EĞİTİM VE SERTİFİKA İÇİN ÖNERİLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Merhabalar foruma yeni katıldım. Mersin de yaşıyorum. İlgim olduğu için kendime boya koruma atolyesi açmak istiyorum. Bunun eğitimini nerden alabilirim, öneride bulunursanız çok sevinirim. genel olarak eğitim fiyatları 25.000,00 tl den başlıyor ama hangisi daha verimli olur bilemiyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar foruma yeni katıldım. Mersin de yaşıyorum. İlgim olduğu için kendime boya koruma atolyesi açmak istiyorum. Bunun eğitimini nerden alabilirim, öneride bulunursanız çok sevinirim. genel olarak eğitim fiyatları 25.000,00 tl den başlıyor ama hangisi daha verimli olur bilemiyorum.
Selamlar hoşgeldin bu verilen egitimler nasil oluyor neyin egitimini aliyorsun mesela hic arastirdin mi

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
POLİSAJ VE DETAY EĞİTİMİ VERİYORLAR İÇERİKLERİ YAZIYOR TABİKİ HEPSİNİN AMA GENEL OLARAK AYNI

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hoş geldin, iyi forumlar. Bir eğitimci olarak en iyi eğitim yaparak öğrenme' dir. Kalıcı öğrenme olur.

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Hoş geldin, iyi forumlar. Bir eğitimci olarak en iyi eğitim yaparak öğrenme' dir. Kalıcı öğrenme olur.
her ne kadar tecrübeyle öğrenme önemli olsa da bir altyapı gerekiyor. bunu da kendi kendine kazanım biraz zor gibi. o yüzden o altyapıyı oluşturmak için eğitim almak istiyorum ama rakamlar çok fazla

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
her ne kadar tecrübeyle öğrenme önemli olsa da bir altyapı gerekiyor. bunu da kendi kendine kazanım biraz zor gibi. o yüzden o altyapıyı oluşturmak için eğitim almak istiyorum ama rakamlar çok fazla
Şöyle düşünmek lazım 25 bine ne kadar kaliteli bir eğitim alicaksiniz ne kadar bilgiler önemli soru bu yoksa 4-5 boya düzeltme işleminden sonra kendisini amorti etmiş olucak önemli olan edindiginiz bilginin ne kadar yeterli ve doğru olduğu

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
bolca araştırma dikkat edilmesi gereken kritik noktaları öğren kendin yap abi youtubeda doğru kaynaklardan doğru bilgiler edin yurtdışı kanallar var onlar daha sağlıklo olur diye düşünüyorum ben birçok konuyu önceden araştırıp kendim yaparak deniyorum tabi bazen zararlarıda olabiliyor onlarada dikkat etmek lazım

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Abdulkadir Gülbahar'ı araştırmanı tavsiye ederim, bilinen çoğu detay firmalarına, boya korumasından, ppf, cam filmi vs konularda eğitim veren kişidir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Abdulkadir Gülbahar'ı araştırmanı tavsiye ederim, bilinen çoğu detay firmalarına, boya korumasından, ppf, cam filmi vs konularda eğitim veren kişidir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ONU TAKİP EDİYORUM, EĞİTİM ÜCRETİ 45 BİN CİVARIYDI EN SON, AMA DİĞERLERİ HAKKINDA BİR FİKRİM YOK. YOUTUBE VİDEOLARIYLA DENEYE DENEYE ÖĞRENİLEBİLİR Mİ, YOKSA HER ŞEKİLDE EĞİTİM ALMAK DOĞRU TERCİH Mİ

ibrahimd

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
DAHA ÇOK TAVSİYELER ÜZERİNE GİTMEK İSTİYORUM, MERSİN DE EĞİTİM ALABİLECEĞİM BİR YER BULAMADIM. EN KÖTÜ PARÇA ALIP YOUTUBE VİDEOLARINDAN DEVAM EDECEM
Kendi fikrimi aktarmak isterim eğer ki bu işi bir meslek olarak yapmak istiyorsanız bir profesyonelden destek almak daha mantıklı. Eger ki vaktiniz varsa Abdulkadir Hoca'dan yada başka birinden destek alıp püf noktaları kapsamlı bir şekilde öğrenin daha sonrasında parça alıp üstünde keyfinize göre deneyin bence

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu işte bazı şeyler tecrübe bazı şeyler bilgidir, tecrübe etmeniz gereken kısım doğru makine kullanımı nerde ne yapılması gerektiği ve doğru görme kısmıdır, bilgi kısmı ise araç marka model aracın yaşı, doğal olarak boya yaşı, hangi ürünü nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor, pastaları iyi bilmeniz gerekiyor, hangisi doldurur hangisi çizik alır vs, tabi burda birde müşteri beklentiside giriyor.. Birde bu piyasada böyle bir işe girmek mümkün mü? Ne kadar kira vereceksiniz? Ayda kaç araç yapacaksınız bunlar önemli konular…
Eğitim konusuna gelirsek, 1 ay bir detaycının yanında çıraklık yapın çok daha iyi öğrenirsiniz, ayrıca bu işe girmeden önce en az 4 5 araca uygulama yapmalısınız ki hazır olun…

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Kendi fikrimi aktarmak isterim eğer ki bu işi bir meslek olarak yapmak istiyorsanız bir profesyonelden destek almak daha mantıklı. Eger ki vaktiniz varsa Abdulkadir Hoca'dan yada başka birinden destek alıp püf noktaları kapsamlı bir şekilde öğrenin daha sonrasında parça alıp üstünde keyfinize göre deneyin bence
YAMAÇLAR DETAİLİNG EĞİTİM VERİYOR AMA NE KADAR KAPSAMLI VE 1 HAFTALIK EĞİTİME 25-30 BİN VERMEK MANTIKLIMI BİLMİYORUM.

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Bu işte bazı şeyler tecrübe bazı şeyler bilgidir, tecrübe etmeniz gereken kısım doğru makine kullanımı nerde ne yapılması gerektiği ve doğru görme kısmıdır, bilgi kısmı ise araç marka model aracın yaşı, doğal olarak boya yaşı, hangi ürünü nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekiyor, pastaları iyi bilmeniz gerekiyor, hangisi doldurur hangisi çizik alır vs, tabi burda birde müşteri beklentiside giriyor.. Birde bu piyasada böyle bir işe girmek mümkün mü? Ne kadar kira vereceksiniz? Ayda kaç araç yapacaksınız bunlar önemli konular…
Eğitim konusuna gelirsek, 1 ay bir detaycının yanında çıraklık yapın çok daha iyi öğrenirsiniz, ayrıca bu işe girmeden önce en az 4 5 araca uygulama yapmalısınız ki hazır olun…
BİRİNİN YANINA GİRİP ÖĞRENMEK UZUN ZAMAN GEREKTİRİYOR. BİLİYORSUNUZ Kİ ÇOĞU MESLEKTE OLDUĞU GİBİ, İŞ ÖĞRETMEMEK İÇİ DİRETİYORLAR.

emredrmz

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin - Şanlıurfa
DAHA ÇOK TAVSİYELER ÜZERİNE GİTMEK İSTİYORUM, MERSİN DE EĞİTİM ALABİLECEĞİM BİR YER BULAMADIM. EN KÖTÜ PARÇA ALIP YOUTUBE VİDEOLARINDAN DEVAM EDECEM
Mersin de bir ara CARBOX Detail eğitim vermişti. Daha sonra Rupes distribütörü yeni ürünleri tanıtım ve kısa süreli eğitimler yaptılar

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
BİRİNİN YANINA GİRİP ÖĞRENMEK UZUN ZAMAN GEREKTİRİYOR. BİLİYORSUNUZ Kİ ÇOĞU MESLEKTE OLDUĞU GİBİ, İŞ ÖĞRETMEMEK İÇİ DİRETİYORLAR.
çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız kendinize denemelik araba bulup deneye deneye ustalaşın ben o parayı eğitime vereceğime malzemeleri alıp araba üstünde deneye deneye öğrenirim daha iyi.

furkanerdill

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
çıraklığını yapmadığınız işin ustası olamazsınız kendinize denemelik araba bulup deneye deneye ustalaşın ben o parayı eğitime vereceğime malzemeleri alıp araba üstünde deneye deneye öğrenirim daha iyi.
Bana da sonradan bu daha mantıklı geldi, eşin dostun arabasıyla çıkma parçalarla deneye deneye öğrenirsem hem öğrenmiş hem de tecrübe kazanmış olurum gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...