Detailing işletmesi için gerekli malzemeler

Aslan

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bitlis
Arkadaşlar merhaba bir arkadasimla ortak iş yeri açmayı düşünüyoruz sermaye benden iş ondan olacak şekilde ancak bir ön maliyet hesabı yapmak ve siz değerli abilerimin tecrübe ve tavsiyesiyle hangi marka model ürünü neden seçmen gerektiğini istişare etmek istiyorum şimdiden vereceğiniz tüm cevaplar için teşekkürler biliyorumki tecrübe herşeyden önemlidir. Malzemeler kaliteli olsun istiyorum ve almışken mümkünse ileriyide düşünerek profesyonel olanları almayı düşünüyorum

Detay işletmesi için gerekli malzemeler ve marka modeli sizce neler olmalidir ?

Not : konuyu nereye açacağını bilmediğim için admin şimdiden kusura bakma uygun görürsen ilgili başlığa tasiyabilirsin

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Benim fikrim tek bir markaya takılmayın ve anlaşmayın farklı markaların ürünleri daha iyi olabiliyor f/p olarak çok daha iyi ürünler var fiyatı yüksek olup çöp olanlarda var
Maliyet olarak ise yere ve malzemelere göre fiyat ucu çok açık 40 bin tlye de açabilirsiniz 1 milyonada
Profesyonel yıkama makinası karcher olabilir
3motorlu süpürge
Çeşitli foam lance ler yada köpük tankı
Islak süpürge
Buhar makinası
Araç kaldırma lifti
Polisaj makinaları set olarak
Bunlar önemli kalemler
Tecrübeniz yoksa bu işe girmemenizi öneririm. En az 2 sene bir kazanç beklemeyin

Aslan

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bitlis
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, karcher markasını araştırdım kaliteli ancak yedek parça şu çok anlamsız pahalı vede servis ağı çok sıkıntıliymis , diğer tavsiye ettiğiniz ürünlerin marka ve modelini paylaşırsanız sevinirim, kar işine gelince işini düzgün yapıp fiyatını da affedersiniz biri gelsinde öpelim yolalim mantığı içinde olmazsak hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ülkede dürüst ve güvenilir efnafa ihtiyaç var bence , bizde çok şükür kimseye yamuk yapmayız , teşekkürler