Herkese merhaba dostlar biraz uzak kaldığımızı biliyorum. Güzel bir konu ile giriş yapmak istedim forumumuz hayli fazla üye sayısına ulaşmış hem tanımayan yeni üye dostlarımıza hoşgeldin eski bizi tanıyan dostlarımıza da selam ile başlamak istedim. Aracımız Vw Passat abimiz malesef kiralamak amacı ile verdiği kişiden 1 yılda 70 bin km kullanıma dayanamayıp alması ile aracı tekrar bayiden gördüğü gibi almak üzere butik garajımıza işlemler için uğradı. Gerekli işlemler konuşularak işleme start verdik. Elimizden geldiğince görselleri sizlere aktarmak istedim şimdiden gözlerinize sağlık.
Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer Finish Clay
Cutting : Rupes Rotary Coarse yeni seri(Allah belasını versin)
Polish: Koch F6
Finish: Rupes One pure
Koruma : Tac System Uhs %90 Sio2
Ön Pvc film sökme işlemi ile başladık. Boyanın altı sıfırdan yapıldığı için çok kötü değildi.
Susuz motor temizliği
Beyazın kaçıncı tonu bilmiyorum
Aracın teslimi üzerine malesef bir hafta sonra biri vurup kaçmış tekrar garajımıza geldi boyasız düzeltildi ve teslim edildi.
Ön yıkama: Combo x2
Demirtozu : Janta Tuga Yeşil
Kil: Bilthammer Finish Clay
Cutting : Rupes Rotary Coarse yeni seri(Allah belasını versin)
Polish: Koch F6
Finish: Rupes One pure
Koruma : Tac System Uhs %90 Sio2
Ön Pvc film sökme işlemi ile başladık. Boyanın altı sıfırdan yapıldığı için çok kötü değildi.
Susuz motor temizliği
Beyazın kaçıncı tonu bilmiyorum
Aracın teslimi üzerine malesef bir hafta sonra biri vurup kaçmış tekrar garajımıza geldi boyasız düzeltildi ve teslim edildi.

Biraz yogunlugu uzerimden atarsam bir cayini icmeye gelecegim 
yine bir sanat eseri izledik. Çok güzel bir uygulama olmuş