Chemical guys kova ve dirt trap

onurolgun

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Chemical guys kova ve dirt trap
ariyorum arkadaslar,elinde olupta satmak isteyen varsa konu basligi altina yazarsa sevinirim

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bence güzel degil.. kimyasal adamların n11 platformundan 3 ay önce kova-mühür ve yanında 5 litrelik vp Poseidon cilalı şampuanı 250 liraya aldım.. ben aldıktan 2 gün sonra n11 %10 indirimli 225 satıldı
Sadece şampuanı alsan 175TL
O fiyatlar şuan yok maalesef o kampanyayı ucu ucuna kaçırdım @Kimyasal Adamlar a forumdan mesaj attım ama dönüş alamadım mecbur iki kova setine 350 tl verdim

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bence güzel degil.. kimyasal adamların n11 platformundan 3 ay önce kova-mühür ve yanında 5 litrelik vp Poseidon cilalı şampuanı 250 liraya aldım.. ben aldıktan 2 gün sonra n11 %10 indirimli 225 satıldı
Sadece şampuanı alsan 175TL
Ben de kova takımlarına para vermemiştim. 150 liralık alışverişe kova takımı hediye ediyordu.

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Ben de kova takımlarına para vermemiştim. 150 liralık alışverişe kova takımı hediye ediyordu.
Ben 2 takım hediye almıştım. Birini kullanıyorum diğeri yedekte duruyor. CG dirt trapli kovalar harika

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

cihanoner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Evet eğer çift kova yöntemi ile araç yıkayacaksanız iki kovada da olmalı, grit guard ya da dirt trap farketmez.
Zaten temiz suyla süngeri temizleyip şampuanlı kovaya sokucaz. Neden şampuanlı kovada trap olması gerekir?
Ayrıca dirt trap ile grit guard arasında fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende 2 kova bi tane grit guard var . Duru su olan kova ya Grit guard koyuyorum. Bol su koyuyorum. Diger kova ya normal su ve sampuan koyuyorum. Diplerine de yapistirmiyorum. Dibini siyirmiyorum. Eldiven ile ))

dirt trap yada grit guard bence ayni sey Arada bi fark var mi bilmiyorum

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zaten temiz suyla süngeri temizleyip şampuanlı kovaya sokucaz. Neden şampuanlı kovada trap olması gerekir?
Ayrıca dirt trap ile grit guard arasında fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Bende 2 kova bi tane grit guard var . Duru su olan kova ya Grit guard koyuyorum. Bol su koyuyorum. Diger kova ya normal su ve sampuan koyuyorum. Diplerine de yapistirmiyorum. Dibini siyirmiyorum. Eldiven ile ))

dirt trap yada grit guard bence ayni sey Arada bi fark var mi bilmiyorum

Merhaba,

Şurada dilini anlamasam da sonuçlarıyla karşılaştırması var.

Bende iki tipten de var, hatta cg de çin malı cg de var. Dirt traplerin giriş delikleri geniş, çıkış delikleri dar, yani huni şeklinde. Bu nedenle dibe çöken kir geri daha zor çıkıyor. Grid guardlarda ise girdap önleyici oturgaçlar var, bunlar suyun dibinin çalkalanmamasını ve çalkanıp kirlerin yükselmemesini sağlıyor, delik olarak bir avantajı yok.

Ben aralarında bariz bir fark göremedim, çünkü genelde tek bir eldiven ile yıkama yapmıyorum, ya da ön yıkama sürecini iyi yönettiğimi düşündüğüm için araç kova yıkaması öncesi çok kirli olmuyor.

Şimdi alacak olsam hangisine ulaşabiliyorsam onu alırım ki o da Türkiye'de sadece grid guard var bildiğim kadarıyla.

Ayrıca @cihanoner siz ne kadar da duruladım temiz bu eldiven ya da sünger deseniz de içerisindeki küçücük kirler, kumlar temiz kovanıza da sıçrayacaktır. Bu nedenle iki kovada da olması gerekli. Tabii ki şampuanlı kovadaki diğeri kadar fayda gösteremeyecektir.