Herkese hayirli aksamlar ismim.Murat ogretmenim arac yikama konusunda hevesliyim fakat cok fazla bilgim yok.
Hoş geldin, iyi forumlar. Bence önceliklerini belirleyerek başlayabilirsin. Tamamen bütçe ile ilgili, güzel bir hobi. Tabircasiyla zehiri aldın mı ? Kurtuluş zor. Aracı nerede yıkamayı düşünüyor sun? Benzinlik mi? Müstakil ev mi? Ya da benim gibi mahallede çıkmaz sokakta mı? Yıkama da ön yıkama olursa çok daha güzel olur. Vakit sorunun yok ise çift kova yıkamayı tavsiye ederim, eğlenceli oluyor. Bence detay yaptığını hissediyorsun.
İyi bir ön yıkama şampuanı, kova şampuanı, iyi bir kurulama havlusu, güzel bir hızlı cila, iç mekan temizleyicisi ve koruyucusu, jant ve lastik temizleyici, iyi bir cam temizleyici, güzel bir cam bezi, diğerleri için üç harfli marketlerde satılan bezler de olur şimdilik. Zamanla yetmediğini düşüneceksin, forumu inceledikce detay daha derinlere inecek, . Zaten işin güzelliği orada, öğrenmek ve uygulamak. Birde burada kimse niye böyle yaptın diye yazmaz, kibarca şöyle yapabilirseniz daha iyi olabilir veya ben böyle yapmayı tercih ediyorum diye yazar. O yüzden iletişimin ön planda olduğu, tecrübelerin zirve yaptığı bir forumdasin.
Şimdiden iyi eğlenceler.
Forumda baya video ve ürün karşılaştırmaları mevcuttur.