İnceleme Dk chemie Ferroff (+)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Dk chemie ferroff (+) profesyonel versiyonu test konuğumuz.

Ürün bu versiyonunda zengin içeriği ve kıvamı ile yüzeye uzun süre tutunarak maksimum temizlik yapmakta. Kokusu ve rengi normal versiyondan farklı. Daha sert kokulu, şeffaf ve yoğun kıvamda.

Saf olarak jantlara sıkıyorum.

İlk dikkat çeken kıvamı ve yüzeye tutunması oldu. Uzun süre etkileşim halinde kalıyor. Kir sökme kabiliyeti de başarılı görünüyor.

Ürün aynı zamanda kil kaydırıcı olarak kullanılabiliyor. Bu sayede demirtozu ve kil işlemi aynı anda yapılarak hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de daha başarılı bir temizlik işlemi yapılabiliyor.

Ürünü 1:1 oranında sulandırarak daha verimli bir şekilde kil kaydırıcı olarak kullandım.

Eldiven üzerinde pembeleşme görünüyor. Ürünün etkileşime girdiğini bu sayede anlayabiliyoruz.

İyi haber kil eldivenine zarar vermedi. Kil hamuruyla da deneme yapacağım.

Ferroff daha önce 5 litre bitirdiğim başarılı bir üründür. Profesyonel versiyonu ile daha iddialı hale gelmiş durumda. Dk chemie ürünlerine DERİ KLİNİK adresinden ulaşabilirsiniz. Ürün ile alakalı sorularınızı bu başlık altından sorabilirsiniz. Bir sonraki testte görüşmek üzere.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler Berkay,@Dorukkutluay hocam piyasaya fp ürünler ile fena giriş yapacak gibi gözukuyor. Kil eldivene zarar vermemeside güzel. Normal killerde deneyince konuyu güncellersen sevinirim. :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Master Detailing Eline Emegine saglik,güzel test olmuş.Dk Chemie ürünleri bu sene Renk katti foruma

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Berkay ürün başarılıymış, özellikle kil ile birlikte kullanma durumu epey iyimiş

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eldekileri bitirmeye yakın bende alayım bu üründen :) Emeğine, paylaşımına sağlık Berkay :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler Berkay ürünün kil kaydırıcı olarak kullanımı avantajlı olmuş

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Berkay'ım. Artık hedef değiştirmeye başlayacağız.

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Dk chemie ferroff (+) profesyonel versiyonu test konuğumuz.

Ürün bu versiyonunda zengin içeriği ve kıvamı ile yüzeye uzun süre tutunarak maksimum temizlik yapmakta. Kokusu ve rengi normal versiyondan farklı. Daha sert kokulu, şeffaf ve yoğun kıvamda.

Saf olarak jantlara sıkıyorum.

İlk dikkat çeken kıvamı ve yüzeye tutunması oldu. Uzun süre etkileşim halinde kalıyor. Kir sökme kabiliyeti de başarılı görünüyor.

Ürün aynı zamanda kil kaydırıcı olarak kullanılabiliyor. Bu sayede demirtozu ve kil işlemi aynı anda yapılarak hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de daha başarılı bir temizlik işlemi yapılabiliyor.

Ürünü 1:1 oranında sulandırarak daha verimli bir şekilde kil kaydırıcı olarak kullandım.

Eldiven üzerinde pembeleşme görünüyor. Ürünün etkileşime girdiğini bu sayede anlayabiliyoruz.

İyi haber kil eldivenine zarar vermedi. Kil hamuruyla da deneme yapacağım.

Ferroff daha önce 5 litre bitirdiğim başarılı bir üründür. Profesyonel versiyonu ile daha iddialı hale gelmiş durumda. Dk chemie ürünlerine DERİ KLİNİK adresinden ulaşabilirsiniz. Ürün ile alakalı sorularınızı bu başlık altından sorabilirsiniz. Bir sonraki testte görüşmek üzere.
Beğenmene sevindim Berkay, yakında sadece 5lt ve 24kg ambalajlarda Ferroff+ da raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Ferroff ve Ferroff+ ile kil kullanımı çok doğru olmayacaktır. Kil hamuru içindeki poliüretan maalesef yumuşuyor sonrasında kil hamurunun içindeki temizleyiciler/yüzey aktifler ve aşındırıcılar çabuk tükeniyor. Bu sebeple tavsiye etmem. Aslında polisaj yapılacak araçlarda kil hamuru ile kil işlemını genel olarak çok tavsiye edemiyorum... Kil diskleri, kil bezleri ve kil eldivenleri kil hamurlarından çok daha dayanıklı ve ekonomik.

Ferroff'lar ile birlikte kil diskleri, kil bezleri ve kil eldivenleri kullandığınız zaman, bunların mekanik (sürtünme/tutunma) etkisi ile birlikte Ferroff'un yüzey temizleme ve demir tozu çözme özelliği birleşip Voltranı oluşturuyor ;) Böylelikle; 60-90 dak civarı olan demir tozu temizliği+kil uygulaması 15-20 dak gibi kısa bir süreye düşüyor. Elbette; kapı kolu içleri, vb eldivenle girilmesi zor kısımlarda ayrıca kil hamuru da uygulanabilir.

Ferroff çok inandığımız ve iddialı olduğumuz bir ürünümüz, dkchemie markasının çıkış noktası. Desteğin ve zamanın için teşekkür ederim.

