Dışarıda yıkama yapmak için şarjlı ürün önerisi

RaGe

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selamlar. Bir apartmanda ve 6ncı katta oturuyorum bu yüzden hobi ve stres atmak olarak gördüğüm bu yıkama parlatma işini pek yapamıyorum. Evden kablo uzatmak veya hortum indirmek zor bina kuralları vs vs .Bunun için bir şarjlı yıkama cihazı almayı düşünüyorum. Bu tabanca şeklindekilerden aldım 7GO 18000RPM fakat 70 kg su indirdim rahat ve eğlendiricili yıkadım ama su basıncı az geliyor durulamak zor oluyor, şampuan kalıntısı kalıyor gibi sorunlar yaşadım. Bu yüzden genel olarak herkesin en çok önerdiği 2 markaya yoğunlaşmaya karar verdim.

Bosch Universalaquatac 36v100 veya Einhell Hypresso 36/105 ikisi de iyi ve işe yarar duruyor özellikle basınç değerleri konusunda.
Bosch 1 akü ve şarj etme yeri ile 15 bin civarlarına geliyor yedek akü almak gerekirse 6000-8000 TL küsür civarlarında tutuyor.
Einhell 2 akü ve şarj etme yeri ile bu fiyatlara geliyor. Yedek akü almak gerekirse daha uygun fiyatlara geliyor aküleri boscha göre gerçekten ucuz.
Karar veremedim daha önce kullanmış, incelemiş veya yönlendirebilecek var mı? Açıkçası rakam biraz yüksek dene, yanıl yöntemi biraz zor ve sıkıntılı duruyor.