Ferm grm 1026 & Newmix Cilalı Fırçasız Oto Şampuanı

Ramazan3232

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Merhaba arkadaşlar iyi formlar herkese Ferm grm 1026 basınçlı yıkama modeliyle beraber Newmix cilalı şampuanla güzel beklenti ve iyi sonuçlar elde ettim.Beni bu kadar detayli yıkama ve bakıma alıştıran @drerdogan sayesinde alıştım teşekkür ederim. Bu form da sizler gibi profesyonel bir çekim yapamasam da paylaşmak istedim köpük nozul'nu aliexpresten siparişle temin ettim kendi köpük atımı zayıf ama makina basıncı güzel. Araç 1ay dir yikanmiyor koyu renk olunca kirini fazla belli etmiyor ama kış haliyle tahmin edebilirsiniz.İyi günler dilerim.Saygılar sunarim.
//cloud.tapatalk.com/s/601d911c26b2c/XiaoYing_Video_1612471363857.mp4

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
elinize sağlık :) köpük kıvamı şampuan ve karışım oranı ile ilgili olabilir. elinizdeki şampuan bitince cilalı şampuan yerine cilasız şampuan+ hızlı cila kombinasyonunu tavsiye ederim :) bu şekilde olursa hem daha sağlıklı temizlik yapar hem de hızlı cila daha başarılı görev yaparak daha çok parlaklık verip su iticilik katabilir :) marka ve üründen bağımsız olarak söylüyorum kabaca. forumda bolca uygulama ve inceleme konusu da mevcut :) onur abiye katılıyorum ben de. araç rengi çok güzel, bir polisaj ile canlandırmak gerek :)

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Hocam merhabalar bende aynı cihazdan aldım fakat köpük aparatı olarak hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum fakat bulamıyorum hangisinin uyacağını bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.