İnceleme Detailforuma Özel Liquid Elements T4000-Shine Mate EX620-Cargifts GP 3155 Orbital Polisaj Makinasi İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Forum üzerinden istek,Özel Mesajlar ve Watsapptan yogun istek üzerine sorulan ve En cok merak edilen Orbital Polisaj Makinalarini Detailforum üyelerine özel inceleme ve tanitma videosu hazirladim.

Döviz kur larindaki oynamadan dolayi bir cok ürün neredeyse 2 ye katlanmiş vaziyette forum üyesi olarak en uygun ürünü ve Dogru ürünü alip sizlere test ediyorum ve sizlere yardimci olmaya devam edecegim :)

İnceleme Makinalarimiz Neden LE T4000-Shine Mate-Cargifts yada Neden Rupes-Flex-Lake Country degil ?

Sebep: Ulasilabilirligi en kolay ürünler suan ki incelemeye alacaklarimdir.Fiyat Performans ve kalite konusunda zaten digerlerinden bir farkinin olmadigini belirtecegim.

TEST AŞAMASİ MAKİNA BİLGİLERİ

Shine Mate EX 620

Liquid Elements T4000 V2

Cargifts GP 3155

Arkadaşlar Cihazlar Arasinda Teknik olarak Pek bir Fark yok sayilir.Sadece LE T4000 in Kablosu 8 M dir Digerleri 5 M dir.Ek.Olarak LE T4000 in Taşima Çantasi vardir ki bu çok harika birsey Çanta cok kullanisli ve kaliteli.Her iki Cihazin Yedek Komur ve Tork Anahtari kutu İceriginde vardir.

FİYATLAR

Shine Mate EX620 - 5000₺ (Yamaçlar Detailing)
LE T4000 V2 - 4250₺ (Detaycilar.com)
Cargifts GP3155 - 3750₺ (Codetha)

N11 ve Trendyol gibi Alisveris Platformlarinda Kampanya vs oluyor bazen daha uygun fiyata denk Gelebilirsiniz.

CİHAZ GÖRSELLERİ

CİHAZLARİN TEST AŞAMASİ

TEST VİDEOSU

Arkadaşlar Cihazlarin Testi sona erdi Başlangic Devrinden baslatip Maksimum Devir e kadar cihazlari test ettim.Ses DB li LE T4000 bir tik daha fazla LE de Kontrol ısığı var Bastirdigimizda Kirmizi İsik yaniyor zaten videoda da yaptik gormeniz için.

Genel Yorumum Şu Sekildedir.

Malzeme Kalitesi ve İcerik Olarak Kesinlik LE T4000 V2 zaten elinize aldiginda bildigimiz Dewalt in Orbital hali Güclu ve Heybetli.
Shine Mate ve Cargifts Görsellik olarak daha sade daha güzel ve birbirlerine benzemektedir.

Shine Mate i 2021 Ocak Ayinda Aldik ve 200 den fazla aracta kullandik ve Aşiri derecede memnun oldum ve Kömürler bitmedi daha hala calisiyorum ve aktif kullaniyorum bu Net Tecrübedir.Olumsuz Yorumum Tabanin fazla isinmasi ve her türlü ped ve kece yi cabuk parcaliyor.

LE T4000 ve Cargifts GP 3155 2 Aracta kullandim gayet güzel uzun kullanim Test inde yine buradan paylasir bilgi veririm.

@leventmr @Ayazkahraman

Test İncelemesi sona ermistir.

