Merhabalar bu içeriğe sahip başlık var mı bilemedim ama var ise içerigi oraya aktaralım.
Uzaktan gordum hoşuma gitti teyzenin hali ister istemez elim deklanşöre gitti. Fotoğrafı çekerken kitap isminden dolayı teyzenin eşi kesin vefat etmiştir dedim içimden, keşke haksız çıksaydım.
Aramızda geçen diyalog ise şöyle:
+Teyzem kitap okuman çok hoşuma gitti sormadan fotoğrafını çektim ama istersen sileyim.
-Bir bakayım nasıl çıkmışım.
+Buyur bak teyze.
-Bir de gülerken çek oğlum.
+Tabi teyze.
+Emekli öğretmen misin teyzem? Bu yaşta kitap okuyana rastgelmek çok zor.
-Yok oğlum yalnızlıktan, yalnızlık çok zor eşim öleli 10 yıl oldu yalnız yaşıyorum.
***Kitap ismi çok manidar “yol arkadaşı” makamın cennet olsun amca eşin seni okuyor sabah akşam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzaktan gordum hoşuma gitti teyzenin hali ister istemez elim deklanşöre gitti. Fotoğrafı çekerken kitap isminden dolayı teyzenin eşi kesin vefat etmiştir dedim içimden, keşke haksız çıksaydım.
Aramızda geçen diyalog ise şöyle:
+Teyzem kitap okuman çok hoşuma gitti sormadan fotoğrafını çektim ama istersen sileyim.
-Bir bakayım nasıl çıkmışım.
+Buyur bak teyze.
-Bir de gülerken çek oğlum.
+Tabi teyze.
+Emekli öğretmen misin teyzem? Bu yaşta kitap okuyana rastgelmek çok zor.
-Yok oğlum yalnızlıktan, yalnızlık çok zor eşim öleli 10 yıl oldu yalnız yaşıyorum.
***Kitap ismi çok manidar “yol arkadaşı” makamın cennet olsun amca eşin seni okuyor sabah akşam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi