Selamlar
Allah bos durani sevmez imis.
Calisalim bakalim

Malzemeler: 44°c sicak,biraz cilginlik, biraz rahatin batmasi buyurun devamina.
Eldivendekiler zimparalar, nereye koyacagimi bilemedim
Kaba saba isler ve odunun ahsaba donus hikayesi. Ama amator ellerde
Kaba trastan sonra 100 zimpara ile tesviye islemi
Sap kismini hazirladim icini deldim
Bunada 280 zimparayi cift tarafli banda cirt yapistirip taktim birlesim noktalarini tesviyeledim.
Birbirine gecistirme isleminden sonra sapin arkasina actim bir delik tatkim vidayi sonra bastim tetige. Ama bir hata yapmisimda nerede

berbat ettim projeyi.
100-280-500-1000 zimparadan sonra deligi iyi yapamadim balans sorunundan sekli bole oldu.
Tuttum rengi guzellessin diye yaktim ufak purmuzle. Bilerek cok yaktim ki hatalari kapatsin
Yaktiktan sonra 2000 zimpara gectim birde
Ipayla sildikten sonra gerekli dolgu malzemesi olmadigindan araya mum bastim. Bildigmiz beyaz mum. Delilik
Vikaul maden cilasi vardi egzoz, yuruyen aksam ve motor metallerine kullandigim ondan surdum mat-saten bir finis birakti ahsap ustunde, cok sevdim.
Zevkine bide seramik ustune
Finaller
Bunlarda emmi ogullari sagdan sirayla 1 yillik, 8 aylik, tazecik diyebiliriz. Baya dayaniklilar.

Siyahlasmis olan; sadece lastiklere, davlumbazlara, motor bolgesine sarp-dressing uygulamalarinda; ortadaki genel dis ve motor detaylarinda; bunu ise ic detay uygulamalari icin yaptim.

Cinli marflonun var bi tane fircasi ondan ozendim.

Yamuk yumuk oldu eldeki malzemenin kitligi ve amatorlukten ama severek kullanacagim bir fircam daha oldu.
Selametle