Fırçasız ve süngersiz yıkama

EyupAlkis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Herkese hayırlı ramazanlar ve iyi geceler dilerim. Bu foruma internet üzerinden fırçasız ve süngersiz araç yıkama şampuanı ararken denk geldim ve gördüm ki birçok çeşit ürün var ve kararsız kaldım. Oto yıkamacı değilim,sadece aracımı temizlemekten ve onunla ilgilenmekten büyük keyif duyuyorum. Sizler; fırçasız ve süngersiz yıkamada hangi şampuanı önerirsiniz ? (Aracımda seramik kaplama var)

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Herkese hayırlı ramazanlar ve iyi geceler dilerim. Bu foruma internet üzerinden fırçasız ve süngersiz araç yıkama şampuanı ararken denk geldim ve gördüm ki birçok çeşit ürün var ve kararsız kaldım. Oto yıkamacı değilim,sadece aracımı temizlemekten ve onunla ilgilenmekten büyük keyif duyuyorum. Sizler; fırçasız ve süngersiz yıkamada hangi şampuanı önerirsiniz ? (Aracımda seramik kaplama var)

Onur abiye katılıyorum. Ben size şuan sadece şampuan olarak eğer bütçeniz yeterliyse Gyeon bathe öneririm(bathe+değil karışmasın) daha uygun fiyat derseniz Valet pro concentrated. Forumda gezinme şansınız olursa, detailing hazinesinin nimetlerini siz de keşfedebilirsiniz. Keyifli günler

Qasqai

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Onur abiye katılıyorum. Ben size şuan sadece şampuan olarak eğer bütçeniz yeterliyse Gyeon bathe öneririm(bathe+değil karışmasın) daha uygun fiyat derseniz Valet pro concentrated. Forumda gezinme şansınız olursa, detailing hazinesinin nimetlerini siz de keşfedebilirsiniz. Keyifli günler
Magiruz yıka ürünleri nasıldır

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Öncelikle aramıza hoş geldiniz,
araç yıkama konusunda referans olması için aşağıda linkini bıraktığı konuyu okumanızı tavsiye ediyorum
Araç Nasıl Yıkanır-REHBER-

sorunuzun cevabına gelecek olursak,
F/P ürün olarak Flowey EV12
yada valet pro concentrated
üst segment ürün olarak gyeon Bathe öneririm
Bu ürünleri bölünmüş yada ambalajlı olarak forumda satan pek çok arkadaş mevcut.
Satılık detay ürünleri kategorisine bakabilirsiniz.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Seramik kaplama olan aracı temassız şampuanlar ile yıkadığınızıda kaplamanızın ömrünü %50 direk düşürürsünüz kesinlikle kullanmanızı önermem. Forumda doğru araç yıkama rehberi var yukarıda paylaşılmış. Oradan pek çok bilgiyi öğrenebilirsiniz...

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
Ph degeri Nötr mümkünse sampuan kullanılmasi lazım. Eger seramik kaplama iyi bir firmada yapıldiysa ( yetkili servislerin sözde seramikleri degil) zaten asla benzinlikte köpük kullanmayin 2 liraya. Paraya yazık. Kendiniz ön yikama sampuani ve varsa köpük yapma pompası + çift kova yöntemi ile sampuan yine ph Nötr olması lazım ki yüzeyden seramik kaplamayi söküp atmasin asindirma yapmasın.

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valla fırçalı bir yıkama düşünemiyorum zaten :terlisırıtan: forumda biraz vakit geçirirseniz işin sadece şampuan olmadığını onur abinin dediği gibi anlarsınız. Ben foruma bir selam verdim. Bagaj malzeme doldu bir de gerçekten uğraşmaktan sıkılmamanız gerekiyor. Severek yapmak gerekiyor. Bu yolda size başarılar

yetatlidil

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Celal abimiz var forumda kendisiyle specialworks de karşılaşmıştık hiç unutmuyorum abi ben uğraşamam ya valla gerek yok yıkatıyorum geçiyorum demiştim :terlisırıtan: o günden beri aracımı 1 defa yıkattırdım oda bizim gibi bir detailingçiye