CNR Detailing- Peugeot 308 T9-Tac System

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba şimdide Peugeot 308 uygulamam için sizlerle beraberim kusura bakmayın tekrar tekrar aynı renk ve aynı arabayı paylaşmak istemem fakat her aracın ruhu boyası ve sonucu farklı olduğu için sizlerle paylaşmak istedim şimdiden bakan gözlerinize sağlık.

Ön cam için Cam su kaydırıcı uyguladım.

Görüşmek üzere esen kalın.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Herkese merhaba şimdide Peugeot 308 uygulamam için sizlerle beraberim kusura bakmayın tekrar tekrar aynı renk ve aynı arabayı paylaşmak istemem fakat her aracın ruhu boyası ve sonucu farklı olduğu için sizlerle paylaşmak istedim şimdiden bakan gözlerinize sağlık.

Ellerinize sağlık, foto çekimleri yaptığınız iş kadar başarılı ayrıca!

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline saglık muammer karizması çizilmiş aslanı kurtarmışsın

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ellerine sağlık. İşte benim arabadan. Hem de aynı renk :heyecan: Yalnız boyası efsane çizikmiş :of:
Herkes senin gibi otomobiline bakmıyor işte :) Zaten bizler burada istisnayız; sokaktaki otomobillere bir bak 1000 otomobilden ancak 1 tanesi çiziksizdir.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, Tebrikler. Beyaz araçlarda muazzam temizlikte camlar görünce bildiğin mutlu oluyorum :)

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Ellerine saglik abi, bu aralar sio2 liyosun heryeri masallah:D

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Herkes senin gibi otomobiline bakmıyor işte :) Zaten bizler burada istisnayız; sokaktaki otomobillere bir bak 1000 otomobilden ancak 1 tanesi çiziksizdir.
Ben genelde baka baka gidiyorumda cizigi gectim jantlarin kirlerine bakiyorum genelde, adam akilli temizlenmis cok az geneli baya kirli :of:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ağa ben bu konuyu kaçırmışım, her zamanki gibi harika bir uygulama olmuş, camlar olsun piano black olsun, yüzey harika zaten. Zaten araç senin ihtisas alanın e daha ne olsun. Emeğine sağlık. Bi Antalya'da gelsende iki ders alsak senden...

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ağa ben bu konuyu kaçırmışım, her zamanki gibi harika bir uygulama olmuş, camlar olsun piano black olsun, yüzey harika zaten. Zaten araç senin ihtisas alanın e daha ne olsun. Emeğine sağlık. Bi Antalya'da gelsende iki ders alsak senden...
Est abi biz ders vermeyiz bilgi veririz baş tacısın :) teşekkür ederim

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık bol fotoğraflı güzel bir paylaşım olmuş. Kullanılan ürünler ve aşamalar ile ilgili de bilgi aktarabilirseniz çok daha şık olacaktır. Mesele ben stoplara ve piano black parçalara yapılan işlemleri ve kullanılan ürünleri merak ediyorum.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık bol fotoğraflı güzel bir paylaşım olmuş. Kullanılan ürünler ve aşamalar ile ilgili de bilgi aktarabilirseniz çok daha şık olacaktır. Mesele ben stoplara ve piano black parçalara yapılan işlemleri ve kullanılan ürünleri merak ediyorum.
Far stop boya fark etmez hocam hepsine aynı ürünler.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Kardeşim senin gibi sanatkar bir insan'a az rastladım hayatımda.. Parayı çok geri planlara atan bi kardeşimsin başarıların daim olsun herzaman ki gibi harika işçilik.
Teşekkür ederim fotoğraflara fısıldayan adam hayatımda bulunan insanlığınla örnek alınacak adamsın.