Arkadaşlar Merhaba,
Aracın motor temizliği uzun zamandır kafada planlıyordum. Kıştan kalma keçe üzerinde kedi tüyleri vardı, her kaput açtığımda onları görmek bni huzursuz ediyordu. Ayrıca motoru pırıl pırıl görmek en azından beni mutlu ediyor. Bu nedenlerle sulu motor temizliğine giriştim.
Malzeme hazırlıkları, mekan, teçhizat düzenlemeleri biraz zaman aldı. Forumdaki yarışma da düzenlendiğini görünce yarı profesyonel bir çekim yapayım dedim
2 kamera ile tüm süreci çektim.
İlk gün keçe , motor ve sigorta kutusunu temizledim.
İkinci gün de motorun içini foşur foşur yıkadım.
tüm süreçte çekilen videoları inceleyip, editlemek, altyazı vs eklemek de kolay olmadı.
umarım severek izleyeceğiniz bir detay olmuştur. Toplamda 2 gün ve 6-7 saat alan işlemi özet halinde yaklaşık 22 dk lık bir video ile izlemenize sunuyorum
beğenmeniz umuduyla, iyi seyirler
kullandığım ürünler ;
1. Keçe temizliği için : kedi tarağı ve würth araç içi temizleme köpüğü
2. Motor ve sigorta kapağı temizliği için Koch Gs 1:10
3. Motor temizliği için Adbl greengine 1:5/10
4. Motor koruma : KC Mp
5. Detay Fırçaları, Bezler ve maskeleme ürünleri
6. Kurulama için jet fan
Not : arkadaşlar sulu motor temizliği riskli olabilir, gerekli önlemleri yaparak işlem yapmak lazım.
Kimine gore Cekilecek dert degil ama seviyoruz be kardesim
Detayli Motor Temizligi (fosur fosur)
Aracın motor temizliği uzun zamandır kafada planlıyordum. Kıştan kalma keçe üzerinde kedi tüyleri vardı, her kaput açtığımda onları görmek bni huzursuz ediyordu. Ayrıca motoru pırıl pırıl görmek en azından beni mutlu ediyor. Bu nedenlerle sulu motor temizliğine giriştim.
Malzeme hazırlıkları, mekan, teçhizat düzenlemeleri biraz zaman aldı. Forumdaki yarışma da düzenlendiğini görünce yarı profesyonel bir çekim yapayım dedim
2 kamera ile tüm süreci çektim.
İlk gün keçe , motor ve sigorta kutusunu temizledim.
İkinci gün de motorun içini foşur foşur yıkadım.
tüm süreçte çekilen videoları inceleyip, editlemek, altyazı vs eklemek de kolay olmadı.
umarım severek izleyeceğiniz bir detay olmuştur. Toplamda 2 gün ve 6-7 saat alan işlemi özet halinde yaklaşık 22 dk lık bir video ile izlemenize sunuyorum
beğenmeniz umuduyla, iyi seyirler
kullandığım ürünler ;
1. Keçe temizliği için : kedi tarağı ve würth araç içi temizleme köpüğü
2. Motor ve sigorta kapağı temizliği için Koch Gs 1:10
3. Motor temizliği için Adbl greengine 1:5/10
4. Motor koruma : KC Mp
5. Detay Fırçaları, Bezler ve maskeleme ürünleri
6. Kurulama için jet fan
Not : arkadaşlar sulu motor temizliği riskli olabilir, gerekli önlemleri yaparak işlem yapmak lazım.
Kimine gore Cekilecek dert degil ama seviyoruz be kardesim
Detayli Motor Temizligi (fosur fosur)
Son düzenleme: