Cif Şişesinden Sprey Şişesine Dönüşüm

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Baktım sprey başlık yok kimyasala dayanıklı şişe yok şu yok bu bayağı para gidiyor. Bari dedim evdeki bir şeylerden tasarruf yapalım Cif ve diğer bilumum şişeleri biriktirmeye başladım.

Kimyasala bayağı dayanıklı sonuçta. Cif nede olsa iyice yıkadım sprey dahil canavar gibi temizledim.

Sonra başladım cif yazısını sökmeye baktım sökünce altında yapışkanı kalıyor memnun oldum

Üstüne kağıt yapıştırırken yapışkana ihtiyaç kalmıyor.

ÇIKTI KAĞIDI ALIRKEN A4 KULLANMAYIN SONRA ŞİŞEYE BİR ŞEYLER KOYARKEN ISLANIP GİDİYOR. ONUN YERİNE BİRAZ DAHA KALIN 100 120 GRAM KAĞITLAR VAR ONLARDAN ALIRSANIZ ÖMÜRLÜK OLUR YOKSA BENİM GİBİ BİLBERRY KOYARKEN HERYER RENKLENİYOR PEMBE PEMBE

http://www.detailforum.net/styles/default/xenforo/clear.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
CİF ŞİŞESİNDEN SPREY ŞİŞESİNE DÖNÜŞÜM

Pratik güzel çözüm teşekkürler

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
RE: CİF ŞİŞESİNDEN SPREY ŞİŞESİNE DÖNÜŞÜM

Şahane çözüm.
Peki, kimyasallara dayanımı nasıl uzun vadede?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Çok iyi olmuş, benimde sizden görüp böyle uygulama yaptığım bir şişem var hatta içinde 3d macig dressing var.

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş

@_CaN_ valla daha içinde bilberry var 1 senedir ne delindi ne akıttı ne spreyi bozuldu :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

technologyst' Alıntı:
@_CaN_ valla daha içinde bilberry var 1 senedir ne delindi ne akıttı ne spreyi bozuldu :)
Çok iyi o zaman. Eşime söyleyeyim de bitenleri atmasın :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Baktım sprey başlık yok kimyasala dayanıklı şişe yok şu yok bu bayağı para gidiyor. Bari dedim evdeki bir şeylerden tasarruf yapalım Cif ve diğer bilumum şişeleri biriktirmeye başladım.

Kimyasala bayağı dayanıklı sonuçta. Cif nede olsa iyice yıkadım sprey dahil canavar gibi temizledim.

Sonra başladım cif yazısını sökmeye baktım sökünce altında yapışkanı kalıyor memnun oldum

ÇIKTI KAĞIDI ALIRKEN A4 KULLANMAYIN SONRA ŞİŞEYE BİR ŞEYLER KOYARKEN ISLANIP GİDİYOR. ONUN YERİNE BİRAZ DAHA KALIN 100 120 GRAM KAĞITLAR VAR ONLARDAN ALIRSANIZ ÖMÜRLÜK OLUR YOKSA BENİM GİBİ BİLBERRY KOYARKEN HERYER RENKLENİYOR PEMBE PEMBE

Merhaba, konu çok eski ama gördüm dikkatimi çekti cevap vereyim dedim. Ben de bazı kıyamadığım şişeleri saklıyorum, üzerlerindeki etiketleri söktüğümde söylediğiniz gibi yapışkan kalıyor. Çözümü ise ev hanımları bulmuş çok kolay ve denediğim her tür şişede işe yaradı (cam, plastik), kağıt etiketi söktükten sonra kalan yapışkan üzerine her yerine gelecek şekilde margarin sürün, bildiğiniz margarin, ben ilk seferinde tereyağı sürmüştüm daha etkili olmuştu :) Margarin sürdükten sonra 10-15 dakika bekleyin ve biz bezle bastırarak silin. Bazıları daha inatçı oluyor daha fazla silmek gerekiyor ama çoğu kolayca çıkıyor. Belki şimdiye kadar bu yöntemi kullanmışsınızdır ama kullanmayanlar ve bilmeyenler için burada bulunsun :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Konu güzel.

Elimde dünya kadar sprey şişe olmasa kesin el atardım :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel

Süper olmuş elinize sağlık,bi süredir benimde aklımda olan ancak bi türlü zaman vakit ayırıp yapamadığım fikri gerçekleştirmişsiniz.En yakın zamanda bende bi el atıcam

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba, konu çok eski ama gördüm dikkatimi çekti cevap vereyim dedim. Ben de bazı kıyamadığım şişeleri saklıyorum, üzerlerindeki etiketleri söktüğümde söylediğiniz gibi yapışkan kalıyor. Çözümü ise ev hanımları bulmuş çok kolay ve denediğim her tür şişede işe yaradı (cam, plastik), kağıt etiketi söktükten sonra kalan yapışkan üzerine her yerine gelecek şekilde margarin sürün, bildiğiniz margarin, ben ilk seferinde tereyağı sürmüştüm daha etkili olmuştu :) Margarin sürdükten sonra 10-15 dakika bekleyin ve biz bezle bastırarak silin. Bazıları daha inatçı oluyor daha fazla silmek gerekiyor ama çoğu kolayca çıkıyor. Belki şimdiye kadar bu yöntemi kullanmışsınızdır ama kullanmayanlar ve bilmeyenler için burada bulunsun :)
Enteresan bir yöntem gerçekten. İlk fırsatta deneyeceğim ;)