Cilala Parlat - Yıkama ve Çeşitli Uygulamalar

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer hocam eline sağlık, polisaja başlangıç yapmışız hayırlı olsun :) Başlangıç için orbital çok iyidir zarar verme olasılığın baya az biraz pratik yapınca bi rotaryde eklersin :mutlu:
Elim makine tutmadı demem artık :D rotary değil de belki büyük boy bir orbital daha ekleyebilirim, çok git gelliyim aslında bu konularda. Sadece kendi aracımı düşündüğümde atıyorum 2 günde bitecekse 4 günde bitiririm bununla da idare ederim ama zaman ve şartlara bağlı tabi her şey.

Teşekkür ederim Ahmet Hocam.

@omrslhmms ellerine sağlık :nazar: yakinda rotary ve 125 veya 150 mm orbital gelir :D
Adaaaam teşekkür ederim, gelir inşallah :)

Ömer eline sağlık süper olmuş. ilk kez makine kullanmışsın harika iş çıkartmışsın. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim abi sağolasın.

Ellerine sağlık harika bir uygulama olmuş :)
Teşekkür ederim Berkay :)

Ellerine sağlık gri çok nankör olmasına rağmen sonuç mükemmel. Maşallah:nazar:
Sorma ben bunu parlar diye aldıydım bir de ne bileyim arkadaş :D Teşekkür ederim

Abi eline sağlık. Finaller muazzam gözüküyor polisaja başlangıç için. Devamını bekliyoruz :)
Teşekkür ederim :)

Ellerine sağlık kardeşim
Maaşallah polisaja gayet iyi bir giriş olmuş
Piano Black deki yansıma da mutluluğun fotoğrafı olsa gerek :)
Teşekkür ederim Abi, sorma insan ne kadar mutlu oluyormuş :)

"Pastayı sadece doğum günlerimde görmüştüm" buraya baya güldüm:kop:şahane olmuş efem elinize sağlık:) bir yerden polisaja başlamak gerekiyor:dangeer:
Ama hakikaten öyle, ilk pastamı 1-2 ay önce camdan su itici sökmek için aldım bu da benim ayıbım vallahi :D Teşekkür ederim

@omrslhmms güzel uygulamaların devamı polisajla gelmiş :) sıfırdan başlayanlar için yine güzel içerikler geliyor. ben de takipteyim :) şu tac shinewax çok merak ettiriyor :D dayanımı konusunda onu da takipteyim :)
Teşekkür ederim, tac systemdeki tek emelim parlaklık, çok bir dayanım beklemiyorum açıkçası. Gelecek inşallah daha güzel içerikler :)

Kardeşim sana tek birşey diyecem, geçmiş olsun:)
Abi eski kullanmadığın, atıl durumdaki polisaj ile ilgili her hediye kabul edilir :D

Eline sağlık güzel çalışma olmuş.
haftaya bende amigo deneyesim var, üstüne Concours Yapayım diyorum
Amigo çok müthiş bir şeymiş gerçekten. O kombin harika olur diye tahmin ediyorum ;) Teşekkür ederim

Abi ellerine sağlık. Ne güzel bir çalışma ve anlatım olmuş böyle çok beğendim :alkis:

Polisaj çok zevkli bir olay. Yer ve zaman sıkıntısı olmadığında insanın sürekli yapası geliyor :komik:
Sorma akşam makineyi baş ucuma koyacaktım neredeyse :D Teşekkür ederim

Elinize sağlık, başlangıç için gayet yeterli sonuçlar. Zaten kendi araçlarımız fazla aşındırmaya gerek olmayacak kadar az çizildiğinden, konu komşu aracına uygulama yapmayacaksanız rotary ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
Final yansımaları çok başarılı :)
Katılıyorum, işin sırrını çözüp, doğru ekipman, doğru teknik ve malzeme ile rotary pek de ihtiyaç olmayacak gibi. Teşekkür ederim