çok hızlı cila tavsiye :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Kışın yıkama sonrası ıslak yüzeye hydro2 lite sıkıp duruluyorum. Parlaklık, su iticiliği, dayanıklılığı oldukça tatminkar. Üründen de memnunum fakat fiyatı çok arttığı için alternatif bakıyorum. Arastrmalarima gore kc pw ve sams ceramic boost one cikiyor. Pw daha cok f/p urunu gibi duruyor. Hydro yerine tecrubesi olan arkadaslar hangisini onerirler ?
Hocam hydrolite2, sams ceramic ve tw dry and shine da elimde var, üçünü de arada değişiklik olsun diye ara ara kullanıyorum.
Kc pw toz tutma olayını duymuştum ama bence en büyük özelliği yada eksisi diyeyim bez katili olması. Kurulama beziniz yada havlunuz zamanla özelliğini yitirir.. Bunu göz önüne alın..

Sams ceramic boost da ne kadar dikkatli kullansanız da tw gibi arada leke bıraktığı oluyor, her ne kadar açıklamasında 4 aya kadar dayanımı var denilse de dayanımı hydro2lite kadar değil..

Tw dry and shine da güzel ve onunda dikkatli spreylenmez ise leke bırakma sorunu yapıyor. ( koyu renkli araçta belli ediyor ama beyaz ve açık renk araçlarda pek belli etmiyor) Dayanımı yine hydro2lite kadar değil..

Bende çeşit olsun diye @mirafiori hocamın tanıttığı polytop un hızlı cilasını stoğa eklemeyi düşünüyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi