Bugün aracın deri temizliğini yaptım en çok sürücü kısmı kullanıldığından sürücü koltuğunu temizledim hemde nasıl bir temizlik yapılabilir gösterelim.
Autoglym deri temizleyixi ve detay fırçasıyla temizlik yaptım deri fırçası yok elimde hem pahalı hemde bana kullanışlı gelmiyor geçelim işleme
Ürünü fırçaya püskürtüyorum böylelikle sağa sola bulaşmamış oluyor ürün.
Yukarıdaki şekilde fırçalıyorum daha sonra kuruluyorum bez ile fazlalık ürünü alıyorum.
Kuruluyoruz bu şekilde. Daha sonra derideki temizleyici kalıntıları için ve derimin tam temiz olması için hafif ıslatılmış bez veya yüzeye su püskürtüp durulama yapıyoruz asıl mat hali o zaman geliyor derinin.
güzelce kuruttuktan sonra koruma olarak Gyeon leather coat kullandım. Mat bir finishi var. Ürünü yüzeye yayıp bırakıyorum mikrofiber ped ile.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Autoglym deri temizleyixi ve detay fırçasıyla temizlik yaptım deri fırçası yok elimde hem pahalı hemde bana kullanışlı gelmiyor geçelim işleme

Ürünü fırçaya püskürtüyorum böylelikle sağa sola bulaşmamış oluyor ürün.

Yukarıdaki şekilde fırçalıyorum daha sonra kuruluyorum bez ile fazlalık ürünü alıyorum.

Kuruluyoruz bu şekilde. Daha sonra derideki temizleyici kalıntıları için ve derimin tam temiz olması için hafif ıslatılmış bez veya yüzeye su püskürtüp durulama yapıyoruz asıl mat hali o zaman geliyor derinin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi