İnceleme Dk Chemie prototip cila incelememiz

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deri klinik firmasının bir markası olan Dk Chemie yeni ürünler geliştirilmekte, tamamen yerli imkanlar dahilinde, kaliteli ürünler üretme çabası içinde olan bir firma, sürekli ar-ge yapmakta, son aşamaya gelinmiş 2 ürününü, inceleme fırsatını yakaladım, detaycı gözü ile eksi ve artı yönlerini firmaya aktarmaya çalıştık. İnceleme kısmını kayıt altına aldım. Farklı bir içerik oldu umarım beğenirsiniz :) @Berkay a teşekkür ediyorum katkılarından dolayı

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Elinize sağlık çok güzel test ve ürünler.
Umarım yerli malı olması fiyatlarında ithal ürünler ile aynı veya daha pahalı olmasının önüne geçer özellikle ex7 nin su iticiliği hoşuma gitti ex7 s inde parlaklığı sanırım ex7 s e diğerinin su iticiliği eklenirse ve dayanım olarakta Türkiye şartlarında haftada 1 kez araç yıkamayla 5-5buçuk ayı çıkarırsa mükemmel bir tercih olur ve ürün yok satar diye düşünüyorum kesinlikle iki ürünü harmanlayıp ortaya dediğim gibi bir ürün çıkarmalarını isterim ve sanırım tek kullanacağım boya koruma ürünü olur :) ürünü takipteyim burdan gelişmeleri bildirirseniz sevinirim teşekkürler.

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize, emeklerinize sağlık.

Fırsat bulduğumuzda birlikte denemek isterim. Benim ilk denememde 2 kat uygulama yaparak ciddi bir hidrofobi ve yaklaşık 15 yıkamalik bir dayanım elde etmistim. Videoya bakarak fazla tasarruflu bir uygulama yapıldığını söyleyebilirim.

Ürünün çıkması icin biraz zaman gerekli.
Testlere devam ediyoruz.

Kaan 17nin talepleri de not edildi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize Saglik Berkay ve Arda Hocam Ürün Kendini belli etmiş Ton Farki Olusturmuş Yüzeyde.Ben begendim @Dorukkutluay Güzel işler cikarmaya başladiniz yakindan takip ediyoruz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elinize Saglik Berkay ve Arda Hocam Ürün Kendini belli etmiş Ton Farki Olusturmuş Yüzeyde.Ben begendim @Dorukkutluay Güzel işler cikarmaya başladiniz yakindan takip ediyoruz :)
Ton farkı gerçekten kendini belli ediyor, bu kısmı ben de çok beğendim. Hidrofobi kısmına çok çok takılmıyorum çünkü çoğu ürün silikon vb. içeriklerle bunu sağlıyor, ilk yıkamada zaten ciddi oranda akıp gidiyor. Önemli olan az kir tutması, kolay uygulanabilirlik, yıkamalarda işi kolaylaştırması, parlatması vs.

Belki farklı bir segment ama uygulama olarak sonax npt ye baya benziyor. Dayanıklılık hidrofobi olarak çok üst düzey bir ürün.
Piyasada seramik diye satılan ürünlerden daha iyidir :) Umarım buraları yakalar.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yakın zamanda, yine firmaya ait yeni daha ulaşılabilir fiyatla piyasaya çıkmaya hazırlanan ön yıkama şampuanında incelemesini yayınlayacağım. O üründe prototip, son aşamasında, şöyşe bir ön bilgi vereyim, çok az ürün ile çok daha fazla köpük elde edebildik, korumaya dokunmuyor, güzel temizliyor :)
Montaj ve bir kaç çekim eksiği var yakın zamanda yayınlarım :)

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Yakın zamanda, yine firmaya ait yeni daha ulaşılabilir fiyatla piyasaya çıkmaya hazırlanan ön yıkama şampuanında incelemesini yayınlayacağım. O üründe prototip, son aşamasında, şöyşe bir ön bilgi vereyim, çok az ürün ile çok daha fazla köpük elde edebildik, korumaya dokunmuyor, güzel temizliyor :)
Montaj ve bir kaç çekim eksiği var yakın zamanda yayınlarım :)
Yerli malı olduğu için rakipsiz fiyatlar ile bekliyoruz gururla kullanırız eğer performansı güzel ise :)

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Eline sağlık, gerçekten mükemmel bir inceleme videosu olmuş. Alacağım ürünler listeme ekledim bile :D ürün satışa çıktığında alacağım.