Cilalı yıkama şampuanı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akif Öz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Merhaba bu hobiyi yeni yeni edindim. Şuanda trendyoldan aldığım uygun fiyatlı bir cilalı şampuan kullanıyorum. Aklımda Sonax markasının cilalı şampuanı var almadan önce foruma bakayım dedim ve bu şampuan hakkında iyi olmayan yorumlar gördüm. Sizce nasıl bir ürün? Başka ne kullanılabilir?

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Sonax, Koch Chemie, Meguiars, 3d, Leraton, Flowey ve Gyeon gibi bir çok markanın cilalı şampuanlarını kullanan birisi olarak (profesyonel kategori hariç) size 3d wash&wax şampuanı önerebilirim. F/p ürünüdür. İkinci tercihim ise Koch chemie nano magic shampoo olurdu.

Akif Öz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Sonax, Koch Chemie, Meguiars, 3d, Leraton, Flowey ve Gyeon gibi bir çok markanın cilalı şampuanlarını kullanan birisi olarak (profesyonel kategori hariç) size 3d wash&wax şampuanı önerebilirim. F/p ürünüdür. İkinci tercihim ise Koch chemie nano magic shampoo olurdu.
Dediğiniz ürünlere baktım ancak güven veren bir satıcıda 1 LT satışı olmadığını farkettim. Sonaxı alma düşüncemin nedenlerinden biriside güvenilir satıcıydı aslında siz nereden temin ediyorsunuz.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dediğiniz ürünlere baktım ancak güven veren bir satıcıda 1 LT satışı olmadığını farkettim. Sonaxı alma düşüncemin nedenlerinden biriside güvenilir satıcıydı aslında siz nereden temin ediyorsunuz.
Aradığınız çoğu ürünü Cila kutusu, Detay Marketim, Parlatanadamlar, Yamaçlar Detailing internet sitelerinden temin edebilirsiniz.

Akif Öz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Cilalı kova şampuanı olarak: Koch Nms, Auto Brite Purple velvet, Meguiars Ultimate Wash önerebilirim güvenle aracınıza uygulayabilirsiniz. Piysada kendini kanıtlamış ürünlerdir.
Sanırım Auto Brite Purpleyi alacağım. Seyreltme oranı çok iyi 1/1500 Teşekkürler.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
3 yıldır koch chemie nms nano kullanıyorum. Bu şampuan var olduğu sürece kova şampuanı başka ürün kullanmam.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
3 yıldır koch chemie nms nano kullanıyorum. Bu şampuan var olduğu sürece kova şampuanı başka ürün kullanmam.
Köpürme konusunda nasıl? Şu zamana kadar kullandığım çoğu kova şampuanlarında (sonax, adbl shampoo, purple velvet) beklentimi karşılamadı.
Kir çözmede ne kadar başarılı olsa da köpürünce daha tatminkar hissediyor insan :)

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Köpürme konusunda nasıl? Şu zamana kadar kullandığım çoğu kova şampuanlarında (sonax, adbl shampoo, purple velvet) beklentimi karşılamadı.
Kir çözmede ne kadar başarılı olsa da köpürünce daha tatminkar hissediyor insan :)
Ben köpürmesinden memnunum.
Cilalı veya koruma destek amaçlı kullanılan şampuanların genelde Kayganlığı ön planda oluyor.
Gyeon bathe plus kullandıysan kayganlığı onunla çok benzer köpürme konusunda daha başarılı.

Zaten ön yıkama yapıyorsan kir temizleme gücü yeterde artar ama tek başına bu şampuan kullanılacaksa uygun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...