Eski detaycı, yine, yeniden

Erdoğan Kesgin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba detaycı dostlar,

Adım Erdoğan Kesgin, 2008 yılından bugüne süren bir detaycılığım söz konusu, 2015 yılında sinirlenerek elimden bıraktığım detay ürünlerini yeniden elime almaya başladım yaşım 46, çokça makine, detay ürünleri, seramik kaplama vs vs yaptım araçlarıma ve arkadaşlarımın araçlarına... Özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım. Profesyonel hobim pipo yapımıdır, işten vakit kaldıkça, sipariş geldikçe pipo yapmaktayım, detaycılık her daim benimleydi, öyle de kalacak gibi hepimize sağlıklı günler dilerim.

Tşk
Erdoğan Kesgin

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz sizi tekrar aramızda görmekten memnun olduk keyifli forumlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba detaycı dostlar,

Adım Erdoğan Kesgin, 2008 yılından bugüne süren bir detaycılığım söz konusu, 2015 yılında sinirlenerek elimden bıraktığım detay ürünlerini yeniden elime almaya başladım yaşım 46, çokça makine, detay ürünleri, seramik kaplama vs vs yaptım araçlarıma ve arkadaşlarımın araçlarına... Özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım. Profesyonel hobim pipo yapımıdır, işten vakit kaldıkça, sipariş geldikçe pipo yapmaktayım, detaycılık her daim benimleydi, öyle de kalacak gibi hepimize sağlıklı günler dilerim.

Tşk
Erdoğan Kesgin
Hoşgeldin,ihtiyar.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz tekrardan :gulumsemex: Detaycılığın yaşı yok sonuçta. Tekrardan değerli paylaşımlarınızı görmek isteriz. Keyifli forumlar dilerim. :begenixx: