Fethiye kaporta

Eqrha

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Dostlar bugün Fethiye de seyir halindeyken arkadan bi küçük vurdular . Kamera açısı yamuldu arka da ufak tefek çizikler oluştu . Kimse sigortadan yaptırma diyor araç 1 aylık sıfır değer kaybı olur diyor . Bende düşündüm ki hem kamera hemde tamponu halledebilirsem sanayi de halledeyim mevzuyu karşı tarafla aramızda hallederiz . Fethiye de düzgün kaportacı tanıyan bilen var mı .

fotoğrafı hd yapma

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Geçmiş olsun yer önerim yok, Kamera sökülüp ayaklarına bakılacak. Yerinden çıkmış veya kırılmış. Alttan el giriyorsa kolay bir işlem. Girmiyorsa tampon sökülecek, o şekilde yapılacak.

Eqrha

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Geçmiş olsun yer önerim yok, Kamera sökülüp ayaklarına bakılacak. Yerinden çıkmış veya kırılmış. Alttan el giriyorsa kolay bir işlem. Girmiyorsa tampon sökülecek, o şekilde yapılacak.
dün gittim sanayiye alttan elini sokup kamerayı düzeltti . oynamaz artık dedi . bende kaza tespit tutanağını işleme sokmamayı planlıyorum . alttaki hatalı kısım nazarlık olarak kalsın

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
dün gittim sanayiye alttan elini sokup kamerayı düzeltti . oynamaz artık dedi . bende kaza tespit tutanağını işleme sokmamayı planlıyorum . alttaki hatalı kısım nazarlık olarak kalsın
Geçmiş olsun, bununla kurtulmuşsunuz. Ufak rötüş boyası dokundursanız gözünüze takılmaz.