ve yine aralarina malzeme koyabiliyorsun kamp sandalyesi gibi..bu sefer gonul rahatligiyla esya alip ciktim

Zaten ufak cocugunuz varsa puseti ve arabasi bagaj i kapatiyor.

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kardesim tesekkur ederim Port Bagaji ilk defa kullaniyorum ya gercekten cok iyi birseymiş :terlisırıtan: 2 Buyum Valiz Rahat sigiyor ve yine aralarina malzeme koyabiliyorsun kamp sandalyesi gibi..bu sefer gonul rahatligiyla esya alip ciktim

Zaten ufak cocugunuz varsa puseti ve arabasi bagaj i kapatiyor.
Hatchback veya kücük bagajlı arabalar icin bicilmez kaftan abi port bagaj. Sizin aileye bir tane lazım kesinlikle