Delikli Şeker Polo

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar, eşe dosta selam verip bu bahaneyle ufak bi uygulama bırakayım istedim buraya.

Yakın arkadaşımın aracı için yaptığım bi uygulama, tahmin ediyorum ki daha öncesinde uygulama görmemiş bir yüzey çoğu çalışmaya cevap verdi. Yer yer yoğun yıpranmış alanlar vardı elimden geldiğince toparlamaya çalıştım;

Ön hazırlığı yaptıktan sonra iç kısma geçip bi fotoğraf bırakayım, deri aksamlarda Colourlock halı ve koltuklarda Vp carpet cleaner. Plastik terimlerde Flowey interior clenar ,kapı menteşe gibi alanlarda KC GS den yardım aldım

Yoğun ve derin çizik olan tavan kısmında rotary ufs keçe ile tac system refinish 1 ile çalıştım, daha sonrasında çoğu panelde refinish 2 tercih edip devam ettim

Keçe ile bıraktığımız makina izlerini ve hareleri gidermek adına yine tac system refinish 3 kullandım

Uygulama sonrası pasta tozları temizliği ve kontrolü yaptıktan sonra motor kaput altınada el atmadan geçemedim

Koruma için Tac System max ile finalimizi yaptık.

okuyan,göz gezdiren herkese teşekkürler keyifli forumlar :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, özletme kendini. :) Hiç değilse yorum yapda burada olduğunu görelim abi. :)

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
eline sağlık güzel bir uygulama olmuş.carpet cleaner'ı ben beze sıkıp döşemeleri öyle siliyorum da.siz kaça kaç sulandırıyorsunuz?

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
eline sağlık güzel bir uygulama olmuş.carpet cleaner'ı ben beze sıkıp döşemeleri öyle siliyorum da.siz kaça kaç sulandırıyorsunuz?
Teşekkür ediyorum,hazır karışım olarak duruyordu önceden yaptığım ama muhtemelen 1:10 du karışım diye hatırlıyorum hocam

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
sayın mod @can26, bey ellerinize saglık. geç olmadan 'can'kurtaran edasında bir çalışma olmuş . sahibi güzel günlerde kirletsin.

ama birdaha böyle ufak görünmezleride görün lütfen efem. gülücük

Teşekkür ediyorum abi, yine dikkatinden kaçmamış çalışırken alt kısımda kalmış bende sonradan görünce hallettim için rahat olsun :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Hocam elinize sağlık baya sade ve öz anlatım olmuş okuyanı yormuyor :)
Ellerine sağlık renk güzel uygulama daha güzel

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim:)

Ellerine sağlık Can güzel uygulama olmuş. Renkde çok güzel finallerde tam bir elma şekeri kıvamında çok beğendim.

DENİZLİ
Teşekkürler abi

Ellerine sağlık kile arabanın rengi mi çıkmış yanlış mı gördüm?
Kendine gelmiş gereken ilgiyi görmüş
@ege abi maşallah nasıl göz var yahu:D
Yok hocam arabanın rengi değil ama özellikle tavanda çok enteresan bi durum vardı yoğun bi tutulma yaşıyordu kil yüzeyde :) Ege bey dost mu düşman mı bilemiyoruz bazen :komik: