Çektiğimiz Fotoğraflar

legenddoctor

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Merhabalar bu içeriğe sahip başlık var mı bilemedim ama var ise içerigi oraya aktaralım.

Uzaktan gordum hoşuma gitti teyzenin hali ister istemez elim deklanşöre gitti. Fotoğrafı çekerken kitap isminden dolayı teyzenin eşi kesin vefat etmiştir dedim içimden, keşke haksız çıksaydım.

Aramızda geçen diyalog ise şöyle:

+Teyzem kitap okuman çok hoşuma gitti sormadan fotoğrafını çektim ama istersen sileyim.
-Bir bakayım nasıl çıkmışım.
+Buyur bak teyze.
-Bir de gülerken çek oğlum.
+Tabi teyze.
+Emekli öğretmen misin teyzem? Bu yaşta kitap okuyana rastgelmek çok zor.
-Yok oğlum yalnızlıktan, yalnızlık çok zor eşim öleli 10 yıl oldu yalnız yaşıyorum.

***Kitap ismi çok manidar “yol arkadaşı” makamın cennet olsun amca eşin seni okuyor sabah akşam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ordan burdan şurdan sizden bizden fotoğraflar

Güzel konu devamını getirelim

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Konu için teşekkürler, başlık değiştirilmiştir.

Bir fotoda benden gelsin..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@legenddoctor  doktorum makinayı alır almaz hünerlerini sergilemeye başladın  devamını isteriz. damakta kalmasın . :s

legenddoctor

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
ege' Alıntı:
@legenddoctor  doktorum makinayı alır almaz hünerlerini sergilemeye başladın  devamını isteriz. damakta kalmasın . :s
Yok hocam hüner falan oto modda cekiyoruz henuz :) makina elime geçince insan içine karıştım direk, teyze ben burdayım diye bağırıyordu cekmekten ve yanına gidip muhabbet etmekten kendimi alamadım ama dram yatıyor teyzenin hikayesinde malesef.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
legenddoctor' Alıntı:
ege' Alıntı:
@legenddoctor  doktorum makinayı alır almaz hünerlerini sergilemeye başladın   devamını isteriz. damakta kalmasın . :s
Yok hocam hüner falan oto modda cekiyoruz henuz :) makina elime geçince insan içine karıştım direk, teyze ben burdayım diye bağırıyordu cekmekten ve yanına gidip muhabbet etmekten kendimi alamadım ama dram yatıyor teyzenin hikayesinde malesef.
oto mod un bir diger adı çaylak modu. kimi oradan bir adım ileri gidemez kimi ezer geçer. sen doktor adamsın ben eminim ki gün gelir senin için ''gelsin Bokehler gitsin Timelapseler'' dönemi çok yakın.

legenddoctor

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
ege' Alıntı:
legenddoctor' Alıntı:
oto mod un bir diger adı çaylak modu. kimi oradan bir adım ileri gidemez kimi ezer geçer. sen doktor adamsın ben eminim ki gün gelir senin için ''gelsin Bokehler gitsin Timelapseler'' dönemi çok yakın.
Ben bu gazla yürürüm kimse tutamaz :p

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Başlık çok güzel olmuş :)

Bu fotoğraf evimin balkonundan çekildi. Nedense beni rahatlatan bir şeyler var..

Normalde manzara bu şekilde.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Burayı biraz renklendiriyorum :)
Pazar günü Türk Yıldızları gösteri uçuşu vardı. Bir ara almak için konusunu açtığım Canon D200 makineyle + Polarize filtreyle + Raw formatında çektim.
Raw formatının avantajı photoshop üzerinden ışık ayarlarıyla derinlemesine oynayabiliyorsunuz. Polarize filtre de güneşe karşı çekimlerde oldukça işime yaradı. Resimlerin çoğunu da 'spor' başlığında çektim, hareketli özneleri takip ederek çektiğim için. Aslında çok uzak ve tek bir özne olmadığı için galiba yanlış tercih oldu ama öğreneceğiz :)