Clio 5 RsLine Tac System Moonlight Yenileme Uygulaması

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık harika uygulama olmuş. Bu aracı ilk bayide gördüğümde keşke bizim forumdan birisi alsa da uygulama yapsa demiştim, aracı görmek mutlu etti :)

VP Mild Kil hakkında izleniminiz nasıl, çok yoruyor mu yoksa düzenli temizlenen araçta yeterli mi ? Daha önce agresif olmayan Mothers sarı kil kullanmıştım, VP 'nin mavi kiline göre çok yoruyordu insanı.

Kil kaydırıcı olarak ne kullandınız ?

Kil eldivenim kaybolmuş bulamıyorum kil almak durumunda kaldım onun için soruyorum .

Son düzenleme:

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok güzel uygulama, fotolar herşeyi anlatmış. Paylaşım için teşekkürler.
Moonlight şişede durduğu sürede kristalleşme yapmış mıydı?

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık detaylı ve güzel bir temizlik olmuş sütünlara ppf şart bence :)
Sağolun, ppf düşünüyorum anca fiyatlar düşündürmüştü biraz :D
Sağolun hocam
Elinize sağlık harika uygulama olmuş. Bu aracı ilk bayide gördüğümde keşke bizim forumdan birisi alsa da uygulama yapsa demiştim, aracı görmek mutlu etti :)

VP Mild Kil hakkında izleniminiz nasıl, çok yoruyor mu yoksa düzenli temizlenen araçta yeterli mi ? Daha önce agresif olmayan Mothers sarı kil kullanmıştım, VP 'nin mavi kiline göre çok yoruyordu insanı.

Kil kaydırıcı olarak ne kullandınız ?

Kil eldivenim kaybolmuş bulamıyorum kil almak durumunda kaldım onun için soruyorum .
Renk anlamında gerçekten tatmin ediyor iyi ki almışım diyorum :D mile kil düzenli bakılan araçta çok yorucu olmuyor ancak yinede fazla tekrar gerektiriyor partikülleri almak için. Kil kaydırıcı olarak bebek şampuanı yada araba şampuanı kullanıyorum az miktarda işimi görüyor :)

Çok güzel uygulama, fotolar herşeyi anlatmış. Paylaşım için teşekkürler.
Moonlight şişede durduğu sürede kristalleşme yapmış mıydı?
Teşekkür ederim, Moonligtın kapağında baya kristalleşme olmuştu hatta kapağını açarken biraz kuvvetle açmam gerekmişti. Moonligt düşünüyorsanız carpro Lite ürününe bakmanızıda tavsiye ederim. Forumda testi olmuştu ve Carpro daha iyi performans gösterdiği görülmüştü.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık, ilk uygulamadaki haline dönmüş yine araç

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Dört dörtlük uygulama olmuş,aracın rengide muazzam.hakkını vermişsiniz ,elinize sağlık

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Detaylı çok güzel bir uygulama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@DMR Emeğine sağlık :) Senin ellerinde bu otomobil hiç yaşlanmaz :) Millet çocuğuna böyle bakmıyor ya :)

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Yurt dışına taşındığımdan dolayı aracımı sattım. Alan arkadaş arabanın fotoğraflarındaki temizliği ve bakımlı duruşundan dolayı diğer araçlar arasından senin aracını seçtiğini söyledi. Bu durum beni ayrı mutlu etti. Yeni sahibinin kazasız belasız kullanması dileğiyle :)

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yurt dışına taşındığımdan dolayı aracımı sattım. Alan arkadaş arabanın fotoğraflarındaki temizliği ve bakımlı duruşundan dolayı diğer araçlar arasından senin aracını seçtiğini söyledi. Bu durum beni ayrı mutlu etti. Yeni sahibinin kazasız belasız kullanması dileğiyle :)
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Aracınızı ve kaliteli detay işlemlerinizi ilk defa gördüm, yurtdışında çok daha iyi bir araca sahip olup yine kaliteli detay yaparsınız inşallah.