Karton kutu kullanma devri benim için bitiyor. Fiyatı max 100tl olursa iyi olur. İçinde karton olanları istemiyorum. Web de meguiars'ın çantası var. Kullananlar memnun mu?
Karton kutu kullanma devri benim için bitiyor. Fiyatı max 100tl olursa iyi olur. İçinde karton olanları istemiyorum. Web de meguiars'ın çantası var. Kullananlar memnun mu?
Yani kullanim icin iyi 50 60 Tl arasi olan var kalite olarak idare eder ama orjinal urun degil tabikide bende 4-5 tane var is goruyor sikinti yok alinabilir yani
Yani kullanim icin iyi 50 60 Tl arasi olan var kalite olarak idare eder ama orjinal urun degil tabikide bende 4-5 tane var is goruyor sikinti yok alinabilir yani
Ürün replika ama birebiri desem yalan olmaz, mermi gibi çanta. Deforme etmeniz için asit falan dökmeniz lazım. Bu fiyata deforme olup eskise dahi üzülmezsiniz zaten. Orijinalini almak istiyorsanız benim bildiğim satışı yok fakat kendi sitesinde 600 liralık alışverişe hediye ediyorlardı. Bir de aklınızda olsun orijinal olanının fermuarında Meguiars logosu bulunur, replikalar düz fermuar.
Hocam atılan çantaların hepsi aynı diyebilirim. Orj çanta kalmadı gibi. Meguiars tipi olanın vw logolusunu aldım. İşimi görüyor ama bezlerimi taşıyorum Bi tane daha almayı düşünüyorum. Şekli falan güzel bence, bagajda sırıtmıyor