Dayımın aracını bize bırakarak Almanya'ya 2 aylığına gitmesini fırsat bilerek hafta sonu içerisine müdahale ettim. Fotoğraflarda acemiliğim olduğu için kusura bakmayın. Uygulamada finishleri çekmediğim çokça yer var.
Uygulamada Döşemelere;
Koch Chemie GreenStar (1:10), Sonax Genel amaçlı temizleyici, 3D orange Degraser ve ve ValetPro Carper Claner (1:10) kullandım,
Koltuklara
Koch Chemie GreenStar (1:10) sıkarak sildim,
Kullandığım Aletler ise;
Fakir Halı yıkama makinası, Valetpro DashBrush, Titiz marka elbise fırçası ve Microfaser üretimi A101 bezleri.
Fotolara gelince;
Geçelim finallere;
DashBoard;
Sağ arka Koltuk
Sağ ön;
Şoför tarafı;
Sol Arka;
Bagaj;
Deri Koltuk 50/50 GreenStar 1:10;
Sözünü verdiğim vakitte olmasada 1 hafta rötarla yapmayı planladığım uygulamayı yapabildim. Her aşamanın fotoğrafını çekemedeim ancak genel olarak fikiriniz olacak.
Önce Davlumbaz Temizliği Greenstar 1:10 + 1 liracıdan aldığım fırçalar
ANSF + Çift Kova yıkaması + Nigrin'i foam lance ile attım ama pek etkili olmadı.
Kil eldiveni ile uygulama. Kil eldibeninde tek leke yoktu.
Eldiven bu hale geldi. Yeniden kullanılır mı bilmiyorum.
Bosch GPO 14 CE + Befar cila pad ile Poor Boys Black hole + Authentic uygulaması
Akşam olduğundan parlaklığı tam belli olmuyordu. Ertesi gün çekeyim dedim ancak camlardan da belli olduğu üzere toz perdesi inmişti bile.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Uygulamada Döşemelere;
Koch Chemie GreenStar (1:10), Sonax Genel amaçlı temizleyici, 3D orange Degraser ve ve ValetPro Carper Claner (1:10) kullandım,
Koltuklara
Koch Chemie GreenStar (1:10) sıkarak sildim,
Kullandığım Aletler ise;
Fakir Halı yıkama makinası, Valetpro DashBrush, Titiz marka elbise fırçası ve Microfaser üretimi A101 bezleri.
Fotolara gelince;
Geçelim finallere;
DashBoard;
Sağ arka Koltuk
Sağ ön;
Şoför tarafı;
Sol Arka;
Bagaj;
Deri Koltuk 50/50 GreenStar 1:10;
Sözünü verdiğim vakitte olmasada 1 hafta rötarla yapmayı planladığım uygulamayı yapabildim. Her aşamanın fotoğrafını çekemedeim ancak genel olarak fikiriniz olacak.
Önce Davlumbaz Temizliği Greenstar 1:10 + 1 liracıdan aldığım fırçalar
ANSF + Çift Kova yıkaması + Nigrin'i foam lance ile attım ama pek etkili olmadı.
Kil eldiveni ile uygulama. Kil eldibeninde tek leke yoktu.
Eldiven bu hale geldi. Yeniden kullanılır mı bilmiyorum.
Bosch GPO 14 CE + Befar cila pad ile Poor Boys Black hole + Authentic uygulaması
Akşam olduğundan parlaklığı tam belli olmuyordu. Ertesi gün çekeyim dedim ancak camlardan da belli olduğu üzere toz perdesi inmişti bile.
Okuduğunuz için teşekkürler.