Herkese selamlar

Son düzenleme:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler Berkay,@Dorukkutluay hocam piyasaya fp ürünler ile fena giriş yapacak gibi gözukuyor. Kil eldivene zarar vermemeside güzel. Normal killerde deneyince konuyu güncellersen sevinirim. :)
Aslında yaptı bile, bilinirlik olarak biraz eksik ama yakın zamanda o da olacaktır. Bu sektörün tr de eksiği üretici işten anlamıyor, işten anlayan üretim geliştirme kısmından anlamıyor. Dk chemie markası bu noktada ön plana çıktı.

Master Detailing Eline Emegine saglik,güzel test olmuş.Dk Chemie ürünleri bu sene Renk katti foruma
Teşekkürler abi

Eline sağlık Berkay üstadım
Estağfurullah teşekkür ederim.

Eline sağlık, bendeki ürünlerde bitmeye başlamıştı bu alınır
Teşekkür ederim kesinlikle alınır.

Eline sağlık Berkay ürün başarılıymış, özellikle kil ile birlikte kullanma durumu epey iyimiş
Teşekkür ederim abi

Eline sağlık hocam test için teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim takip ettiğiniz için

Eldekileri bitirmeye yakın bende alayım bu üründen :) Emeğine, paylaşımına sağlık Berkay :)
Teşekkür ederim abi beğenmene sevindim :)

İnceleme için teşekkürler Berkay ürünün kil kaydırıcı olarak kullanımı avantajlı olmuş
Ben teşekkür ederim Süleyman abi

Ellerine sağlık Berkay'ım. Artık hedef değiştirmeye başlayacağız.
Teşekkür ederimm :) öyle olacak

Beğenmene sevindim Berkay, yakında sadece 5lt ve 24kg ambalajlarda Ferroff+ da raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Ferroff ve Ferroff+ ile kil kullanımı çok doğru olmayacaktır. Kil hamuru içindeki poliüretan maalesef yumuşuyor, bu sebeple kilin içindeki temizleyiciler ve aşındırıcılar çabuk tükeniyor. Bu sebeple tavsiye etmem. Aslında polisaj yapılacak araçlarda kili genel olarak çok tavsiye edemiyorum... Kil diskleri, kil bezleri ve kil eldivenleri kil hamurlarından çok daha dayanıklı ve ekonomik.

Ferroff'lar ile birlikte kil diskleri, kil bezleri ve kil eldivenleri kullandığınız zaman, bunların mekanik (sürtünme/tutunma) etkisi ile birlikte Ferroff'un yüzey temizleme ve demir tozu çözme özelliği birleşip Voltranı oluşturuyor ;) Böylelikle; 60-90 dak civarı olan demir tozu temizliği+kil uygulaması 15-20 dak gibi kısa bir süreye düşüyor. Elbette; kapı kolu içleri, vb eldvenle girilmesi zor kısımlarda ayrıca kil hamuru da uygulanabilir.

Ferroff çok inandığımız ve iddialı olduğumuz bir ürünümüz, dkchemie markasının çıkış noktası aslında. Desteğin ve zamanın için teşekkür ederim.

Herkese selamlar
Bilgilendirme için teşekkürler, normal kil ile denemeyeceğim. kil eldiveni ile devam edeceğim. Bu şekilde kullanımı epey zevkli ve avantajlı oldu. Ürünün başarısı da zaten ortada.

Demir tozu temizleyiciler bir bölgeye uygulandıktan sonra yine aynı bölgeye ikinci kez uygulandığında az da olsa tekrardan kızarma görülüyor çoğunlukla. Mekanik müdahale ile demirtozu yapıldığında daha iyi bir temizlik oldu kesinlikle.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler Berkay Hocam. DK'nın ürünleri forumdan okuduğum kadarıyla hepsi başarılı gibi. Elimdeki K2 bitince satın alacağım sanırım.

Nasiol'den sonra bir yerli markanın daha olması bizler için olumlu.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler Berkay Hocam. DK'nın ürünleri forumdan okuduğum kadarıyla hepsi başarılı gibi. Elimdeki K2 bitince satın alacağım sanırım.

Nasiol'den sonra bir yerli markanın daha olması bizler için olumlu.
Teşekkürler hocam. Ciddi başarılı ürünleri var. Dikkatimi çeken ve bence en önemli nokta ezbere kopyalanmış formüller değil, üzerinde düşünülmüş ve geliştirilmiş formüller.

K2 roton demirtozu temizleyici olarak oldukça başarılı bir ürün. Kil kaydırıcı olarak kullanmak istediğinizde rotonun uygun olmadığını gördüm ki normal bir durum, bu şekilde kullanım düşünülerek üretilmemiş

ard07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba piano black jantları temasa girmeden temizleyebileceğim bir ürün arayışındayım. Bu ürünle güzel bir temizliğe ulaşmak mümkün mü, bir çok ürün iyi oranda temizlik yapsa da temasa girmeden jantın gerçek parlak ve temiz görüntüsünü veremiyor maalesef.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba piano black jantları temasa girmeden temizleyebileceğim bir ürün arayışındayım. Bu ürünle güzel bir temizliğe ulaşmak mümkün mü, bir çok ürün iyi oranda temizlik yapsa da temasa girmeden jantın gerçek parlak ve temiz görüntüsünü veremiyor maalesef.
Malesef mümkün değil. 200kmde bir yıkar ve düzenli hızlı cila kullanırsanız ancak olur. Bu tarz ürünleri sık kullanmanızda fayda görmezsiniz aksine çıplak metallerde pas görüntüsü oluşturur