Eraycan' Alıntı:
Arkadaslar suna anlam veremiyorum bir ilan aciliyor fiyati hosuna gitmediyse yorum yazmama ozgurlugune sahipsiniz. Sizler satis konusu actiginizda kimse size boyle mesajlar yaziyormu? 1500 lira fiyat veren birine 1000 lita vereyim demek bana gore saygisizliktir. @multispace" @"nuriksari
Edit : Size yakisani yapmanizi rica ediyorum. Kendi malina isteyen istedigi fiyati yazabilir. Hosunuza gitmezse kapatirsiniz. Hatta genel olarak hosunuza gitmeyen birseyler olursa komple kapatirsiniz ki bizim icin de daha kolay olur.
Ben fiyat söylemedim. Konunun akışına bakarsan yazışan mesajları görebilirsin. İyi satışlar diledim hatta; bama da öakine lazım düşünmem için iyi hatta çok iyi fiyat lazım dedim. Kalkıp siz benim telaffuz etmediğim rakama o fiyata olsa 2 dakikada satılır yok şu yok bu dediniz ben de karşışık versim şaka yollu. Hepimiz burada dost arkadaşız. Alınmaca gücenmece yok
. Ben forumda satılık ilanlarını hep kaçırılmyacak fırsat rakamlarında görmek istiyorum onu arıyorum. Yoksa satan arkadaş kaç para isterse istesin hayırlı satışlar. Bana düşmez saygısızlık yapmak ya da konuyu bölmek. İlanlara ve geçmişe bakarsanız ne kadar aktif ürün alışverişi yaptığım da gözükebilir. Satan arkadaşlara tekrar teşekkürler ürünleri ve çeyizime katkı yapanları diğerlerine de iyi satışlar. Yanlış anlaşılmak üzer beni. Anlamayan varsa biraz daha anlatanilirim özelden.
)