Ferm grm 1026 & Newmix Cilalı Fırçasız Oto Şampuanı

Ramazan3232

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
10 Haz 2020
Mesajlar
12
Beğeniler
40
Yaş
40
İl
Isparta
#1
Merhaba arkadaşlar iyi formlar herkese Ferm grm 1026 basınçlı yıkama modeliyle beraber Newmix cilalı şampuanla güzel beklenti ve iyi sonuçlar elde ettim.Beni bu kadar detayli yıkama ve bakıma alıştıran @drerdogan sayesinde alıştım teşekkür ederim. Bu form da sizler gibi profesyonel bir çekim yapamasam da paylaşmak istedim köpük nozul'nu aliexpresten siparişle temin ettim kendi köpük atımı zayıf ama makina basıncı güzel. Araç 1ay dir yikanmiyor koyu renk olunca kirini fazla belli etmiyor ama kış haliyle tahmin edebilirsiniz.İyi günler dilerim.Saygılar sunarim.
//cloud.tapatalk.com/s/601d911c26b2c/XiaoYing_Video_1612471363857.mp4


M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
Katılım
1 Haz 2018
Mesajlar
2,006
Beğeniler
4,568
İl
Ankara
#3
elinize sağlık :) köpük kıvamı şampuan ve karışım oranı ile ilgili olabilir. elinizdeki şampuan bitince cilalı şampuan yerine cilasız şampuan+ hızlı cila kombinasyonunu tavsiye ederim :) bu şekilde olursa hem daha sağlıklı temizlik yapar hem de hızlı cila daha başarılı görev yaparak daha çok parlaklık verip su iticilik katabilir :) marka ve üründen bağımsız olarak söylüyorum kabaca. forumda bolca uygulama ve inceleme konusu da mevcut :) onur abiye katılıyorum ben de. araç rengi çok güzel, bir polisaj ile canlandırmak gerek :)
 

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
Katılım
18 Haz 2022
Mesajlar
24
Beğeniler
26
İl
Malatya
#8
Hocam merhabalar bende aynı cihazdan aldım fakat köpük aparatı olarak hangisini aldınız bende almayı düşünüyorum fakat bulamıyorum hangisinin uyacağını bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.