Divortex Redstorm ile Sonax karşılaştırma

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Evet bugün divortex gelince ufak bir karşılaştırma yaptım. 2 haftadır yıkamıyordum jantları. Tam test zamanıdır diyip kolları sıvadım.
Öncelikle sol tarafta sonax, sağ tarafta ise divortex var. Divortex kıvamı jele dönük, sonax ona göre biraz daha sıvı.
kirli jantlarımız. Başrol oyuncularımız.
sol kısımda sonax var üsteki jant kolu ile alttaki jant kolu ayrım olarak yaptım. Sağa divortex sıktım. Bu arada divortex orjinal şişesinin püskürmesi iyi değil murat plastiğede geçirmedim ama öyle yapıcam gibi duruyor.
Biraz bekledim
üsteki resim divortex 1-2 dk anca olmuştur
bu da sonax tarafı.
beklemeyle oluşan etkileri
en son bu haldeydi 3-4 dk olmuştur ikisi içinde yeterki bir süre. Daha sonra durulama yaptım basınçlı makina ile
bu divortex tarafı kirler hafiften duruyor gibi.
bu da sonax tarafı daha temiz duruyor.
Bu arada divortex tarafında jantta boncuk olmadı, altaki koruma ortaya çıkmadı yüksek ihtimal tam temizlik sağlayamamış olabilir, çünkü hafiften kirli duruyordu. Sonax kısmı ona göre daha iyi boncuklanma gelmişti. Şuanlık fiyatını bilemediğim için divortex için söyleyebileceğim bunlarz fiyat durumuna göre f/p yakalayacakmı görüceğiz.
Divortex kötü değil ancak, sonaxın bir tık gerisinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler özgür. Sonax daha üstün gibi duruyor.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle yerli bir firmamızın bu tür bir ürün geliştirmiş olması gurur verici. Umarız fiyatı uygun olurda açığını bununla kapatır ve paramız dışarıya gitmez. Ellerine sağlık özgür.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık, çok faydalı bir inceleme olmuş bu malzemeyi almayı düşünenler için. Ürün sonax ın bariz gerisinde kalmış. Fiyatı uygun olmaz ise hüsran olur divortex için durumlar.

RecepBursa

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Elinize sağlık. Güzel bi inceleme olmuş. Gördüğüm kadarıyla sonax daha iyi gibi duruyor ama divortex'in fiyatı tercih sebebi olabilir.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Eline saglik özgur herkez gibi sonax i basarili buldum fakat fiyatiuygun olursa piyasadaki boslugu doldurur

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan eline sağlık@Ozgur_gs_91" dediklerine kayılıyorum fotoda bile belli fırça olmadan yemeyecek gibi ama sonuç olarak önemli olan ürünün var olması tek kötü tarafı sulandırma yemeyecek :( olması ileride geliştirirlerse daha mantıklı olur başkan bir pH ölçebilirmisin :) @"Ozgur_gs_91

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
technologyst' Alıntı:
Başkan eline sağlık@Ozgur_gs_91" dediklerine kayılıyorum fotoda bile belli fırça olmadan yemeyecek gibi ama sonuç olarak önemli olan ürünün var olması tek kötü tarafı sulandırma yemeyecek :( olması ileride geliştirirlerse daha mantıklı olur başkan bir pH ölçebilirmisin :) @"Ozgur_gs_91
Ph 6-7 gibi ölçtüm daha kullanmadan

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık @Ozgur_gs_91 Güzel bir inceleme olmuş. Fiyatlarını öğrenirsek bi güncelleme çekeriz :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar.

Arkadaşlar Sonax Alman ve yıllardır bu işi yapan bir firma. Bunu göz ardı ederek, Divortex'e hemen haksızlık etmeyelim bence.

Şimdi burdaki asıl önemli konu Divortex yetkililerinin bundan sonraki tutumu. Özgür'ün yorumlarından ve resimlerinden gördüğüm kadarıyla yapmaları gereken ilk iş, sprey başlıklarını değiştirmek. Ayrıca morarma olmasına rağmen neden temizleme olmamış, bunun üzerine de ayrıca eğilmeleri gerekiyor galiba. Sonrasında firmaya vereceğim bir kaç ticari pazarlama tavsiyesi var, ama firma yetkilisi foruma gelmeden yazıp zayi etmek istemiyorum. :)

Firmayı yakından tanıyan biri içindeki etken madde Sonax'ın iki katı demişti. Galiba orda emsal olarak aldıkları ürün Tr'deki dandik, rengi yeşil Sonax jant temizleyici. Burda Özgür'ün kullandığı Amazon'dan getirttiğimiz ürün. Bu ürünü yurtiçinde temin etme şansınız yok.

Eğer firma yetkilileri  detaycı tayfanın pazarına girmek istiyorsa, burda yazılıp çizilenleri dikkate almak zorundalar. Ben resimleri incelediğimde Divortex Redstorm'un gelecek vadeden bir ürün olduğunu düşünüyorum. Firmaya biraz zaman tanıyalım bakalım.

Saygılar.

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
technologyst' Alıntı:
Başkan peki fırçasız iş görür mü sence görüntü pek hoşuma gitmedi benim @Ozgur_gs_91
Fırçasız iş görüyor gibi, ama hafif bir tabaka kalıyor onu söyleyebilirim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Türkiye
@Ozgur_gs_91  ellerine saglık , güzel inceleme olmuş.. Uzun vadede zarar vermezse ve fiyatı uygun olursa kullanılabilir gibi...

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Özgür abi. İnşallah haftasonuna doğru bende güzel bir test yaparım videolu.

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Eline sağlık Özgür hocam. Detaylı ve güzel bir inceleme olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozgur_gs_91

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
technologyst' Alıntı:
O zaman en son jantları bir sileceğiz @Ozgur_gs_91
Üşengeç adamın o yüzden jantı demir tozu sökücülerle yıkıyorum abi, üstüne silerlem ooo işim var demektir.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan çıkarmıyorsa tam mecbur sileceğiz ne yapalım yada bir tur fırça geçecek yada 1 tur daha Demir sökücü yada üstüne sonax sulandırılmış :) @Ozgur_gs_91