Deri temizliği ve bakımı hk. yardım

G.I joe

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

İlgili konuları çoğu forumda bastan sona okudum kafam çok karıştı hangi ürün kombinini kullanacağım konusunda yardımcı olursanız veya deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@G.I joe  Foruma Hoşgeldiniz, sorularınıza tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır fakat  öncelikle sizi tanıyalım İlgili Bölüm > Tanışma Bölümü

Keyifli Forumlar..

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Deri için deri temizleyici ürünler kullanın. Autoglym iyi ve yumuşak temizleyici ama dene mutlaka ufak alanda hangi ürün olursa. Besleyici olarak zymol olabilir, fenice olabilir, swis ürünler olabilir. Besleyicidir bunlar

G.I joe

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Deri için deri temizleyici ürünler kullanın. Autoglym iyi ve yumuşak temizleyici ama dene mutlaka ufak alanda hangi ürün olursa. Besleyici olarak zymol olabilir, fenice olabilir, swis ürünler olabilir. Besleyicidir bunlar
swis 5 katı kadar pahalı ama diğerlerini not ettim, sağolun

G.I joe

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ozgur_gs_91' Alıntı:
gliptone nin temizleyicisinin sert olduğunu duydum ondan vazgeçtim peki glipton conditioner nasıldır bunlara nazaran ?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
G.I joe' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
gliptone nin temizleyicisinin sert olduğunu duydum ondan vazgeçtim peki glipton conditioner nasıldır bunlara nazaran ?
Kullanmadım temizleyicisi biraz etkili boyayı kaldırabilir

Gearbox

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar

Derilerde kullandığım Gyeon Leather Coat bitmek üzere.. Yeni bir ürün arayışına girdim.

Swissvax Leather Milk kullanan var mı?

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Mehmet deriler gerçek deri mi suni derimi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Bence Gyeona devam et Swis gerçek deriler için

Gearbox

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gerçek deriler için olması nasıl bir olumsuzluk oluşturur ki?

VW in klasik ilgi görmeyince parlayan direksiyonları için Gyeon u 2 senedir kullanıyorum. Şiddetle herkese de tavsiye ederim ancak farklı bir üründe denemek istedim :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Mehmet gyeon leather toz kirden koruma amaçlı bir ürün deriyi beslesin korusun diyorsan swiswax leather milk olabilir bunun yanında zymöl leather veya sonax premium class leather bakabilirsin onlarda güzel ürünler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Dragstar' Alıntı:
Mehmet gyeon leather toz kirden koruma amaçlı bir ürün deriyi beslesin korusun diyorsan swiswax leather milk olabilir bunun yanında zymöl leather veya sonax premium class leather bakabilirsin onlarda güzel ürünler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Gearbox' Alıntı:

VW in klasik ilgi görmeyince parlayan direksiyonları için Gyeon u 2 senedir kullanıyorum. Şiddetle herkese de tavsiye ederim ancak farklı bir üründe denemek istedim :D

Bi olumsuzluk oluşturmaz ama daha faydalı olur

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Gearbox' Alıntı:

Direksiyonda bu tür ürünleri hiç kullanmamıştım ben.

Benim 308'inde böyle bir sorunu oluyormuş. Daha benim ki parlamadı. Direksiyonu fazla ellememeye çalışıyorum ondan sanırım :D

farukakgun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum, 2015 i30 aracımın koltukları yarı suni deri, uygun fiyatlı olması için 3D LIQUID LEATHER DERİ TEMİZLİK BAKIM VE KORUMA ürünü kullanabilirmiyim ? kullanan tavsiye eden var mı ?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum, 2015 i30 aracımın koltukları yarı suni deri, uygun fiyatlı olması için 3D LIQUID LEATHER DERİ TEMİZLİK BAKIM VE KORUMA ürünü kullanabilirmiyim ? kullanan tavsiye eden var mı ?
Kullanabilirsin sorun olmaz ama sen yinede tedbir amaçlı görünmeyen bir yerde test et.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bahsedilen ürünü aracımın deri olan direksiyonunun temizliğinde kullanıyorum. Kir sökücülüğü oldukça iyi. Bıraktığı görüntü de mat.