Dr. Beasley's SK12 Motor Bakım Kiti testi

serdar_22

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne

arkadaşlar bu kiti alıp kullandım.incelemesini burdan yapayım.uygulama konusu da ayrıca motor temizlik ve bakım bölümünde mevcuttur.kit 2 parçadan oluşuyor.premium degreaser ve plastic sealant.dr beasley detayın doktoru olarak da bilinmektedir.bu kitte de kalitesini göstermiş fark yaratmış.kalite daha dıştan yani kutu ve ambalajdan başlıyor.kutu şekil,renk,boyut,yazı karakteri ve rengi olarak size eczaneden ilaç almışsınız hissini uyandırıyor ki sonuçta hasta bir aracınız var ürün de onun doğru ilacı.degreaser kutusundan sprey başlığı çıkıyor fakat plastic sealant kutusundan çıkmıyor.extra başlık iyi olurdu zira şişeler daha sonra da kullanılabilir.belki de uygulama pedi ile kullanılır diye konmamış olabilir fakat ben sprey başlığı sealanta da takıp denedim,atıyor.şişeler ise dark brown cam görünümlü şurup şişesi havası var ama kimyasala dayanıklı sert plastikten imal edilmiş.degreaser şişesi uygulama için yeterli geliyor.benim uygulamamda motor ağır kirli yada yağlı değil hafif kirli ve tozluydu.bir detaycıda olması gereken ayardaydı.degreaser görevini püskürtüp fırçalama ile yapıyor.ben şişenin önce yarısının uygulayıp fırçalayıp musluk suyu ile duruladım daha sonra diğer yarısını da tekrarladım.bu yöntem ağır kirlide de sonuç verir diye tahmin ediyorum.sealantı da plastiklere uygulaması kolay.korumaya alıyor ve güzel bir finishi var.az ürün sarfiyatından dolayı dış plastiklere de denenebilir.motorda temizlikten sonra farkedilir sessiz çalışma ve rolanti düşüşü gözlemledim.genel olarak kit başarılı.ayrıca kampanyalı fiyat ile alındığında ekonomik.nacizane görüşlerim bu şekilde.okuyan herkese teşekkür eder hayırlı işler dilerim.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
RE: Dr. Beasley's SK12 Motor Bakım Kiti

SK12A uygulama pedi ile geliyor. Dolayısıyla ondan başlık çıkmıyordur. Ben de Dr. Beasley's ürünlerinin sunumlarına bayılıyorum. Ambalajları dahi özel bir ürün olduğunu belli ediyor.

Bir de uygulama fotoğraflarını da ilk mesaja ekleyebilirseniz daha güzel olur.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dr. Beasley's SK12 Motor Bakım Kiti

Test için teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Elinize sağlık on numara beş yıldız:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dr. Beasley's SK12 Motor Bakım Kiti

İnceleme için teşekkürler.

Dr. ürünlerinin ambalajları ve sunumunu bende beğeniyorum ancak herhangi bir ürününü alıp kullanmak nasip olmadı :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Bu test için teşekkür ederiz. Çok güzel olmuş elinize sağlık.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu

@serdar_22 en son fotoda dikkatimi cekti. Sol farin kaportaya monte edilen plastik ayaklarda detay olmamis kirli duruyor. Oraya bir el atman gerekiyor :D

Moderatör tarafında düzenlendi: