Detail Forum Yeni Arayüzü ile Sizlerle..!

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Değerli Detail Forum üyeleri 3 günlük bir sürenin ardından tekrardan sizlerle birlikteyiz.
Yeni arayüz özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak Daha hızlı , daha kullanışlı ve kullanıcı dostu bir arayüz ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Siteye ilk kez giren üyelerimiz siteyi İngilizce olarak bulacaklardır. Siteyi Türkçe yapmak için ;
Masaüstü versiyonda sitenin en altından kırmızı ile işaretlenmiş alandan Türkçeyi seçmelisiniz.
Screenshot_9.png

Mobilden giren kullanıcılarımız ise Profil > Tercihler > Dil bölümünde Türkçeyi seçmelidir.
Screenshot_10.png
Screenshot_11.png

Sitenin yeni özelliklerinden biriside artık fotoları direkt olarak siteye(sunucuya) yükleyebiliyor olmanızdır. Bu özellik sizleri resim siteleri ile boğuşmaktan kurtaracak ve daha hızlı saniyeler içerisinde fotolarınızı konuya atabileceksiniz ve fotoların gözükmemesi , silinmesi , linklerin ölmesi gibi durumlarla uğraşmak durumunda kalmayacaksınız.
Screenshot_8.png

Mobil Cihazlar için varolan mevcut temada değiştirilmiştir.Artık Tapatalk kullanmak zorunda değilsiniz :) Mobil sitemiz tapatalk kadar kullanışlı ve sorunsuzdur.

Ayrıca Tapatalk uygulaması üzerinden de siteyi kullanabilirsiniz. Tapatalk bildirimleri hakkında ise Şuan geçmiş olduğumuz sistem için Tapatalk'ın yazılımı eski versiyon kalmaktadır. Tapatalk ilgili destek yazılımını güncellediğinde tapatalk bildirimlerini alıyor olacaksınız.

Test Uzmanı,Uygulama Uzmanı vb rütbeler bir kaç gün içerisinde tekrar ayarlanacaktır.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hepimize hayırlı olsun.

Forum cidden yapıştırıyor ;)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun, güzel bir site olduğu kanaatındayım. Emeği geçen herkese özellikle büyük emeği olan sayın Adminimize teşekkürler.

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Forumda takip ettiğim konularla ilgili kaç gündür mail gelmiyor bana bir de Tapatalkdan da bildirim gelmiyor acaba sadece ben de mi böyle? @Pro

Huawei Mate 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
Forumda takip ettiğim konularla ilgili kaç gündür mail gelmiyor bana bir de Tapatalkdan da bildirim gelmiyor acaba sadece ben de mi böyle? @Pro

Huawei Mate 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk bildirimleri için tapatalk'ın forumlar için yeni güncelleme getirmesini bekliyoruz. Birkaç gün önce tapatalk'dan @Dragstar'a bildirim gitmişti .Son durum nedir bilmiyorum. Mail için ise profil tercihlerinden takip ettiğiniz konularda mail gelmesi seçenegini işaretlemen gerekli abi..

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
An itibari ile tapatalk bildirimleri aktif gözüküyor. Tapatalk kullananlar abone oldukları konuları ve tapatalk hesabındaki bildirim ayarlarını kontrol ederek tapatalk üzerinden forum bildirimlerini alabilirler..Bildirimlerin gelmesi için tapatalkın arkaplanda açık kalması gerekmektedir. Bilginize..