arkadaşlar bu kiti alıp kullandım.incelemesini burdan yapayım.uygulama konusu da ayrıca motor temizlik ve bakım bölümünde mevcuttur.kit 2 parçadan oluşuyor.premium degreaser ve plastic sealant.dr beasley detayın doktoru olarak da bilinmektedir.bu kitte de kalitesini göstermiş fark yaratmış.kalite daha dıştan yani kutu ve ambalajdan başlıyor.kutu şekil,renk,boyut,yazı karakteri ve rengi olarak size eczaneden ilaç almışsınız hissini uyandırıyor ki sonuçta hasta bir aracınız var ürün de onun doğru ilacı.degreaser kutusundan sprey başlığı çıkıyor fakat plastic sealant kutusundan çıkmıyor.extra başlık iyi olurdu zira şişeler daha sonra da kullanılabilir.belki de uygulama pedi ile kullanılır diye konmamış olabilir fakat ben sprey başlığı sealanta da takıp denedim,atıyor.şişeler ise dark brown cam görünümlü şurup şişesi havası var ama kimyasala dayanıklı sert plastikten imal edilmiş.degreaser şişesi uygulama için yeterli geliyor.benim uygulamamda motor ağır kirli yada yağlı değil hafif kirli ve tozluydu.bir detaycıda olması gereken ayardaydı.degreaser görevini püskürtüp fırçalama ile yapıyor.ben şişenin önce yarısının uygulayıp fırçalayıp musluk suyu ile duruladım daha sonra diğer yarısını da tekrarladım.bu yöntem ağır kirlide de sonuç verir diye tahmin ediyorum.sealantı da plastiklere uygulaması kolay.korumaya alıyor ve güzel bir finishi var.az ürün sarfiyatından dolayı dış plastiklere de denenebilir.motorda temizlikten sonra farkedilir sessiz çalışma ve rolanti düşüşü gözlemledim.genel olarak kit başarılı.ayrıca kampanyalı fiyat ile alındığında ekonomik.nacizane görüşlerim bu şekilde.okuyan herkese teşekkür eder hayırlı işler dilerim.