Demirtozu eritici

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Selamın aleyküm abiler

Abiler demirtozu eriticiyi ne kadar sulandırmam gerek boyalı yüzeyde ve yürüyen de disk vsvsvs kullanmak için sulandırayımmı yoksa sulandırmadanmı kullanayım?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@beratt_hero  bu tür kısa cevaplı ve konu açmaya gerek olmayan sorularını buradan sorarsan eğer daha yerinde olacaktır ;)

Merak etme kısa süre içerisinde cevap vereceğiz :)

Soruna gelince üründen ürüne değişiyor bu durum. 

Valet Pro Dragons Breath kullandım 1/1 oranında sulandırarak dahi iş yapıyordu.
Ancak Auto Finesse İron Out'u direk kullanıyorum hiç sulandırmadan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Anladım abi fiyat farkı varmı veya hangisini önerirsin daha uzun kullanım çıkarması daha iyi olur ama çok yoğun olması zor temizlemeye yol açarmı

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
koch chemie fb f/p ürünüdür.forumda murat abinden bölünmüş olarak tedarik edebilirsin

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Autofinesse alıcam ? iyi bi fiyatı oldu apc+ şampuan+ demirtozu eritici şeklinde ? abi bu ürünleri neyin içine koyabilirim şişe olarak cam sil şişesi falan iş görürmü

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valet Pro Dragons Breath çoğu kişi tarafından beğenilen bir ürün. İşini iyi yapıyor. Temizlik kabiliyeti yüksek. Ayrıca koyu kıvamlı olması yüzeyde daha fazla kalmasını sağlıyor.

Kimyasaladamlarda indirim var. Bu fiyatları bir daha göremeyebilir.

Düzenleme: Şişe olarak fısfıs şişeler işini görür. Ancak uzun vadede şişeyi deler mi bilemedim. Camsil yerine ağır temizleyici şişelerine (yüzey temizleyici gibi) koyarsan daha iyi olur. Şampuanı da herhangi bir pet şişe içine koyabilirsin.

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
iron out kimyasala dayanıklı şişe ister zaten sana gelirken o şişelerde gelir nerden alıcaksın

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Konu açılmışken bende bir soru sorayım AF Iron Out u kullanırken ıslak jantamı kuru jantamı uygulayacağız farkediyor mu

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
brkgok' Alıntı:
Konu açılmışken bende bir soru sorayım AF Iron Out u kullanırken ıslak jantamı kuru jantamı uygulayacağız farkediyor mu
Fark ediyor.

İyi bir etkileşim için kuru janta uygulayın. Jantlarınızda yoğun balata ve demir tozu var ise ürün kurumadan elle müdahale edebilirsiniz.

Çok balata tozu yok ise demir tozu temizleyici ürününüz kurumadan üzerine köpük sıkıp elle müdahale edebilirsiniz.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Berat fikir soruyorsun ama kendin söylediğimizi dinlemiyorsun ki. Autofinesseden koch chemie daha uygun fiyata gelir. Dragons yerine bile tercih edilebilir koch kaportada çok daha iyi sonuçlar verebiliyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
beratt_hero' Alıntı:
Tamam ozmn 3ünüde valet pro alalım öyle nasıl olur ?
Tabii ki hepsini Valet Pro dan alabilirsin. Ancak tek bir markaya bağlı kalmak zorunda değilsin.

Mesela genel temizleyici olarak green star da var.

Ben kafamı karıştırmak istemiyorum hepsini tek markadan almak istiyorum dersen eğer Dragon's Breath, Classic All Purpose Cleaner ve Concentrated Car Wash alabilirsin.

Bu arada şampuanı çift kova istediğini düşünerek tavsiye ettim.

Forum tedarikçimiz @Murat abinin ürünlerine bakarak da kendine uygun alternatifler yaratabilirsin.

Ürünler hakkında merak ettiğin bir şey olursa da Hızlı Soru Cevap başlığından yazarsan cevap veririz ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
aslında valet pro neden dedim çnkü yoğun yoğun olduğu için sulandırırım da aynı zamanda. Bu sayede daha uzun süre götürür beni.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
beratt_hero' Alıntı:
aslında valet pro neden dedim çnkü yoğun yoğun olduğu için sulandırırım da aynı zamanda. Bu sayede daha uzun süre götürür beni.
Ekonomik olsun istiyorsan, Murat abi'den koch al.