Chandler Ceviz

tolgabasak91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Merhaba detay sever arkadaşlar :) Konu biraz forumla alakasız farkındayım sefa hocamın iznini alarak konuyu açıyorum :) Kendi bahçemin ürünüdür. Chandler cinsi ince kabuklu beyaz lezzetli bir ceviz türüdür :) Paketlerken ürünleri tek tek kontrol edip (kırık, boş ayrılıp) paketlenmektedir. Memnun kalacağınızdan eminim ve bunun garantisini sizlere verebilirim. 1 kg 160₺ olarak satıyorum. Kargoyu çalıştığım şirketin anlaşması üzerinden alıcı ödemeli şekilde gönderiyorum. 5 kg ceviz yaklaşık 85-90₺ kargo ücreti tutmaktadır. Almak isteyen olursa numaramı bırakıyorum ordan iletişime geçebiliriz. 0545 266 40 25

who is this picture

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba detay sever arkadaşlar :) Konu biraz forumla alakasız farkındayım sefa hocamın iznini alarak konuyu açıyorum :) Kendi bahçemin ürünüdür. Chandler cinsi ince kabuklu beyaz lezzetli bir ceviz türüdür :) Paketlerken ürünleri tek tek kontrol edip (kırık, boş ayrılıp) paketlenmektedir. Memnun kalacağınızdan eminim ve bunun garantisini sizlere verebilirim. 1 kg 160₺ olarak satıyorum. Kargoyu çalıştığım şirketin anlaşması üzerinden alıcı ödemeli şekilde gönderiyorum. 5 kg ceviz yaklaşık 85-90₺ kargo ücreti tutmaktadır. Almak isteyen olursa numaramı bırakıyorum ordan iletişime geçebiliriz. 0545 266 40 25

who is this picture
Cevizler geçen gün elime ulaştı. İlgi alakan için teşekkür ediyorum. Cevizler hoşuma gitti açıkçası, fotodaki gibi beyaz beyaz içleri. Ankara'ya kargo 80-90 TL gibi bir şey tuttu. Düşünenlere tavsiye ederim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Geçen kendime alırken adres olarak okulun adresini yazdım, Tolga bey ince düşünüp 1 kiloya yakın fazladan göndermiş. Dolayısıyla öğretmen arkadaşlar benim cevizleri esiltmeden cevizi test etmiş oldu :) . Sonra 39 kilo sipariş çıktı. Pazartesi kargo verilince sali Bartın'a geldi. İki koli halinde geldi. Kargo 257 lira çıktı. Hatta sonradan yine sipariş verelim diyen oldu. Tolga bey'e ilgi , alâka ve cömertliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Son düzenleme: