En Çok Sevdiğiniz Türk Detail Alışveriş Siteleri

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar Detail Forum Ailesi

Forumda böyle bir başlıkta konu bulamadım. Ve bu konuyu açmak istedim.

Alışveriş yapıp memnun kaldığınız fiyatlarıyla indirimleriyle ve kampanyalarını beğendiğiniz en çok alışveriş yaptığınız detail siteleri hangileridir?

IMG_20200101_220112.png

Son düzenleme:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Genel olarak herkes aynı yerlerden alışveriş yapıyor. Ama geçen gün hobiotom dan ürün aldım yolda delinip bir miktar dökülmüş. İade vs ile uğraştırmadan komple yeni ürün gönderdiler.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Detay marketimde koch chemienin bölünmüş ürünleri bana cazip geliyor. Parlatan adamlarıda çok seviyorum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
kimyasaladamlar ve boyassi den genel olarak memnunum ben.

Özellikle kimyasaladamlardan şimdiye kadar 10'a yakın alış verişim olmuştur. Hiç bir problem yaşamadım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben İstanbul'da yaşıyorum, tatil dönüşü İzmir'de bir kaç gün kaldım, bu arada @Parlatanadamlar ve @Hobiotom 'a uğrama şansım oldu. İki firma da çok ilgili, kargo ile de bir çok alışverişim oldu, hiç sorun yaşamadım. Her zaman ürünlerinin arkasındalar. Kampanya konusunda asla bir @Kimyasal Adamlar olamazlar tabi :)

Yalnız kampanya ile anlık fiyat düşürmeler yerine sürekli bir indirimli fiyat politikası daha memnuniyet verici olurdu sanki.

Detaymarketim ve detailbox da tüm sorulara cevap veren ilgili firmalar benim için.

Ek olarak yamaçlardetailing de kargo anlamında sorunsuz firmalardan, Diğer konularda kötü konuşmak istemiyorum :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hemen hemen herkes ile alışverişim oldu ama en sevdiklerim izmirde direk yerlerine gidip aldığım için Temizlik Madeni ve Parlatan Adamlar daha önce iki firmadan da forum için indirim aldım bizi kırmadılar. Online olarak değil ama samimiyetten telefon ile arayıp ürün aldığım DetailBox var. Eskiden kimyasal adamları severdim güzel indirim kampanyalar olurdu artık pek alışveriş yapmıyorum oradan.

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Hemen hemen herkes ile alışverişim oldu ama en sevdiklerim izmirde direk yerlerine gidip aldığım için Temizlik Madeni ve Parlatan Adamlar daha önce iki firmadan da forum için indirim aldım bizi kırmadılar. Online olarak değil ama samimiyetten telefon ile arayıp ürün aldığım DetailBox var. Eskiden kimyasal adamları severdim güzel indirim kampanyalar olurdu artık pek alışveriş yapmıyorum oradan.
Temizlik madeni ve parlatan adamlarda ekstra indirim var mı bize özel?

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Detay işiyle uğraşan kötü birine yada kötü bir firmaya rastlamadım :)

Detaymarketim,temizlikmadeni,boyakoruma.com, detailmarket, boyassi, cilamerket, otogold, kimyasaladamlar, hobiotom, yamaçlar, divortex. Hepsinden irili ufaklı alışverişim oldu.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Acikcasi en sevdigim degilde en hesaplisi neresiyse ordan alisveris yapiyorum.
+1

Kampanya ve indirim oranlarına göre alışveriş yapıyorum bende.
N11 deki kuponlarla daha uygun fiyatlı alışveriş de yapılabiliyor.
Ancak kimyasaladamlar gibi kampanya yapanı hiç olmadı, olmaz da bence :)