Çıkma kaput toparlama çalışmam

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selam arkadaşlar ikinci çıkma kaput toparlama çalışmam devam ediyor kaput ucunda çizikler vardı bu çizikleri elle almaya çalıştım elle alınabilcek en iyi seviyeye geldi sanırım netfer kimyanın pastalarını 2 aydır deneyimliyorum gayet iyi iş çıkartıyor aramızda alıp prof kullanan varmı?
Keyifli seyirler çok kısa pov bi çekim yaptım

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
uyguladıktan sonra ipa veya yüzey temizleyici tinerle temizlemeyi denediniz mi? Örtücülük var mı? 100ml olarak satılması güzel.
Agır pastasında 1000 kum zımpara izini alıyor sanırım.Gerçekten agır biraz fazla aşındırıcı bence.
Cilasından pek bir performans beklemeye gerek yok sanırım.

Döviz kuru vs arttıkçayurtdışından gelen ürünler el yakıyor birde düşük gramaj bulmak zor oluyor. Alternatif markalar olması güzel.Hele yerli firmalar daha güzel. Uygun fiyatlı ürün arayanlar için güzel alternatif olacaktır.Hemde orjinal 100ml olarakta satılıyor ama 100ml olanlar biraz daha ucuz olmalıydı.

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
uyguladıktan sonra ipa veya yüzey temizleyici tinerle temizlemeyi denediniz mi? Örtücülük var mı? 100ml olarak satılması güzel.
Agır pastasında 1000 kum zımpara izini alıyor sanırım.Gerçekten agır biraz fazla aşındırıcı bence.
Cilasından pek bir performans beklemeye gerek yok sanırım.

Döviz kuru vs arttıkçayurtdışından gelen ürünler el yakıyor birde düşük gramaj bulmak zor oluyor. Alternatif markalar olması güzel.Hele yerli firmalar daha güzel. Uygun fiyatlı ürün arayanlar için güzel alternatif olacaktır.Hemde orjinal 100ml olarakta satılıyor ama 100ml olanlar biraz daha ucuz olmalıydı.
Selam daha önceki çalışmamda ipa kullandım bi gerş dönüş olmadı tiner olmadığı için malesef bakamadım söylediklerinize kaçılıyorum yerli olması orjinal olması küçük şişelerde olması oldukça avantajlı denemekten birşey kaybedilmez forumdaki daha prof kardeşlerimiz makinayla umarım denerler ve fikirlerini yazarlar cilası yani boya koruması parlaklık veriyor ama itilicilik yok onun testi yaptım