CNR Detailing-Audi A3 1.8T-Kaporta-Boya-Detail Çalışmaları

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese selamlar dostlar yine bir uygulama ile beraberiz. Aracımız Audi A3 1.8T aracı çıtır birkaç hasarından dolayı proje yaptırmak isteyen arkadaşım bana getirdi dedi Çınar eti de kemiği de senin ben uğraşmak istemiyorum. Normal şartlarda potansiyeli olmayan araçlarla pek çalışmak istemiyorum çünki yaptığımız emeği pek gösteremiyor. Aracı incelediğimde finali kafamda canlandırdım ortaya çok güzel şeyler çıkacağına adım gibi emindim. Hazırda komple kaporta boyaya gireceği için s pakete çevirmeye de karar verip parçalarını temin ettik. Aracın boyası Ral 9005 gerçek piano black olacak şekilde ayarlandı fakat bu aracın wet sanding işlemi boya koruma işlemleride bir yandan bana zulüm olacak diye düşünmeden kendimi alı koyamıyorum :D Kolları sıvadık ve saçları yolmaya başladık buyrun kaporta boya işlemleri.

Boyaya girilen yanlış sertleştirici oranı bana fotolar geldiğinde anlamıştım bir gün sonra bu yansımadan eser kalmayacağını mat bir görünüm alacağımı ustama belirttiğim ve ertesi gün kaportacı aracı toplamak için geldiğinde aracın buzlu siyah olduğunu gördük söylediğim gibide oldu. Tekrarmı boyayalım yoksa mesai yapıp Trizac ile mi düzelteyim derken boyacı wet sanding işlemine girişmiş fi tarihinden kalmış pad ve pasta ile portakal ve mat görünümü gitsede sanki araba 10 sene önce boyanmış ve bu zamana kadar fırça ile yıkanmış edasına bürünmüş araca baktığımda tm düzeltebilirim diyerek girdim işe.

Son düzenleme:

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Bu kısım beni ilgilendiriyor saçları kolma faslı bu kısımda başlıyor her ne yaptı isem F6, Pf , Amigo hepsine %100 sonuca ulaşamadık çizik olarak fakat gerçek piano siyahını aldım. Peki neler yaptık neler kullandık.

Ön Yıkama : Fra-ber S2 Foamy
Demirtozu : Tavan ve jantlar için kullanıldı . Koch Fb
Kil : Tavan için kullanıldı. Bilthammer
Cutting : Koch H9
Polish : F6 ,Pf
Final : Prima Amigo
Koruma : Zymol Titanium

Boyacının düzeltiği aracın bana geldiği hali içler acısı.

Bu kısımda aracın polisaj işlemi bitti ve yıkama için garajdan çıkardım ve son kontrolleri yaptım yıkamadan önce bile bu yansımalar benim yüzümü güldürdü :) Opelde orda frikik vermiş canım emeklerim seviyorum bu işi Ankaraya kattığım bu güzellikler için çok mutluyum.

Hava kapandı final için gündüzde gece de bu renkte fark etmediği için gecede simsiyah şeklini görünce çekmek istedim. İlerleyen zamanlarda güzel bir mekanda prodüksiyon yapılacak herkesin gözlerine sağlık.

Bu pozda çıkan arkadaş aracın eski sahibi arabayı öyle görünce aklımı s*** dedi. İlyas salman oturuşu gibi oturup sigarasını yaktı :D

Emeklerinden dolayı

Boyacı Ali Rıza Usta
Kaportaya fısıldayan adam Emin Usta
Detail işleri için yardım eden Gökçe Engin gardaşıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Bu kısım beni ilgilendiriyor saçları kolma faslı bu kısımda başlıyor her ne yaptı isem F6, Pf , Amigo hepsine %100 sonuca ulaşamadık çizik olarak fakat gerçek piano siyahını aldım. Peki neler yaptık neler kullandık.

Bu kısımda aracın polisaj işlemi bitti ve yıkama için garajdan çıkardım ve son kontrolleri yaptım yıkamadan önce bile bu yansımalar benim yüzümü güldürdü :) Opelde orda frikik vermiş canım emeklerim seviyorum bu işi Ankaraya kattığım bu güzellikler için çok mutluyum.

