Flex p14-2-150

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ttopak

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Makineyi bir defa aracımda deneme amaçlı kullanılmıştır.Aracı sattığım için elimde fazlalık olarak duruyor. İlgilenen arkadaşlar mesaj yolu iletişime geçebilirler. Fiyat:1500tl.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnternete şöyle bir baktim 1850 lira altını göremedim. Fiyat güzel, hayırlı satışlar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İyi satışlar dilerim. Güzel ve temiz bir makine.

Umarım en kısa zamanda değerini bilen birine gider.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İyi çok iyi fiyat lazım düşünmek için. Gene de iyi satışlar. Makine lazım bana da konu da açtım hatta bakalım

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:
İyi çok iyi fiyat lazım düşünmek için. Gene de iyi satışlar. Makine lazım bana da konu da açtım hatta bakalım
Nuri senin düşündüğün fiyata olsa 2 dakikada satılır forumdaki ürünler :D

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Murat' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
umrdmr' Alıntı:
İnternete şöyle bir baktim 1850 lira altını göremedim. Fiyat güzel, hayırlı satışlar
Sıfırı 1850TL; 1500TL uygun mu?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Murat' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
Fena mı olur? 2.el demek o demektir benim anladığım. Şimdi makine 2000 olsa ben alırım sıfır açılmamış 6 taksite. Gidip 1500e mi alayım? Aklomda rakamlar hep uygun 2.el kafam öyle işliyor. :))

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
nuriksari' Alıntı:
Murat' Alıntı:
Fena mı olur? 2.el demek o demektir benim anladığım. Şimdi makine 2000 olsa ben alırım sıfır açılmamış 6 taksite. Gidip 1500e mi alayım? Aklomda rakamlar hep uygun 2.el kafam öyle işliyor. :))

Adam bir kere kullanmaya 500 verdiyse. Alacağın makineye 4 kullanım sonrası talibim :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Makine ihtiyacım olsa yemin ederim hiç uğraştırmam seni direk alırım...

Fiyat gayet makul..

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaslar suna anlam veremiyorum bir ilan aciliyor fiyati hosuna gitmediyse yorum yazmama ozgurlugune sahipsiniz. Sizler satis konusu actiginizda kimse size boyle mesajlar yaziyormu? 1500 lira fiyat veren birine 1000 lita vereyim demek bana gore saygisizliktir. @multispace" @"nuriksari

Edit : Size yakisani yapmanizi rica ediyorum. Kendi malina isteyen istedigi fiyati yazabilir. Hosunuza gitmezse kapatirsiniz. Hatta genel olarak hosunuza gitmeyen birseyler olursa komple kapatirsiniz ki bizim icin de daha kolay olur.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eraycan' Alıntı:
Arkadaslar suna anlam veremiyorum bir ilan aciliyor fiyati hosuna gitmediyse yorum yazmama ozgurlugune sahipsiniz. Sizler satis konusu actiginizda kimse size boyle mesajlar yaziyormu? 1500 lira fiyat veren birine 1000 lita vereyim demek bana gore saygisizliktir. @multispace" @"nuriksari

Edit : Size yakisani yapmanizi rica ediyorum. Kendi malina isteyen istedigi fiyati yazabilir. Hosunuza gitmezse kapatirsiniz. Hatta genel olarak hosunuza gitmeyen birseyler olursa komple kapatirsiniz ki bizim icin de daha kolay olur.
Ben fiyat söylemedim. Konunun akışına bakarsan yazışan mesajları görebilirsin. İyi satışlar diledim hatta; bama da öakine lazım düşünmem için iyi hatta çok iyi fiyat lazım dedim. Kalkıp siz benim telaffuz etmediğim rakama o fiyata olsa 2 dakikada satılır yok şu yok bu dediniz ben de karşışık versim şaka yollu. Hepimiz burada dost arkadaşız. Alınmaca gücenmece yok
. Ben forumda satılık ilanlarını hep kaçırılmyacak fırsat rakamlarında görmek istiyorum onu arıyorum. Yoksa satan arkadaş kaç para isterse istesin hayırlı satışlar. Bana düşmez saygısızlık yapmak ya da konuyu bölmek. İlanlara ve geçmişe bakarsanız ne kadar aktif ürün alışverişi yaptığım da gözükebilir. Satan arkadaşlara tekrar teşekkürler ürünleri ve çeyizime katkı yapanları diğerlerine de iyi satışlar. Yanlış anlaşılmak üzer beni. Anlamayan varsa biraz daha anlatanilirim özelden. ;))

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Eraycan' Alıntı:

hocam ben esprisine yazmıştım. ilan sahibiyle de görüştüm. ne bu şiddet bu celal sakin tamam :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaslar sizin actiginiz bir satis konusuna baskalari yazarsa ayni tepkiyi onlara da gosteririm. Kimseyi kirmak ya da uzmek istemiyorum. Size de ayni sey yapilsa ilk ben tepkimi koyarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...