Uygulamayı yapalı 1 ayı geçti ama konusunu vakit bulamadığından ve üşengeçlikten açamadım bir türlü.
Araç gerçekten kötü durumdaydı, aslında ülkemiz standartlarında desem daha doğru bir tabir olur sanırım.
Kir ve de pasaklı hallerinden başlayalım hemen.
Zem zem pompa ile Davlumbazlara ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladım.
Jantlara demirtozu temizliği için kc fb kullandım.
Aracın ön yıkamasında vp combo2 kullandım.
Otomobilin detaylı jant temizliğinden sonra, kova yıkanması için çoklu eldiven yöntemi, vp concentreated şampuan kullandım.
Duruladığımız aracımızın kaportasında ki demirtozlarına kurtulmak hasebiyle kc fb kullandım yine. Durum içler acısı, kan ağladı resmen.
Soft99 smoot egg kil ile işleme devam ediyorum.
Üstüne bir de kalan zift falan için ad jtt ile sağlama yapıyorum.
Artık kurulayalım, su ile işimiz bitti.
Araca polisaj yapmadan fırça çizikleri ile dolu en iyi hale getirecek reçeteyi uygulamaya çalıştım eldeki imkanlarla.
Buna göre reçetem bu konuda çok güvendiğim bir ürün olan kc shine speed polish ile başlamak oldu.
Akabinde CG White Light uyguladım üzerine.
Ve wax ile bitirdim. S100 tercih ettim.
Bu aşamada yorgunluktan final fotosu çok çekememişim.
Gelelim iç kısıma, içi dışını aratmayacak gibiydi.
Süpür, sil, buhar, fırça apc, interior cleaner, carpet cleaner ne varsa daldım içeri.
Son rütüşlar.
Ve videomuz ile bitiriyoruz, keyifli seyirler.
Araç gerçekten kötü durumdaydı, aslında ülkemiz standartlarında desem daha doğru bir tabir olur sanırım.
Kir ve de pasaklı hallerinden başlayalım hemen.
Zem zem pompa ile Davlumbazlara ve kapı içlerine Ceviz uygulayarak başladım.
Jantlara demirtozu temizliği için kc fb kullandım.
Aracın ön yıkamasında vp combo2 kullandım.
Otomobilin detaylı jant temizliğinden sonra, kova yıkanması için çoklu eldiven yöntemi, vp concentreated şampuan kullandım.
Duruladığımız aracımızın kaportasında ki demirtozlarına kurtulmak hasebiyle kc fb kullandım yine. Durum içler acısı, kan ağladı resmen.
Soft99 smoot egg kil ile işleme devam ediyorum.
Üstüne bir de kalan zift falan için ad jtt ile sağlama yapıyorum.
Artık kurulayalım, su ile işimiz bitti.
Araca polisaj yapmadan fırça çizikleri ile dolu en iyi hale getirecek reçeteyi uygulamaya çalıştım eldeki imkanlarla.
Buna göre reçetem bu konuda çok güvendiğim bir ürün olan kc shine speed polish ile başlamak oldu.
Akabinde CG White Light uyguladım üzerine.
Ve wax ile bitirdim. S100 tercih ettim.
Bu aşamada yorgunluktan final fotosu çok çekememişim.
Gelelim iç kısıma, içi dışını aratmayacak gibiydi.
Süpür, sil, buhar, fırça apc, interior cleaner, carpet cleaner ne varsa daldım içeri.
Son rütüşlar.
Ve videomuz ile bitiriyoruz, keyifli seyirler.