Ferm Power Grm1026 Hangi Nozzle?

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Detailing hobimi biraz daha abartarak, FERM Power GRM1026 170 Bar basınçlı makina satın aldım. Bu makinenin ucu için uygun bir köpük yapıcı nozzle arıyorum. Önerebileceğiniz nozzle var mı acaba? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Maalesef bu modelin ucu hangi mm olduğunu hiçbir yerde bulamadım. Bu yüzden aliexpressden MCCJ nozzle sipariş edemiyorum.

Selamlar, sevgiler

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Arkadaşlar merhaba,

Detailing hobimi biraz daha abartarak, FERM Power GRM1026 170 Bar basınçlı makina satın aldım. Bu makinenin ucu için uygun bir köpük yapıcı nozzle arıyorum. Önerebileceğiniz nozzle var mı acaba? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Maalesef bu modelin ucu hangi mm olduğunu hiçbir yerde bulamadım. Bu yüzden aliexpressden MCCJ nozzle sipariş edemiyorum.

Selamlar, sevgiler
Öncelikle kendinizi tanıtan bir konu açmalısınız,cihaz hakkında bilgisi olan mutlaka yazacaktır :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@fast tabancanın uç kısmını çıkartıp (cetvel ile ölçüleri gösterir bir şekilde) fotoğrafını çekip satıcılara mesaj atarsanız yardımcı olurlar.

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
@fast tabancanın uç kısmını çıkartıp (cetvel ile ölçüleri gösterir bir şekilde) fotoğrafını çekip satıcılara mesaj atarsanız yardımcı olurlar.
Teşekkürler öneriniz için, birkaç satıcıya yazdım aslında model ile birlikte dönüş alamadım :(

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Satıcılar genel olarak model resimleri atıyor, sizde uygun olanı seçiyorsunuz. Tekrar yazın isterseniz

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar ürünü buldum. Sevgili @cagatay hocam da ferm kullanıyormuş, onunkiyle aynı foamlance'i bende aliexpressden siparişi verdim. Ferm Power GRM1026 170 bar basınçlı yıkama makinesi alanlar var ise, benim gibi foam lance aramasınlar aşağıdaki ürünü alabilirler:

Link:
US $14.37 |High Pressure Soap Foamer Snow Foam Lance Foam Cannon Foam Gun Nozzle Car Clean Foam Wash foam generator for Karcher Car Washer|sprayer lance|sprayer pressuresprayer foam - AliExpress

Ürün:
22 çap - 14 - G1/4 - 12.5

Ürünü henüz test etme şansım olmadı. Ulaştığında test edeceğim. Cagatay Bey çok memnunmuş ürün sorunsuz deniliyor.

Son düzenleme:

Ramazan3232

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Isparta
Arkadaşlar ürünü buldum. Sevgili @cagatay hocamın da desteğiyle aliexpressden siparişi verdim. Ferm Power GRM1026 170 bar basınçlı yıkama makinesi alanlar var ise, benim gibi foam lance aramasınlar aşağıdaki ürünü alabilirler:

Link:
US $14.37 |High Pressure Soap Foamer Snow Foam Lance Foam Cannon Foam Gun Nozzle Car Clean Foam Wash foam generator for Karcher Car Washer|sprayer lance|sprayer pressuresprayer foam - AliExpress

Ürün:
22 çap - 14 - G1/4 - 12.5

Ürünü henüz test etme şansım olmadı. Ulaştığında test edeceğim. Cagatay Bey çok memnunmuş ürün sorunsuz deniliyor.
selamlar, foam lance geldi mi acaba, deneme imkanınız oldu mu?

fast

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
selamlar, foam lance geldi mi acaba, deneme imkanınız oldu mu?
Merhaba,
Evet geldi 2 defa yıkama yaptım, ikisinden de memnun kaldım. FERM tabancasından kaynaklı ikinci yıkamada foam lance'i tabancaya sıkıştırmışım. Çıkartması biraz zahmetli oldu fakat sonunda çıkarttım. Genel olarak köpük yapışı, çoğu yıkamacıdan daha iyi. 10'da bir oranında valet pro combo 2 kullandım.

Ek olarak konuda ferm kullanan arkadaşlar benim gibi sıkıntı çekmesin diye söylüyorum.

Eğer hortum almak isterseniz aşağıdaki linkten 10 metre hortum satın alabiliirsiniz. B tipi aldığınızda ferm ile sorunsuz oluyor.

10 metre hortum ile araç daha rahat yıkanıyor.

Hortum Linki:
US $22.9 |10m High Pressure Washer Hose Carwash Water Cleaning Hose Extension Hose Cord Pipe for Bort HAMMER Huter Bosch Daewoo Sterwins|Water Gun & Snow Foam Lance| - AliExpress

Emre44

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Merhaba,
Evet geldi 2 defa yıkama yaptım, ikisinden de memnun kaldım. FERM tabancasından kaynaklı ikinci yıkamada foam lance'i tabancaya sıkıştırmışım. Çıkartması biraz zahmetli oldu fakat sonunda çıkarttım. Genel olarak köpük yapışı, çoğu yıkamacıdan daha iyi. 10'da bir oranında valet pro combo 2 kullandım.

Ek olarak konuda ferm kullanan arkadaşlar benim gibi sıkıntı çekmesin diye söylüyorum.

Eğer hortum almak isterseniz aşağıdaki linkten 10 metre hortum satın alabiliirsiniz. B tipi aldığınızda ferm ile sorunsuz oluyor.

10 metre hortum ile araç daha rahat yıkanıyor.

Hortum Linki:
US $22.9 |10m High Pressure Washer Hose Carwash Water Cleaning Hose Extension Hose Cord Pipe for Bort HAMMER Huter Bosch Daewoo Sterwins|Water Gun & Snow Foam Lance| - AliExpress
Merhabalar hocam uzatma hortumu 160 bar yazıyor fakat bizim ferm cihaz 170 bar herhangi bir sıkıntı olur mu?