Detail Forum Kağıt Paspas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhabalar arkadaşlar,
Bildiğimiz üzere hepimiz aracımızın içini pırıl pırıl yaptıktan sonra çamurlu ayaklar ile paspaslara basmaya kıyamıyoruz 

Forumdan üyelerimiz ile birlikte güzel, kaliteli, kolay kolay dağılıp toz olmayacak bir kağıt paspas arayışına girmiştik ve mesleğimin matbaacılık olması itibari ile ben de bu işe bir çözüm bulmak istedim. 

Maliyetin düşük olması açısından adetin en az 5.000 tutulması gerekmekte idi, ben de forum yöneticilerimizden @Pro ile görüşerek onun da teyidini alarak Detail Forum logolu 35x50 boyutunda bej renginde, suya karşı - oto yıkamacılarda kullanan - kraft ve düz beyaz  kağıtlara göre daha mukavemetli olan bir kağıt cinsine paspas bastırmaya karar verdim. 

Ürünlerin 100'lü paketlerinin maliyeti için ortalama 14 TL gibi bir fiyat olacak ve alıcı ödemeli kargo ile yollanacak.

Talebinize göre bu planı gerçekleştirmeyi düşünüyorum... Fikirlerinizi ve kaç adet almak istediğinizi yazarsanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar @Berkay arkadaşımız güzel hatırlattı. Ben bu paspas işini yapmaktan vazgeçtim. Yapmak isteyen varsa buyursun yapsın biz de istifade edelim. Forumda iyilik olsun diye bir iş yapıyoruz insanlar bize hesap sorar oluyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar @Berkay arkadaşımız güzel hatırlattı. Ben bu paspas işini yapmaktan vazgeçtim. Yapmak isteyen varsa buyursun yapsın biz de istifade edelim. Forumda iyilik olsun diye bir iş yapıyoruz insanlar bize hesap sorar oluyor.
Heh eyvallah dostum çok geç olsa da teşekkür ederiz bilgilendirme için.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Heh eyvallah dostum çok geç olsa da teşekkür ederiz bilgilendirme için.
@Berkay ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Sana yardımcı oldum mu daha önce hatırlamıyorum ama. Paspasın teknik özelliklerini veriyorum sana, bir matbaada bastırıp 100’lü paketler halinde bize ulaştırırsan çok seviniriz. “ 40x50 ebatında. Siyah zemin baskı. Grenli. Mat selefon kaplamalı. 350 gram Amerikan bristol kağıt. “

Ben reçetesini yazdım, arzu edersen Topkapı civarındaki matbaalara uğrayıp fiyat alabilirsin.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Berkay ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Sana yardımcı oldum mu daha önce hatırlamıyorum ama. Paspasın teknik özelliklerini veriyorum sana, bir matbaada bastırıp 100’lü paketler halinde bize ulaştırırsan çok seviniriz. “ 40x50 ebatında. Siyah zemin baskı. Grenli. Mat selefon kaplamalı. 350 gram Amerikan bristol kağıt. “

Ben reçetesini yazdım, arzu edersen Topkapı civarındaki matbaalara uğrayıp fiyat alabilirsin.
Banane kardeşim ben araştırıyorum dedim mi? Müjde verdim mi yakında haberler var diye? Verseydim insanları bilgilendirirdim. Paspas umrumda değil buraya yazmana gerek yok ama siz de anlamamışsınız düz olmak lazım demekki

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Banane kardeşim ben araştırıyorum dedim mi? Müjde verdim mi yakında haberler var diye? Verseydim insanları bilgilendirirdim. Paspas umrumda değil buraya yazmana gerek yok ama siz de anlamamışsınız düz olmak lazım demekki
Kuru muhalefet yapma burada, bu kadar duyarlıysan mesaj atardın özelden bana, ben de sana cevap verirdim emin ol. Başka meseleleri bağlayarak laf göndermeye çalışma burada. Ne yaptık elalemin ecnebi detail satıcısını mı dolandırdım da töhmet altında bırakıyorsun beni.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kuru muhalefet yapma burada, bu kadar duyarlıysan mesaj atardın özelden bana, ben de sana cevap verirdim emin ol. Başka meseleleri bağlayarak laf göndermeye çalışma burada. Ne yaptık elalemin ecnebi detail satıcısını mı dolandırdım da töhmet altında bırakıyorsun beni.
Bir şey diycem şimdi karışacak ortalık dur. Adama verdiğin cevap için iğneleyerek tepki verdim paspaslık durum yok ne kadar zormuş anlamak yav. Hadi hayırlı günler monologa çevirmeyelim burayı.

erguel

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir şey diycem şimdi karışacak ortalık dur. Adama verdiğin cevap için iğneleyerek tepki verdim paspaslık durum yok ne kadar zormuş anlamak yav. Hadi hayırlı günler monologa çevirmeyelim burayı.
Sağolasın, sanada hayırlı günler. Umarım senin dediğin gibi herkes neyin ne olduğunu anlamıştır. (ortalık karışmasın istiyorsan özelden iletişime geçebilirsin. :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...