Dubai'den detay ürünü getirilebilir mi?

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar. Mart başı gibi bir iş seyahati sebebi ile 8 günlüğüne Dubai'ye gitme durumum var. Dubai tarafında detay ürünleri temin edilebilir mi? Avrupa olmaması sebebi ile kargo vs gelmesi hem maliyetli hemde geç olacaktır. Yerel olarak da temin edilemiyor sanırım. Bu konuda bilgi/tecrübesi olan var mıdır?

Peşinen teşekkürler.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Şöyle bir web sayfası var.
Shop Soft 99 products online in UAE. Free Delivery in Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Fujairah, Al Ain, Ras Al Khaimah - desertcart.ae}
1 AED = 1,6 TL
Bence oradan birşey almanın hiçbir esprisi olmadığı gibi alırsan da muhtemelen epey tuzlu olur. Vakit olursa Landcruiser ile kumda drift organizasyonuna katılırsın. :)
Valla Türkiye'den pahalıya geliyormuş :) Bir iki de fotoğraf makinesi lensi baktım onlarda da durum aynı. TR den 9500 TL ye alabiliyorum, oradan 9900TL ve garantisi de olmayacak.

Biz kendimizi çöllere vuralım o halde :) Cuma ve Cumartesi tatil imiş, bizde o günler boş olacağız. Değerlendirmek lazım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Valla Türkiye'den pahalıya geliyormuş :) Bir iki de fotoğraf makinesi lensi baktım onlarda da durum aynı. TR den 9500 TL ye alabiliyorum, oradan 9900TL ve garantisi de olmayacak.

Biz kendimizi çöllere vuralım o halde :) Cuma ve Cumartesi tatil imiş, bizde o günler boş olacağız. Değerlendirmek lazım.
Lens için internasyonal garanti vermiyorlarsa fiyatı uygun bile olsa hiç bulaşma. Ben öyle Japonya'dan alacaktım fiyatı çok uygundu, adam ısrarla internasyonal garanti yok dedi totoma baka baka dükkandan çıkmıştım :(

Sen bize LAndcruiser videosu çekiver onu paylaş en güzeli o olur :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Lens için internasyonal garanti vermiyorlarsa fiyatı uygun bile olsa hiç bulaşma. Ben öyle Japonya'dan alacaktım fiyatı çok uygundu, adam ısrarla internasyonal garanti yok dedi totoma baka baka dükkandan çıkmıştım :(

Sen bize LAndcruiser videosu çekiver onu paylaş en güzeli o olur :)
Ekipmanımı götürebilirsem farklı fantastik düşüncelerim var. Daha çok yaban hayatı ağırlıklı olsa da yeni makinem 4k video filan çekiyor. Bol extreme içeren birşeyler görmeyi ümit ediyorum.

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
ben bir tane bugattı dıreksıyonu alayım :tesekkur2: