Herkese selamlar dostlar yine bir uygulama ile beraberiz. Aracımız Audi A3 1.8T aracı çıtır birkaç hasarından dolayı proje yaptırmak isteyen arkadaşım bana getirdi dedi Çınar eti de kemiği de senin ben uğraşmak istemiyorum. Normal şartlarda potansiyeli olmayan araçlarla pek çalışmak istemiyorum çünki yaptığımız emeği pek gösteremiyor. Aracı incelediğimde finali kafamda canlandırdım ortaya çok güzel şeyler çıkacağına adım gibi emindim. Hazırda komple kaporta boyaya gireceği için s pakete çevirmeye de karar verip parçalarını temin ettik. Aracın boyası Ral 9005 gerçek piano black olacak şekilde ayarlandı fakat bu aracın wet sanding işlemi boya koruma işlemleride bir yandan bana zulüm olacak diye düşünmeden kendimi alı koyamıyorum
Kolları sıvadık ve saçları yolmaya başladık buyrun kaporta boya işlemleri.
Boyaya girilen yanlış sertleştirici oranı bana fotolar geldiğinde anlamıştım bir gün sonra bu yansımadan eser kalmayacağını mat bir görünüm alacağımı ustama belirttiğim ve ertesi gün kaportacı aracı toplamak için geldiğinde aracın buzlu siyah olduğunu gördük söylediğim gibide oldu. Tekrarmı boyayalım yoksa mesai yapıp Trizac ile mi düzelteyim derken boyacı wet sanding işlemine girişmiş fi tarihinden kalmış pad ve pasta ile portakal ve mat görünümü gitsede sanki araba 10 sene önce boyanmış ve bu zamana kadar fırça ile yıkanmış edasına bürünmüş araca baktığımda tm düzeltebilirim diyerek girdim işe.
Boyaya girilen yanlış sertleştirici oranı bana fotolar geldiğinde anlamıştım bir gün sonra bu yansımadan eser kalmayacağını mat bir görünüm alacağımı ustama belirttiğim ve ertesi gün kaportacı aracı toplamak için geldiğinde aracın buzlu siyah olduğunu gördük söylediğim gibide oldu. Tekrarmı boyayalım yoksa mesai yapıp Trizac ile mi düzelteyim derken boyacı wet sanding işlemine girişmiş fi tarihinden kalmış pad ve pasta ile portakal ve mat görünümü gitsede sanki araba 10 sene önce boyanmış ve bu zamana kadar fırça ile yıkanmış edasına bürünmüş araca baktığımda tm düzeltebilirim diyerek girdim işe.
Son düzenleme:

maşallah ateş ediyor.