Hava kapandı final için gündüzde gece de bu renkte fark etmediği için gecede simsiyah şeklini görünce çekmek istedim. İlerleyen zamanlarda güzel bir mekanda prodüksiyon yapılacak herkesin gözlerine sağlık.

Bu pozda çıkan arkadaş aracın eski sahibi arabayı öyle görünce aklımı s*** dedi. İlyas salman oturuşu gibi oturup sigarasını yaktı :D

Emeklerinden dolayı

Boyacı Ali Rıza Usta
zenci eline emegine saglık bu poz için bayagı güldüm boya hakettigi ilgi vede seviyeye gelmiş

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi bu nedir ya. Komple piyano siyahı araba mı olur :mad:

Ben de istiyorum bundan :taraa:

Şaka bir yana eline beline emeğine sağlık. Saç baş yoldurur cinstenmiş gerçekten. Yalnız bu aracı yıkarken çok dikkat etmek gerek :arkadass:

Ekleme: Motorunu yeni fark ettim. Bu araç güzel gider bu boya ile birlikte :komik:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Muammer bu nasıl bir uygulamadır böyle maşallah biraz fazla bir uygulama olmuş. maşallah ateş ediyor.

DENİZLİ

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
zenci eline emegine saglık bu poz için bayagı güldüm boya hakettigi ilgi vede seviyeye gelmiş
Teşekkürler abi sen kadar olamasakta.
Abi bu nedir ya. Komple piyano siyahı araba mı olur :mad:

Ben de istiyorum bundan :taraa:

Şaka bir yana eline beline emeğine sağlık. Saç baş yoldurur cinstenmiş gerçekten. Yalnız bu aracı yıkarken çok dikkat etmek gerek :arkadass:

Ekleme: Motorunu yeni fark ettim. Bu araç güzel gider bu boya ile birlikte :komik:
Teşekkürler can hocam boyası da motoruda şuan gayet keyifli :)
Muammer bu nasıl bir uygulamadır böyle maşallah biraz fazla bir uygulama olmuş. maşallah ateş ediyor.

DENİZLİ
Fazla detay göz çıkarmaz be abi teşekkürler.

elinize sağlık. son fotoğraf işi özetlemiş :alkis:
Kesinlikle teşekkür ederim :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tunçtan heykelini Ankara 'nın girişine dikmeleri lazım. Eyyy Ankara' lı arkadaşlar böyle bir cevhere sahip olmaktan kıvanç duyun. Millet guru muru ağzı açık bakıyor. Guru gürültü, gurunun kralı burada.
Adamın ömrünü yer bu renk, Eline sağlık kardeşim.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Emeklerinden dolayı

Boyacı Ali Rıza Usta
Eline saglik abi sonuç mükemmel be:D

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize emeğinize sağlık efsane renk ve uygulama olmuş. Eski sahibine üzüldüm be. Tek nefeste çektiği sigaranın yansımasını gördükçe kahrolmuştur.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Tunçtan heykelini Ankara 'nın girişine dikmeleri lazım. Eyyy Ankara' lı arkadaşlar böyle bir cevhere sahip olmaktan kıvanç duyun. Millet guru muru ağzı açık bakıyor. Guru gürültü, gurunun kralı burada.
Adamın ömrünü yer bu renk, Eline sağlık kardeşim.
Abicim teşekkürler yorumun için senin gözünde bu seviye de olmak beni mutlu etti.
Teşek
Eline saglik abi sonuç mükemmel be:D
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.
Elinize emeğinize sağlık efsane renk ve uygulama olmuş. Eski sahibine üzüldüm be. Tek nefeste çektiği sigaranın yansımasını gördükçe kahrolmuştur.
Teşekkür ederim. Eski sahibi kafasını duvarlara vurmaya başlamış :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Diğer konuları ve uygulamaları da okumuştum özellikle astraya verdiğiniz emek olağanüstüydü helal olsun. A3te de şahane iş çıkarmışsınız bravo :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Muammer hocam yine üst seviye bir uygulama olmuş maşallah. Ellerine sağlık, devamını bekliyoruz <3