Merahaba Arkadaşlar, bu gün bombadıman yapayım dedim.
Araç Tonyukuk arkadaşımızın abisinin aracı. Kendisine hayırlı olsun diyoruz, yeni almış ve topalamamı istedi. Bize de toparlamak düştü. Boyası yıpranmış, daha önce kötü bir polisaj görmüş. Uygulamayı hızlı yetiştirme durumu olduğundan hazırlık kısmında bazı aşamaların ve boya durumunun öncesinin foto ve videosunu çekemedim maalesef. Ama yinede keyifli olduğunu düşündüğüm bir konu ve video oldu. Bir de aracın ufuk bir iki kısmında lokal boya var, ama boyacı körmüş heralde farklı bir siyaha boyamış...
Bu uygulamamı sayın @Ozgur_gs_91 kardeşime hediye ediyorum
Kirli hallerimiz yok maalesef.
Davlumbaz ve kapı içlerine ceviz ile başladım.
Jantlara 1/1 oranda sulandırılmış Flowey 10 uyguladım.
Polisaj kısmına kadar yardırmışım hiç resim video yok maalesef.
Ön yıkama flowey b33
Jant lastik davlumbaz detayından sonra kova yıkaması vp concentrated ile.
Kaporta demirtozu r10 kullandım.
Kil bilt hammer
Boya ölçümü, maskeleme derken polisaj aşamasına geldik.
Cutting Angelwax Resurrection kullandım. Çok sevdiğim bir pasta ama çok tozuyor tek kötü yanı.
Sonrasında yine Angelwax ile devam ettim seriye, bu sefer Regenerate kullandım. Güzel bir finişi var.
Akabinde çok kötü durumda olan metal aksamları giriştim. AutoBrite MetalWorx kullandım.
Glaze ile gelsin parlaklık dedim, AG Supernova tercihim oldu.
Lastiklere Flowey Brillant tire kullandım.
Davlumbazlara 3D Magic dressing kullandım.

Araç Tonyukuk arkadaşımızın abisinin aracı. Kendisine hayırlı olsun diyoruz, yeni almış ve topalamamı istedi. Bize de toparlamak düştü. Boyası yıpranmış, daha önce kötü bir polisaj görmüş. Uygulamayı hızlı yetiştirme durumu olduğundan hazırlık kısmında bazı aşamaların ve boya durumunun öncesinin foto ve videosunu çekemedim maalesef. Ama yinede keyifli olduğunu düşündüğüm bir konu ve video oldu. Bir de aracın ufuk bir iki kısmında lokal boya var, ama boyacı körmüş heralde farklı bir siyaha boyamış...
Bu uygulamamı sayın @Ozgur_gs_91 kardeşime hediye ediyorum
Kirli hallerimiz yok maalesef.
Davlumbaz ve kapı içlerine ceviz ile başladım.
Jantlara 1/1 oranda sulandırılmış Flowey 10 uyguladım.
Polisaj kısmına kadar yardırmışım hiç resim video yok maalesef.
Ön yıkama flowey b33
Jant lastik davlumbaz detayından sonra kova yıkaması vp concentrated ile.
Kaporta demirtozu r10 kullandım.
Kil bilt hammer
Boya ölçümü, maskeleme derken polisaj aşamasına geldik.
Cutting Angelwax Resurrection kullandım. Çok sevdiğim bir pasta ama çok tozuyor tek kötü yanı.
Sonrasında yine Angelwax ile devam ettim seriye, bu sefer Regenerate kullandım. Güzel bir finişi var.
Akabinde çok kötü durumda olan metal aksamları giriştim. AutoBrite MetalWorx kullandım.
Glaze ile gelsin parlaklık dedim, AG Supernova tercihim oldu.
Lastiklere Flowey Brillant tire kullandım.
Davlumbazlara 3D Magic dressing kullandım.

Ekli dosyalar
-
44.8 KB Görüntüleme: 12
-
40.4 KB Görüntüleme: 12
-
37.9 KB Görüntüleme: 12

bu boncukta senin için
Pazar sabahimizi farklı kıldın eline emeğine sağlık abi , artık 
emeğine sağlık abi maşallah diyelim nazara gelme