Deri Klinik firması ile Detailing ve Deri üzerine söyleşi

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese Merhabalar,

Yaşanan bir çok olumsuzluğa rağmen hayat devam ediyor, pek birşey yapasım gelmiyordu bu aralar, fakat birşeyler yapmak gerekiyor dedim, en azından biraz kafalar dağılır dedim. Doruk abi ile önceden konuşmuştuk böyle bir söyleşi için, geçtiğimiz cumartesi günü konuğu oldum, uzunca bir video oldu, deri, detailing, pastalar, Deri klinik ürünleri v.b bir çok konuyu anlattı Doruk abi :)
Burdan @Dorukkutluay Doruk abi ve Peter abiye tekrardan teşekkür ediyorum. Benim için keyifli, bilgi dolu bir gün oldu.
Umarım sıkılmadan izlersiniz :D İyi seyirler :)

Son düzenleme:

Cagatay36

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel bir içerik olmuş dk en kısa zamanda ürünlerini deneyip görmek isterim tabi önce gidip bir detaylı görüşmekde isterim

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Herkese Merhabalar,

Yaşanan bir çok olumsuzluğa rağmen hayat devam ediyor, pek birşey yapasım gelmiyordu bu aralar, fakat birşeyler yapmak gerekiyor dedim, en azından biraz kafalar dağılır dedim. Doruk abi ile önceden konuşmuştuk böyle bir söyleşi için, geçtiğimiz cumartesi günü konuğu oldum, uzunca bir video oldu, deri, detailing, pastalar, Deri klinik ürünleri v.b bir çok konuyu anlattı Doruk abi :)
Burdan @Dorukkutluay Doruk abi ve Peter abiye tekrardan teşekkür ediyorum. Benim için keyifli, bilgi dolu bir gün oldu.
Umarım sıkılmadan izlersiniz :D İyi seyirler :)

Tüm uğraşın ve ayırdığın zaman için ben teşekkür ederim.

Keyifle yaptığımız sohbeti bir nefeste seyrettim.

Eline, emeğine sağlık.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel bir içerik olmuş dk en kısa zamanda ürünlerini deneyip görmek isterim tabi önce gidip bir detaylı görüşmekde isterim
Teşekkür ederim. :)

Kütüphaneme attım. Müsait olduğum ilk an izleyeceğim. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim :)

Tüm uğraşın ve ayırdığın zaman için ben teşekkür ederim.

Keyifle yaptığımız sohbeti bir nefeste seyrettim.

Eline, emeğine sağlık.
Bi mukabele abi :)
çok teşekkürler uzun videolar normalde çok izlenmez fakat ben uzun videoları daha çok seviyorum.
Evet maalesef öyle bir durum söz konusu, fakat bende sizle aynı düşüncedeyim, çoğu zaman iş yaparken otomobil sohbetleri dinlerim alttan mesela Auto club ikonik otomobiller serisi gibi :)
Teşekkür ederim :)