Evet bugün divortex gelince ufak bir karşılaştırma yaptım. 2 haftadır yıkamıyordum jantları. Tam test zamanıdır diyip kolları sıvadım.
Öncelikle sol tarafta sonax, sağ tarafta ise divortex var. Divortex kıvamı jele dönük, sonax ona göre biraz daha sıvı.
kirli jantlarımız. Başrol oyuncularımız.
sol kısımda sonax var üsteki jant kolu ile alttaki jant kolu ayrım olarak yaptım. Sağa divortex sıktım. Bu arada divortex orjinal şişesinin püskürmesi iyi değil murat plastiğede geçirmedim ama öyle yapıcam gibi duruyor.
Biraz bekledim
üsteki resim divortex 1-2 dk anca olmuştur
bu da sonax tarafı.
beklemeyle oluşan etkileri
en son bu haldeydi 3-4 dk olmuştur ikisi içinde yeterki bir süre. Daha sonra durulama yaptım basınçlı makina ile
bu divortex tarafı kirler hafiften duruyor gibi.
bu da sonax tarafı daha temiz duruyor.
Bu arada divortex tarafında jantta boncuk olmadı, altaki koruma ortaya çıkmadı yüksek ihtimal tam temizlik sağlayamamış olabilir, çünkü hafiften kirli duruyordu. Sonax kısmı ona göre daha iyi boncuklanma gelmişti. Şuanlık fiyatını bilemediğim için divortex için söyleyebileceğim bunlarz fiyat durumuna göre f/p yakalayacakmı görüceğiz.
Divortex kötü değil ancak, sonaxın bir tık gerisinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle sol tarafta sonax, sağ tarafta ise divortex var. Divortex kıvamı jele dönük, sonax ona göre biraz daha sıvı.
Biraz bekledim
Bu arada divortex tarafında jantta boncuk olmadı, altaki koruma ortaya çıkmadı yüksek ihtimal tam temizlik sağlayamamış olabilir, çünkü hafiften kirli duruyordu. Sonax kısmı ona göre daha iyi boncuklanma gelmişti. Şuanlık fiyatını bilemediğim için divortex için söyleyebileceğim bunlarz fiyat durumuna göre f/p yakalayacakmı görüceğiz.
Divortex kötü değil ancak, sonaxın bir tık gerisinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi