Denizliden merhabalar

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
aramıza hoşgeldiniz.
maşallah araba da çok güzel asil bir rengi var.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Canavara detay yapmak ciddi sabır ister sanırım :utan:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hosgeldiniz keyifli ve Aktif Forumlar:)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hemşerim aramıza hoşgeldin şu pandemi dönemi bitince bir gün denizli ekibi olarak toplanalım keyifli forumlar.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhaba aranıza Denizliden katılıyorum daha öncelerden yıkama ve uygulama işi yaptım bu aralar yedek parça işiyle uğraşıyorum. Bmw f10 Ve nissan navara aracım var forumda elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım.

Hoşgeldiniz, Nissan'ın tek kapılı modeli TR'de satılmışmıydı? Bende hep bu lastik kombinasyonu ile şanzımanda, motorda bir sıkıntı oluyor mu, TÜV Türk ve Trafik Polisi karışıyor mu onu merak ediyorum bir türlü de net cevap bulamadım. Herkes farklı birşey söylüyor.
Kimisi lastikleri orijianlleri ile değiştirip muayeneye gidiyorum diyor. Kimisi karışmıyorlar diyor.

Bigboy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, Nissan'ın tek kapılı modeli TR'de satılmışmıydı? Bende hep bu lastik kombinasyonu ile şanzımanda, motorda bir sıkıntı oluyor mu, TÜV Türk ve Trafik Polisi karışıyor mu onu merak ediyorum bir türlü de net cevap bulamadım. Herkes farklı birşey söylüyor.
Kimisi lastikleri orijianlleri ile değiştirip muayeneye gidiyorum diyor. Kimisi karışmıyorlar diyor.
Teşekkürler evet satıldı. Bu lastik kombinasyonu motor ve şanzıman da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık ama lastik sesi çok fazla oluyor bir de yakıtı 1-2 lt civarı arttırıyor. Muayene konusu o anki memur ve istasyonun durumuyla ilgili bazen takılıyot bazen geçiyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler evet satıldı. Bu lastik kombinasyonu motor ve şanzıman da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık ama lastik sesi çok fazla oluyor bir de yakıtı 1-2 lt civarı arttırıyor. Muayene konusu o anki memur ve istasyonun durumuyla ilgili bazen takılıyot bazen geçiyor.
Ben hep 4 kapılı satıldı diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum. Peki, bu lastik, jant kombinasyonu ile aracın bagajını yüklemek istediğinizde taşıma kapasitesi kadar ağırlık/yük taşınabiliyor mu? Lastikler-jantlar taşıma kapasitesinden çalıyor mu?

Bigboy

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Denizli
Ben hep 4 kapılı satıldı diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum. Peki, bu lastik, jant kombinasyonu ile aracın bagajını yüklemek istediğinizde taşıma kapasitesi kadar ağırlık/yük taşınabiliyor mu? Lastikler-jantlar taşıma kapasitesinden çalıyor mu?
Araçta yükseltme var onun için herhangi bir sorun olmuyor. Jant lastik le ilgili bir sorun olmuyor. Dişli lastik beton asfalt fayans gibi garaj girişlerinde düz zeminde iyi yol tutmuyor