En Parlak Ve Uzun Ömürlü Lastik Parlatıcı

RecepGürışık

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
Merhabalar, memnun kaldığımız lastik parlatıcı ürünlerini paylaşalım
kullanıp en memnun kaldığım lastik parlatıcı ürünü turtle wax jet black, bir boya gibi lastiğe sürülüyor ve çok uzun ömürlü bir koruma parlaklık sağlıyor.
en son nisan 2017 de attım inanın hala etkisini koruyor. Fiyat olarak şuan 85 tl'ye satılmakta.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Jet black kadar kalıcı olmasa da Sarp da fiyatına göre fena iş yapmıyor. :)

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
şu sıralar favorim 3d magic dresing...geçen hafta fırçayla jant ve lastik temizledim..ertesi gün yıkandı ve lastikler simsiyahtı...birde sprey olması işime geliyor...jel ürünleri kullanamıyorum...

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ben sarp ı benğendim kullanıyorum. 3d den ömür olarak daha iyi sürmeni biraz daha zahmetli olsada ömrü daha iyi.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Nanolex tire ve gyeon tire kullanıyorum. Ama şu jet black merak ettim .

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
Magic dressing benim favorim. Lastik sungerine fıslayıp oyle uyguluyorum. Dayanimi guzel. Aşırı parlak degil. Ayni zamanda davlumbazada uyguluyorum memnunum.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Nanolex kalıcılıkta hoşuma gitti. Fp olarakta exup alınabilir davlumbazlar için şuan favori zaten

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu ara da 3d de kullandım, o da uzun ömürlü. Fakat kokusu çok ağır. Aracın bagajına damlamıştı, Bir hafta boyunca solumak durumunda kaldım.

Bu olay neticesinde o üründen çok soğudum. Kokusunu duyunca kaçasım geliyor. Solvent bazlı galiba, çakmak tutsan yanacak gibi kokusu var.

Eraycan

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ordu
umrdmr' Alıntı:
Bu ara da 3d de kullandım, o da uzun ömürlü. Fakat kokusu çok ağır. Aracın bagajına damlamıştı, Bir hafta boyunca solumak durumunda kaldım.

Bu olay neticesinde o üründen çok soğudum. Kokusunu duyunca kaçasım geliyor. Solvent bazlı galiba, çakmak tutsan yanacak gibi kokusu var.
Kesinlikle iğrenç bir kokusu var :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sarp, Endurence, magic dressing i değişmeli olarak kullanıyorum.En uzun sarp gidiyor.Bence f/p üst düzey.Bir de amazondan aldığım williams var ama daha kullanmadım.Unuttuğum var mı bilmiyorum dolabı kurcalamak lazım:)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
onurçiko' Alıntı:
Sarp, Endurence, magic dressing i değişmeli olarak kullanıyorum.En uzun sarp gidiyor.Bence f/p üst düzey.Bir de amazondan aldığım williams var ama daha kullanmadım.Unuttuğum var mı bilmiyorum dolabı kurcalamak lazım:)
Williams'ı beraber almıştık ben kullandım biraz daha mat bir finish'i var. Kokusuz olması bir avantaj, ama ömrü nispeten kısa.

Ben williams ile 3d'yi karıştırdım. Birazda ipa ve su ile seyrelttim davlumbazlara sıkıyorum.  :)

oskay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Bende 3d kullanıyorum hatta 4 lt lik aldım 1 lt yı 1/1 sulandırarak kullanıyorum 1 senedir bitmedi hala arada davlumbazlara da kullanıyorum. Ama Recep abi yüzünden bende Nanolex tire aldım. Neredeyse 1 ay kalıcığı var.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valet pro classic tyre dressing.
1086 km sonunda parlaklik. Lastiğe süreli yaklaşik iki hafta oldu. Uygulama kolaylığı on numara.
Bu süre zarfında yağmura çamura maruz kalmadi. Sadece su birikintisinden geçtim o kadar. Ancak Antalya'dan çıkışta bayağı virajlı yollar gördü.
Şimdilik favori lastik parlatıcım olur kendileri ;)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
CNR' Alıntı:
Nanolex kalıcılıkta hoşuma gitti. Fp olarakta exup alınabilir davlumbazlar için şuan favori zaten

Senin tavsiyen davlumbaz için Exup aldım gayet güzel iş yapıyor.

Erman GÜNGÖR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sarp Kalıcılık olarak gayet iyi ama 2-3 kat surunce aracin kaportasina sıcrıyor.Davlumbaz icin atas plak2 kullanıyordun bitti.baska urunemi gecsem yoksa plak2 ye devammı etsem

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Erman GÜNGÖR' Alıntı:
Sarp Kalıcılık olarak gayet iyi ama 2-3 kat surunce aracin kaportasina sıcrıyor.Davlumbaz icin atas plak2 kullanıyordun bitti.baska urunemi gecsem yoksa plak2 ye devammı etsem

Plak 2 kullanmadım ama davlumbazda exup lastik parlatıcı F/P ürünü diyebilirim.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu aralar lastik parlatıcıları fırça ile kullanıyorum hem kirletmesi minimum seviyede oluyor hem sanki daha zahmetsiz gibi
Bende 3d magıc ve sarp ı değişmeli kullanıyorum memnunum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Dün sürdüğüm nanolex tire’ın bugünkü hali. Verdiği canlı görüntü çok hoşuma gidiyo gerçekten

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@Detail Guy aynen, yapılcaklar listemde ilk sırada ama bu kışıda böyle geçiricez bakalım.