Öneri Deri Koruyucu

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Deri koltukları, deri kol dayanama kısmını ve deri direksiyonu korumak amaçlı deri koruyucu kullanmak istiyorum önerdiğiniz varmıdır? Eskiden Po ile temizledikten sonra yumuşatsın diye Turtle Wax Luxe Leather kullanıyordum şuanda daha iyi bişeye geçmek istiyorum. KC LS, Deturner leather protectant, TLS Mat Deri Kalkan gibi seçenekler var sizinde kullanıp memnun kaldığınız ürün varmıdır

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Deri koltukları, deri kol dayanama kısmını ve deri direksiyonu korumak amaçlı deri koruyucu kullanmak istiyorum önerdiğiniz varmıdır? Eskiden Po ile temizledikten sonra yumuşatsın diye Turtle Wax Luxe Leather kullanıyordum şuanda daha iyi bişeye geçmek istiyorum. KC LS, Deturner leather protectant, TLS Mat Deri Kalkan gibi seçenekler var sizinde kullanıp memnun kaldığınız ürün varmıdır

Ben flowey aldım, daha denemedim. F/p ürün olarak aldım. Daha pahalli olanlarıda vardi.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Öncesi aracım volvo S40 ta autoglym in deri bakım kremini kullanmıştım uzun bir süre. Üründen memnun kalmıştım tabi ara ara badem yağı ile de yagliyordum. Bir süredir de chemical guys in deri bakım kremi var onu kullanıyorum o da iyi gibi geldi fakat fiyatları oldukça uçmuş ben yıllar öncesinden stok yapmıştım

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Sams detailing deri koruyucu aldım hocam güzel gibi duruyor bundan önce polytop kullanıyordum o da fena değil

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
KC LS, farklı farklı araçlarda kullanıp memnun kaldım ancak başka ürün kullanmadığım için karşılaştıramayacağım.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öncesi aracım volvo S40 ta autoglym in deri bakım kremini kullanmıştım uzun bir süre. Üründen memnun kalmıştım tabi ara ara badem yağı ile de yagliyordum. Bir süredir de chemical guys in deri bakım kremi var onu kullanıyorum o da iyi gibi geldi fakat fiyatları oldukça uçmuş ben yıllar öncesinden stok yapmıştım
Evet Chemical Guys ürünleri çok güzel ama çok pahalı

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tls ürünleri çok güzeldir tavsiye ederim, uygun fiyatlı bir alterantitfte K2 Letan tavsiye ederim

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent

Üstad bende uzun süre Clourlock deri kalkanını kullandım . Sanırım şuan piyasada Tls markası. Benzer ürün gamı ve benzer ürün isimleriyle satış yapıyorlar. Clourlock ve Tls deri işinde uzmanlaşmış , zirve markalardan. Şuan da ise Koch chemie nin protectleathercare ürününü kullanıyorum. Bu ürünün de finish i matlığı , kokusu ve deride bıraktığı doku hoşuma gidiyor. Bu arada araçlarım Volvo S60 krem deri ve şuanda da yine Volvo S60 siyah deri.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Siz ne aldınız hocam ve memnun musunuz?
Abi aracın suni deri ise Koch Chemie Ls, Deturner Leather Protectant, Carpro Leather Lotion gibi bircok ürün kullanabilirsiniz. Gerçek deri ise colorluck, tls gibi markalar kullanabilirsiniz. Deturnerin deri koruyucusunu kullanıyorum fiyatına göre cok güzel tavsiye ederim

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abi aracın suni deri ise Koch Chemie Ls, Deturner Leather Protectant, Carpro Leather Lotion gibi bircok ürün kullanabilirsiniz. Gerçek deri ise colorluck, tls gibi markalar kullanabilirsiniz. Deturnerin deri koruyucusunu kullanıyorum fiyatına göre cok güzel tavsiye ederim
Benim koltuklar kumaş, deri olduğunu düşündüğüm yerler direksiyon ve vitesi aşağıya kadar örten kısımdır diye umuyorum yani çok minik bir ürün benim uzun yıllar işimi görür, senin tavsiye ettiklerinde minnak bir şişeleri oluyor mu?

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Benim koltuklar kumaş, deri olduğunu düşündüğüm yerler direksiyon ve vitesi aşağıya kadar örten kısımdır diye umuyorum yani çok minik bir ürün benim uzun yıllar işimi görür, senin tavsiye ettiklerinde minnak bir şişeleri oluyor mu?
Özel mesajdan yardımcı olayım.

no_Antijen

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracım deri koltuk arada bir hem koruma hem temizlik amaçlı hangi ürünü kullanmamı önerirsiniz?

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Gerçek deri koltuklarda neden ls'yi önermedin, bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama colourlock ve tls daha başarılı kalıyor sanırım gerçek deride ls ye göre

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben TLS Extra Mat kalkanı kullanıyorum memnunum.
ayda 1- 2 defa nemli bezle sadece üzerinden geçmek yeterli oluyor.

emirhaneness

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Gerçek deri koltuklarda neden ls'yi önermedin, bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama colourlock ve tls daha başarılı kalıyor sanırım gerçek deride ls ye göre
Gerçek derilerde benim açımdan colorluck ve tls daha profosyonel bir markadır. tabikide koch un da cok güzel ürünleri var ama suni deri gerçek deri gibi degil o yüzden tls ve colorluck daha iyidir gerçek deride