Fatih37'in Detay Uygulaması Paylaşımları

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İzlediğin ve güzel yorumun için teşekkür ederim hocam :)
Daha önce motora suyla yıkama deneyimim olmadığı için riske atmak istemedim, yakın tarihli model ve yeni modellerde soketlerin su geçirmezliği izolasyon olduğunu biliyorum ama çamura bulanmış ağır pisliği olmadığına göre gerek duymadım. Elimde buhar temizlik makinesi varda kalıplaşmış ağır kirleri olmadığı için gerek duymadım. inst'da formen motors bilen bilir kendisi motor yıkaması zararı olmadığı söyledi tabi doğru diyor olabilir özellikle dediğim gibi soketlerde su geçirmezliği vardır.
bu arada bnm de arabayı yuva belleyen bir kedi dostum var. Sağ olsun kışın her gece gelip arabanın içinde uyudu, ben gelmeden çıktı , gitti :) asagidaki katalitik conventor boslugundan rahatca giriyor motora. Ben ne yaptiysam care bulamadim :(

ben de havalarin isinmasi ile detayli bir motor temizligi yapicam ama sanırım sulu olacak benmkisi. Daha önce servisde bir motor temizliği yaptırmıştım. Adam hiç bir yeri kapamadan, basti kopugu, vurdu suyu. Sonrada hava tutup kuruttu. Abi bole oluyor mu dedigimde hic bisi olmaz merak etme abi dedi. Bakalim bu sefer kendim yikicam. Insallah sorun olmaz :)

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu arada bnm de arabayı yuva belleyen bir kedi dostum var. Sağ olsun kışın her gece gelip arabanın içinde uyudu, ben gelmeden çıktı , gitti :) asagidaki katalitik conventor boslugundan rahatca giriyor motora. Ben ne yaptiysam care bulamadim :(

ben de havalarin isinmasi ile detayli bir motor temizligi yapicam ama sanırım sulu olacak benmkisi. Daha önce servisde bir motor temizliği yaptırmıştım. Adam hiç bir yeri kapamadan, basti kopugu, vurdu suyu. Sonrada hava tutup kuruttu. Abi bole oluyor mu dedigimde hic bisi olmaz merak etme abi dedi. Bakalim bu sefer kendim yikicam. Insallah sorun olmaz :)
Hımm anladım demekki dışarda duran araçların altında boşluklara bulup giriyormuş benimde ilk defa böyle yaşadım, tek çaresi naftalin idi ama klima menfezlerden ağır kokudan zehirlenmek istemediğim içn eledim başka çözüm bulamadım ama araştırcam.

hımm ondan sorun olmuyormuş iyiymiş, Motor yıkama videonuzu bekliyorum inşAllah :)

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam eline saglik videoyu izledim. Ancak dış yikamaya gore sıkıcı oluyor:basx: kopuk olucak abi.
İzlediğin için teşekkür ederim. Evet bazıları sıkıcı gelebilir tabi köpük basınçlı pompayla foşur foşur keyifle fırçalanır. Bir dahakine artık :)

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Fatih hocam eline sağlık yine harika uygulama ve video çekimi olmuş. Bende kendi yerimde yıkıyorum ama çekim vs işini yapmıyorum gözüm almıyor sana imreniyorum doğrusu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih hocam eline sağlık yine harika uygulama ve video çekimi olmuş. Bende kendi yerimde yıkıyorum ama çekim vs işini yapmıyorum gözüm almıyor sana imreniyorum doğrusu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İzlediğin ve güzel yorumun için teşekkür ederim hocam :)