Detay Çantası Tavsiye ve İncelemeleri

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar;
Benzinlik tayfanın bana kalırsa başlıca sıkıntılarından o kadar eşyayı arabaya götürebilmek. Bende bu işimi kolaylaştırabilmek için aldığım ve memnun kaldığım çantamı sizlerle paylaşmak istedim.
Ürün linki
Bu benim aldığım satıcı: N11
Ben buradan kupon ile 130tlye aldım.
Şuan da en uygun fiyat burada: Hepsiburada

Ürün bezi canvas galiba adından emin değilim. Su geçirmez ve kaliteli bir yapısı var.
Altında plastik ufak destek ayakları var. Bizim için tek eksik yanı ağzına kadar doldurduğumuzda fermuarı kapanmıyor resimde gördüğünüz gibi üçgen çatı şeklinde birleşip kapanıyor. Meguiars çantası gibi üstten düz kapanabilecek şekilde yapmak için argelerim devam ediyor :D

Çantayı alınca benim ilk yaptığım altına ince dolap arkasına çakılan tahtlardan kestirmek oldu. 48x35 cm boyunda. Bauhausdan 2 tanesini 4.5 tlye hemide :D

Gelelim çantanın boyutuna. Benim en büyük derdim davlumbaz fırçasını ve araç içi süpürgeyi çantaya sığdıramamaktı. Sürekli 2 çanta veya fırçayı elimde götürmekti. Gördüğünüz gibi mothersın davlumbaz fırçası ve daha nicesi rahatlıkla sığıyor.
Örnek olarak wax uygulamaya gidecekmiş gibi hazırlığımı yapıp çantaya doldurdum. Önceden bu uygulamalara 1 plastik saklama kabı ve duruma göre 1 veya 2 çanta ile giderdim.(Kovaları saymıyorum) :D

Üstünün kapanma olayınıda şimdilik hemen hepimizde olan soft99 kırmızı bezler ile çözdüm. Bilenlerinizbilir biraz etiketçi bir yapım var :D Dayanamayıp bu çantayada hemen bastım etiketi.

Çantanın içine neler sığdırdım:
Çantayı ağız dolusu doldurunca evet pek kullanışlı olmuyor ama zaten benzinliğe varınca içinden bezleri çıkartınca aradığım şişeyi, ürünü kolaylıkla bulabiliyorum.

Özetlemek gerekirse çanta benim işimi çok kolaylaştırdı. İyiki aldım dediğim ürünlerden oldu. İndirim kupon vs yakalanırsa almanızı tavsiye ederim.
Eksi olarak: Omuz askı bağlantılarının plastik olması diyebilirim. Olurda oda ileride koparsa n11 ürün yorumlarında yazıldığı gibi metal karabina takılarak çözülebilir.
İçinde ekstra ufak gözleri yok. İçerisi dümdüz.

Adminlerinde izini olursa sizde buna benzer kullandığınız veya gözünüze kestirip favorilere attığınız çantalar var ise bu konuda paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Kzmsefa, 1 lt lik sprey şişelerini koyduğumuz da fermuar kapanıyor mu hocam meg gibi kare değilde diktortgen seklinde olsa forumca yaptirlisa çok güzel olur ben de meg in disinda normal esya valiz şeklinde olanda var ama bagajda zamanla güneş kumasin icini yıpratıyor kakitelilerde keza fiyatlar cok uçuk

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kzmsefa, 1 lt lik sprey şişelerini koyduğumuz da fermuar kapanıyor mu hocam meg gibi kare değilde diktortgen seklinde olsa forumca yaptirlisa çok güzel olur ben de meg in disinda normal esya valiz şeklinde olanda var ama bagajda zamanla güneş kumasin icini yıpratıyor kakitelilerde keza fiyatlar cok uçuk
Elimdeki en büyük şişeler ile göstermek istedim, sonax 750ml ve murat plastik şişelerinde kapanıyor. Flowey 1 lt ve sechofx2de şişenin kafası dışarıda kalıyor abi. İstediğimiz gibi üretimi yapılabilirse tabiki çok güzel olur.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Kzmsefa,anladim 1 lt lik kwazar lar 33 34 cm boyu neydi sirf bu buyuk siseler yuzunden canta ayarlayamiyorum benimde bagajda hazir kita derli toplu dursun diye saglam canta lazim

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kzmsefa,anladim 1 lt lik kwazar lar 33 34 cm boyu neydi sirf bu buyuk siseler yuzunden canta ayarlayamiyorum benimde bagajda hazir kita derli toplu dursun diye saglam canta lazim
Kwazar bunada sığmaz abi maalesef, boyu dıştan 35 diyor fakat kapanınca daralıyor 29-30 gibi oluyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler faydası olur içerisinede Epey bi ürün almış

DENİZLİ

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Paylaşım çok güzel. Ben etiketlere ayrı bayıldım. Meguiars çantası var bende ve çok kullanışlı geliyor bana. Detaycıyız ama bagaj genelde çok dağınık oluyor benim ☺️

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Tahta modifiyesi ve etiketlerle şahane bir sonuç cıkmış ortaya, elinize sağlık

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler faydası olur içerisinede Epey bi ürün almış

DENİZLİ
Teşekkürler abi :)
İnceleme için teşekkürler. İçine baya ürün almış. İşinizi oldukça kolaylaştırır.
Teşekkür ederim Master :)
Güzel inceleme olmuş uzun süre kullanılabilir kalitede
Teşekkürler, evet uzun süre idare eder gibi duruyor :)
@Kzmsefa Güle güle kullan :)
Umarım omuz askı aparatları kırılmaz. Laptop çantalarında benim çok başıma gelmişti. Hatta bir tanesi tam yürüyorken kopmuştu ve içinde laptop ile yere düşmüştü :(
Teşekkürler Hakan abi, taşıdığım zaman askıya fazla yük vermemeye dikkat ediyorum kısa iplerden tutmaya çalışıyorum ama kopmadan metaller ile değiştirmek de fayda var :)
Paylaşım çok güzel. Ben etiketlere ayrı bayıldım. Meguiars çantası var bende ve çok kullanışlı geliyor bana. Detaycıyız ama bagaj genelde çok dağınık oluyor benim ☺️
Teşekkür ederim, meguiars hoşunuza gidiyorsa bunuda seversiniz o zaman :)
ELinize sağlık hocam, etiketler çok güzel olmuş.
Teşekkürler sağolun :)
Tahta modifiyesi ve etiketlerle şahane bir sonuç cıkmış ortaya, elinize sağlık

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, birde üzerine istediğim gibi kapak yapabilirsem daha iyi olacak inşallah :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Koca hangar gibi herşeyi içine almış. Güle güle kullan. Bende askerden istihkak verilen küçük valizi kullanmıştım aktif olarak bir müddet. Emekli oldu şimdi boş şişeleri taşıyor:D
Bu yorumu begendim :)(Aklimdan konu basindan beri geciyordu istikak canta olayi)