”CHEMİCAL GUYS WHEEL CLEANER” - Jant Temizleme İLACI - 3.78 LT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar ortak alıma dahil olmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa ürün ona göre adetli alınıp paylaştırılıcak. Ben İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum. Mümkün oldukça istanbul için ürün vermek isterim maliyet göz önünde alırsak mantıklısıda budur. Aslında ürün çok pahalı değil ama bereketli bir ürüne benziyor ve denemek için alıcak arkadaşlar için ortak alım mantıklı.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadaşlar ortak alıma dahil olmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa ürün ona göre adetli alınıp paylaştırılıcak. Ben İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum. Mümkün oldukça istanbul için ürün vermek isterim maliyet göz önünde alırsak mantıklısıda budur. Aslında ürün çok pahalı değil ama bereketli bir ürüne benziyor ve denemek için alıcak arkadaşlar için ortak alım mantıklı.
Fatih hocam bana 1 litre yazar misiniz? Bilberry'den baska temizleyici kullanmadim. Begenen var nefret eden var :) Bir de bunu denemek istiyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Fatih hocam bana 1 litre yazar misiniz? Bilberry'den baska temizleyici kullanmadim. Begenen var nefret eden var :) Bir de bunu denemek istiyorum.

Wheel cleaner daha başarılıdır bilberrye göre. İçiniz rahat olsun alın seversiniz muhakkak.

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Ben de zamanın da Onur abinin tavsiyesiyle almıştım hala severek kullanıyorum hatta flowey R1 den daha çok beğendim konsantre olduğu için gayet bereketli f/p ürünü diyebilirim

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar ürün 3.78 lt galon halinde kişi başı 1 lt den az düşüyor. Ve istanbul dışı kargo vs derken maliyet yükselir bilginiz olsun. Öncelik elden ürün alımı olursa daha iyi olur

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
fiyat ne kadar düşüyor belli ki alım fazla olacak ürünün alındığı yerden galon fiyatına indirim istenebilir.

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şuan için 2. Galon için talep çıkmıyor gibi. Tel galon alınacak gibi yarın Fiyatı görüşücem.

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
bir iki gün bekleyin görenler olunca talep artabilir fiyat durumuna göre bende alabilirim

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3.78 lt 150 tl ama kargo hariç görünüyor. Telefonla iletişim sağlayıp kargoyu kaldırırsak 150 tl ye alıcaz

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
@Fatihkandemir hocam siz haric 5 kisi aliyor dogru mu? Gerekirse ben 2 litre de alabilirim. Litre dediysem 1 galon / 4 demek istedim :)

Fatihkandemir

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
parlatan adamlara ulaşamıyorum. Telefonlara cevap vermiyorlar. Sanırım başka satıcı yok.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bir de ben yarin deneyeyim. Bu arada herkes istanbulda mi? Anadolu yakasi cogunluktaysa bölüşmeyi ben de yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...