Fazlalık ürünler

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
3M 50417 fast cut plus elimde çok oldugu için konu açıyorum ayrıca elimde olan bidonlrdan bölünmüş olarak verebilirim 1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Detail Guy' Alıntı:
Fiyatlar ?

Yeşil pasta yı 100 tl den vermeyi düşünüyorum boya koruma ürünlerinide evde fiyatlarına bakıp öyle diyeyim şimdi hatırlamıyorun açıkcası

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
umrdmr' Alıntı:
Hocam film&foil ürünlerinden memnunmusunuz ?

Hayırlı satışlar.

Elimde bir tane fazla set var set fiyatı 1500 tl yi geçiyor tek tek almaya kalkınca filmfoil in sitesinden fiyatlarına bakabilirsiniz ama diyebilecegim tek şey 3M ve meguiars in denginde ürünler ben de 3 üde var gelen müşteriye soruyorum hangisiyle yapayım diye ama beni en ugraştırmayan film foil birde 3m in 50417 ürünü gerçekten çok başarılı bir ürün kalitesi de güzel zaten bu ürünlerin türkiyede hyundai fabrikasında kullanıldıgını ögrendim kaliteli olmazsa heralde kullanmazlar ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Film Foil, Matrix Micro Coatings seramik uygulamasını yerinde yaptırmıştım ancak açıkcası beş para etmez bir ürün. Firma sahibi bayan baya bilgili ancak ürün kötü. Benden yaklaşık 3 ay kadar önce aynı aracı alan arkadaşım opelde yaptırdı seramik korumayı ve aracını dışarda neresi ucuz ise orada yıkatıyor ve tek bir çizik dahi yok ancak aracımı kendim yıkadığım halde bir çok kılcal çizik oluştu.

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Ramazanerdmr' Alıntı:
Film Foil, Matrix Micro Coatings seramik uygulamasını yerinde yaptırmıştım ancak açıkcası beş para etmez bir ürün. Firma sahibi bayan baya bilgili ancak ürün kötü. Benden yaklaşık 3 ay kadar önce aynı aracı alan arkadaşım opelde yaptırdı seramik korumayı ve aracını dışarda neresi ucuz ise orada yıkatıyor ve tek bir çizik dahi yok ancak aracımı kendim yıkadığım halde bir çok kılcal çizik oluştu.

Sanırım uygulama yı yapan arkadaşlar ilgisiz miş çünkü matrix compaund u ben araştırdıgımda seramigi dünya çapında yapan bir marka oldugunu görmüştüm peki sizin dediginiz gibi olsa hyundai neden bu firmayı araçlarını seramik kaplattırsın bence sizin probleminiz uygulamayı yapan arkadaş ın ilgisizligi ayrıca şöyle bir durumda var 1 sene önceki nano teknolojiyle şuan ki nano teknoloji bir degil ürünler kendilerini sürekli geliştiriyor bunuda düşünmelisiniz

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Açıkcası uygulamayı yapan kişiyi firma sahibi bayan özellikle çağırdığını işinin ehli olduğunu dile getirerek işlemleri yaptırmıştı. Uygulamayı Üsküdar da kendi yerlerinde yaptılar ama dediğim gibi şuan araç üzerinde seramik uygulamasına dair hiçbir belirti yok. Firma olarak ürüne verdikleri 5 yıl garantiye ne kadar sahip çıkacaklarını ilerleyen günlerde iletişime geçip öğreneceğim.

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Ramazanerdmr' Alıntı:
Açıkcası uygulamayı yapan kişiyi firma sahibi bayan özellikle çağırdığını işinin ehli olduğunu dile getirerek işlemleri yaptırmıştı. Uygulamayı Üsküdar da kendi yerlerinde yaptılar ama dediğim gibi şuan araç üzerinde seramik uygulamasına dair hiçbir belirti yok. Firma olarak ürüne verdikleri 5 yıl garantiye ne kadar sahip çıkacaklarını ilerleyen günlerde iletişime geçip öğreneceğim.

Bu firmanın ürünlerinde ncs kodu altında numaralar verilmiş umarım 4,0 ile yapmışlardır

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Mavi kutu diye belirttikleri ürünü uyguladılar. NCS olarak numarası yok ama en üst seviyedeki ürün olduğunu özellikle belirttiler.

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Ramazanerdmr' Alıntı:
Mavi kutu diye belirttikleri ürünü uyguladılar. NCS olarak numarası yok ama en üst seviyedeki ürün olduğunu özellikle belirttiler.

Abicim mavi kutu adı altında ilk şeyi senden duydum güneş ışınlarından etkilenmesin diye çogu mavi kutulu

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
https://www.filmandfoilstore.com/mmc-ultimate-seramik-kaplama,845426

Diğerlerinden kutu ambalaj rengi farklı olduğu için mavi kutulu ürün dedim uyguladıkların ürün yukarıda linkini verdiğim ürün.

Geistreichz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmit/KOCAELİ
Sanırım uygulamayı yapamamışlar veya kurumasını beklemediler bence uygulama hatası var ben matrix coating in ürünlerini savunduğum için degil bu ürünlerle yapılan arabaları gördüğümden şaşırdım çinden gelen 9h seramik 40 tl o bile düzgün uygulandıgında iş görüyor