Şimdiden Detailforum ailesinin Bayramini Kutluyorum İyi Bayramlar.:)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yine muazzam bir test daha ellerine emeğine sağlık reis.
Bende amatör olarak KL Pro , 3D veya Vonroc orbital düşünüyorum hangisini tavsiye edersin?
Hocam Kesinlikle 3D diyorum ben 2 yil kullandik 250 aractan fazla bu hafta servise biraktim calismiyordu bakalim sorun nedir Servis yapabilecekmi çunku bu makinalarin yedek parcalari yok KL yi bilmiyorum hani vonroc ta ayni sekilde yedek parca yok.:)

Arizasi acma kapama tusu ve devir ayarlama tusu calismiyordu Acma Kapama.Tuş u icin 150₺ Devir Tus u icin de ortalama 450₺ rakam cikar dediler Bayramdan sonra bakalim ne diyecekler
Eline emeğine sağlık sefa46 hocam aciklayici yol gosterici bir test olmus
Tesekurler
Tesekkurler hocam sagol :):opucukx:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Muazzam bir test olmuş ellerine, emeğine sağlık.
T4000 alırdım

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Le kablosuyla arabayı 2 sefer dönüyorsun:) eline sağlık bayram hediyesi gibi test

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tesekkurler reis :)

@sabese,
Tesekkurler hocam

Muazzam bir test olmuş ellerine, emeğine sağlık.
T4000 alırdım
Baskan tesekkurler kesinle katiliyorum.

Kesene bereket, emeğine sağlık.
Tesekkurler hocam :)

İnceleme için teşekkürler. Abiler sizce Orbital mi Rotary mi ?
Tesekkur ederim.Hocam isteginize bagli yani kullanabilme durumunuza gore degisir.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Başkan ellerine sağlık. Yine muhteşem bir inceleme ve karşılaştırma ile bizleri aydınlattın. :alkıssx:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar @Sefa46 Hocam nasılsınız umarım iyisiniz. İnceleme için eline sağlık hocam :)
1 seneyi geçmiş hortlayım :) Bende Kl pro orbital makinem mevcut, tabla büyük olduğu için zorlandım. İsteyen varsa satacağım.
EX620 5/15 mi yoksa EB351 5/15 sarjlı olanı mı tavsiye edersin? Malumunuz garajımda elektrik prizleri mevcut. Ben yılda 1 veya 2 kere yapacağım (Gereksiz gelir mi bilmiyorum), uzun ömürlük ve rahat kullanımı için tavsiyeniz bekliyorum. Sarjlı olan modelinde pek kullanmazsam bataryaları ömürlük kısalabilir diye endişelendiğim için kablolu olanı daha mantıklı düşüyorum hocam.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Selamlar @Sefa46 Hocam nasılsınız umarım iyisiniz. İnceleme için eline sağlık hocam :)
1 seneyi geçmiş hortlayım :) Bende Kl pro orbital makinem mevcut, tabla büyük olduğu için zorlandım. İsteyen varsa satacağım.
EX620 5/15 mi yoksa EB351 5/15 sarjlı olanı mı tavsiye edersin? Malumunuz garajımda elektrik prizleri mevcut. Ben yılda 1 veya 2 kere yapacağım (Gereksiz gelir mi bilmiyorum), uzun ömürlük ve rahat kullanımı için tavsiyeniz bekliyorum. Sarjlı olan modelinde pek kullanmazsam bataryaları ömürlük kısalabilir diye endişelendiğim için kablolu olanı daha mantıklı düşüyorum hocam.
Hocam Cok kullanmayip uzun süre bekletecekseniz yerinizde müsait ise Kablolu Tavsiye ederim.

Bu bataryalarin raf ömrü 5 yildir.

Bende ki Shinemate nerden baksaniz 400 e yakin aracta kullanildi cok iyi iş cikardi ariza vs yapmadi.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam Cok kullanmayip uzun süre bekletecekseniz yerinizde müsait ise Kablolu Tavsiye ederim.

Bu bataryalarin raf ömrü 5 yildir.

Bende ki Shinemate nerden baksaniz 400 e yakin aracta kullanildi cok iyi iş cikardi ariza vs yapmadi.
Anladım, kablolu olarak düşüyorum. Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 hocam, hangi salınım kullanıyorsunuz? 15 ve 21mm salınımların amacı nedir? açıklayabilir misin? hangisi daha iyi olurdur? herkes bilsinler hocam :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bilgilendirici açıklaman için teşekkür ederim hocam. 15mm'lik makine alcağım teşekkürler :)